foton

har ju länge sagt att ja ska lägga upp mina favoritbilder här men de blir lixom inte av. får göra det någon gång då ja har tid för det lär ta bra tid att rota igenom externa efter alla gambilder. här kommer ivf en länk till mitt album på bdb där många bilder finns http://jonnacarlsson.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&albumid=82773
.
//jonna.c

hahahaha

asså ja älskar verkligen det här klippet!!
//jonna.c

break

nu har ja gått på högvarv och gjort alla frågor på 2 av 5 huvudrubriker. resten behöver ja boken till så kan icke göra dom ikväll, nu blire slappa, snart wallander så :)
'
busted! äh, är som mitt begär för skinkost, det går över, eller ...ja, det går att kontrollera :)


//jonna.c

btw

upptäckte att ja icke hade ett fungerande word, så medans de installeras så passar ja på att göra en typisk söndagssyssla, färga ögonbryn och fila naglar. haha låter töntigt men tycker ändå att det är viktigt. mina naglar e så fula nu så dom får vara korta tills sommaren och solen kommer!! okej nu räckere me fjollsnack:) I'll show u instead
'
monobryn? bilden bju ja dessutom på

//jonna.c

pluggtugg

ska sätta igång med samhällen nu så kände att ja behövde lite pluggtugg, och så vart det. dessutom tycker ja att det är mysigare att mysa på söndagar än på fredagar så har köpt lite naturgodis och tänkte ge härnet med samhällen tills nio då wallander börjar!
'
naturgodis är farligt gott, godare än riktigt godis faktiskt ;o



//jonna.c

ååhh

kollade just igenom vår samhällsuppgift som ska vara inne på tisdag. tror ja skulle spy när ja läste igenom papperet. hur mycke jävla skit som helst!!! suck. ..  har ju inte hunnit göra ett skit pga flytten och nu har ja 3 kvällar på mig innan den måste vara inne. orkar inte ens tänka på det nu. sen ååhhhhaarr ja över att ja vill ha en skoterjävel. ja älskar att åka, men hatar att behöva åka. .  vill ju kunna vara oberoende och köra bäst ja vill. sen sere så sjukt äckligt pissigt snuskigt kul ut. tur att vi e miljonärer hemma så ja får allt ja vill ha. .  hehe. . ?
'
'
//jonna.c

helgen :)

har varit riktigt trevlig! har som sagt varit ute i skogen hos anna och hennes farmor och farfar. vi har surrat, käkat, åkt skoter och sett film. helt sjuk kväll hade vi igår med, när cd blir lite i gasen så börjar munnen dra iväg och den blir aldrig tyst, haha tror vi tjejer har ont i käkarna se igår. man fick ju aldrig chans att slappna av i ansiktet förens en ny skrattattack kom :P sen kom joel och daniel på besök med, haha dom körde två mil för långt så vi fick skratta åt det med, ja, ja tänkte inte dra detaljer. ni som var där vet hur sjuk kvällen var ^^
'
väcktes ivf kring nio imorse av en kudde i ansiktet.. . . det var ivf dax att kliva upp och åka ut med skotern. cd var som vanligt sen så vi kom inte iväg förens halvelva typ? haha okej var kanske inte baaaara hans fel men^^
han skulle låna annas farmor och farfars nya skoter ;o hu kändes otryggt att han skulle ansvara över den, och nog blev min oro besannad. vi hinner inte åka mer än 10 min förens han lyckas knäcka en baklyckta :D haha!
carro stod ivf för dagens fastkörning, ner i ett dike och sen tippa!! haha ojoj :D
'
'
'
'
'
'
'
blev en sväng upp på näverberget och kolla utsikten en sväng innan vi åkte vidare mot barackerna för att grilla vilket inte gick så bra när vi inte kunde göra upp eld. sen hade vi tekniska problem med skotrar osv så vi vart lagom less allihopa och styrde tillbaka till farmor och farfarn. där stekte vi körven och snackade ett tag innan det var dax för hemfärd! trevlig helg ivf :) resten av kvällen ska nog ägnas åt plugg. . .
'
dagens kommentar: " de e ju drag-VM! "  // cd, när carro och malin stod och drog igång sina skotrar-
'
//jonna.c

lördag

hej!
förlåt för dålig bloggning men ja han inte ena vakna imorse så tjatade mamma på mig att ja borde kliva upp. så ja gjorde det och åkte iväg till nävervägen för att hjälpa till med städningen. nu är det huset nästan helt tomt, ba nå smågrejor kvar, så imorgon kommer det tömmas helt. skönt! har även möblerat lite till och städat på radhuset. började göra lejonet men glittret tog slut så får göra klart den en annan dag.
katterna börjar ivf lugna ner sig lite. i början låg dom mest och tryckte bakom soffan men nu har båda två vågat sig ut och utforska huset lite, känns skönt att dom inte skriker eller så ;o
'
har bilder att visa er men blogg.se krånglar, får ta det imorgon. .

'
btw så skulle vi köpa kinamat idag. så ja gick flera timmar och byggde upp sug efter pekingsoppa, sen när maten kom 30 min försenad så hade ja inte fått någon soppa ;( lagomt less ja blev då. vi orkade inte åka tillbaka ner till restaurangen så ja fick äta törräkor . .
'
kvällens planer blir nordvall med carro malin och jennifer, där ska vi ha en tjejkväll och mysa lite innan vi lägger oss. ska upp tidigt och åka skoter hela dagen :) kommer bli sjukt kul! ska strax börja packa. så vi höres imorgon. har förhoppningsvis nå bilder då också!
'
//jonna.c

flytta

ojoj, förlåt för dålig uppdatering men har varit i huset hela dagen idag!
'
vill bara säga att ja hittade flizan imorse :) i ett garage på granngatan, hon satt uppe i "taket" och jamade när ja lockade på henne, så gick in i garaget, som var öppet, och lånade en hink för att kunna lyfta ner henne. aldrig varit så lättat i hela mitt liv som när ja såg att det var hon som tittade ner på mig, pjuh! tussig och lövig var hon, men annars oskadd. kom på nu att hinken står kvar mitt i garaget, men de kan dom faan ha, dom som inte märkte en katt i taket!!
'
för övrigt så har vi flyttat massa smågrejor idag. eller ja, vi har börjat möblera på i radhuset och tömt pappershuset så att t.o.m. katterna är på radhus nu. det gick förvånandsvärt bra att flytta dom. flizan gick ut ur buren, jamade lite, sen började hon utforska omgivningarna, skuttade upp för trappen och in i alla rum. ronja var lite mer skeptisk, but she'll come around.
mitt golv har snickaren också börjat med! är ganska säker på att ja valde rätt golv. dock blev ja sjukt pissed när ja tog bort maskeringstejpen idag och upptäckte att tejpen drog med sig färgen, och även bitar av väggen. .  så i varje hörn och skarv äre färgsläpp som ja måste fixa till. känns ju kul att börja måla ett färdigmålat rum. .
'temporär möblering
'
wiew from the kitchen to the doorway
'
färgsläpp i varje hörn typ . ..
'
natthumor haha
jag: haha tillhör landstinget :D
mamma: ja det står så för att man inte ska sno dom
jag: haha okej. .
jag 5 sekunder senare: men de har ju du gjort :D:O!!
mamma: -.-
'
mitt golv :)
'
ne nu ska ja nog dra en film och käka lite naturgodis <3 höres!

//jonna.c

letar

var nyss ner och letade flizan under grannens bro. verkar vara ett tillhåll för en katt där men det var ingen där nyss. har ivf ställt ut mat och någon har ätit ur skålen så man får väl hoppas att det var flizan, men svårt att veta. . ska ivf ut efter skolan och fortsätta söka.
'

//jonna.c

huuuu

spotify krånglar och mina 25 spellistor e borta= ingen musik och ja e lagomt förbannad över det!!
flizan borta= sjuk av oro
skolarbete som ja inte ens börjat med= massa stress
flytten som ska ske för sista gången i helgen och ja har inte ens ett golv=grov irritation

byta liv?

//jonna.c

:'(

vi har inte sett flizan på över två dagar :( hon var ute igår när det snöade som mest :( ja vill inte ens tänka på vad som kan ha hänt henne om hon inte kommer hem snart :'( :'(
'
du är den finaste </3 kom hem!!!!
//jonna.c

plugga?

ååhh ja borde börja med samhällen nu. ska ju lämnas in till veckan. en jättestor uppgift om allt man behöver tänka på inför att flytta hemifrån . . .
'
tråkigt har ja med, hittar inget att göra på internet, konstigt nog . . blir förmodligen stan med mamma snart,  behöver ju ett nytt par vinterstövlar, har hål i mina gamla ;p sen till huset och fixa lejonet tror ja! dom har tydligen lagt matta i kök och hall idag, och tapetserat klart hallen, ska bli spännande och se hure blev som, men trore blev asbra :D!
'
nu vill ja flytta in så att ja kan få tillbaka min snuulliisss!!
//jonna.c

school

sitter på skolan nu, som vanligt ahha :D hade sovmorgon imorse så vi har haft två lektioner idag bara! körde fast oss med bilen gjorde vi med. pappa hade skottat, men missat att snöplogen hade hätt upp en rejäl kant utanför vår infart så han tog inte sats nog. slutade med att vi fastnade och fick gräva, trycka och rucka oss lös, höll väl på i sisådär 20 min, men vi kom lös ivf :) chocken av all snö har inte riktigt lagt sig än, kommer bli spännande att åka skoter till helgen :D (y)

carro och hanna <3



school

sitter på skolan nu, som vanligt ahha :D hade sovmorgon imorse så vi har haft två lektioner idag bara! körde fast oss med bilen gjorde vi med. pappa hade skottat, men missat att snöplogen hade hätt upp en rejäl kant utanför vår infart så han tog inte sats nog. slutade med att vi fastnade och fick gräva, trycka och rucka oss lös, höll väl på i sisådär 20 min, men vi kom lös ivf :) chocken av all snö har inte riktigt lagt sig än, kommer bli spännande att åka skoter till helgen :D (y)

carro och hanna <3



sovmorgon!!

yepp, vi har sovmorgon! en källa på skolan säger mig att stefan är sjuk ;) det betyder att vi har två lektioner idag, engelska och idrott. hade vi inte haft engelskaredovisning hade ja stannat hemma, hehe ;p tur ja inte pimpade fejset, för nu blire sängen en timme till :) gönatt
'
//jonna.c

ett till

haha kunde inte hålla mig :d börjar verkligen trivas med att blogga, på riktigt ;o!
idag har jag fått två riktigt goda nyheter, den ena är att vi har fått en toa och ett handfat av mammas kompis så jag kan få en egen liten toa nere! skulle ju vara guld värt eftersom det känns jobbigt att springa upp och ner på mornar osv när man ska göra sig iordning, så förhoppningsvis fixar vi det någon gång innan sommaren :)
sen den andra är att elpress troligen tar in sommarjobbare i år, vilket betyder att ja kommer söka, och har enligt en god källa stor chans att få jobb, så ska ringa nån da framöver och höra :)
'
'
'
'
haha. .  godnatt!
'
//jonna.c

snö?

finns det nån som har undgått snön? isf så säger ja bara "vakna" !! skulle köra från radhuset idag och fastnade med morfars dyngopel, relativt ny bil som inte ens klarar 1 dm snö, grejjer de (y) tur att ja tillämpade mina enorma skills som ja fått sen vi körde i diket i borga förra året , så att ja tillslut kom loss :) blev dock inte bättre när vi kom in på nävervägen. mamma skottade gården och just då vi ska fara ut kommer traktorn med plogen och gör en 50 cm vall bakom oss! ba att skotta igen då....
'
nu e ja ivf hemma. sköönntt. har gjort de sista i mitt rum nu. gick runt med lampan och jagade alla ställen där färg behövde fyllas i eller målas över, så nu är rummet 100 %! sen har ja även målat rören ovanför lejonet svarta. nu äre bara lejonet kvar. imorgon ska dom ivf förmodligen börja med mitt golv, ska bli skönt att kunna se på mitt rum som ett rum och inte en byggarbetsplats ..
'
'
nu blire att göra klart engelskan och sen ta en dusch, sen bedtime, får se om vi höres sen ikväll :) annars, gonatt!
'
//jonna.c

skolan

sitter på skolan nu jippie :D

imorse hade vi ju tydligen sovmorgon igen nu, men vi var ju här till 08:30 ändå, och fick sitta hela morgonen hehe. sen har vi även haft krångel med nätverket så det ska bli spännande att se hur vi ska klara 2,5 timmars teknik när vi behöver nätverket. fattar inte varför vi håller på med den här lektionen när det bara felar hela tiden! blir ju enbart problemlösning och gnäll istället för att göra något vettigt!

haha va röd ja set ut :D






//jonna.c


btw!

btw så behöver ni övriga inte misstolka mitt senaste inlägg " ba å svälj " !
btw så klarade ja första fasen i körkortsteorin idag, känns sjukt skönt!!
'
'
gonatt<3
'
//jonna.c

tisdag

tjabalo!
'
sry för dålig bloggning men har inte haft tid förens nu. åkte som co-driver efter skolan med pappa te övik och kom inte hem förens fem typ, sen sov ja till sex och sen drog ja till huset. målade klart det svarta så nu ha jag ba nå rör och lite småfix kvar sen lägger ja penseln åt sidan, ivf för grundfärgerna. lejonet får ja fixa sen när ja har tid. fick nyss höra nåt roligt :D om nå helgen blire fest med artist-tema. ja ska vara beyonce haha! ska bli spännande att försöka dansa som henne . .  hehe. men det kommer bli sjukt kul ivf!
'
'
sitter här och dricker grönt te, haha var äre för fel på mig? jag hatar verkligen te. men ska försöka lära mig att dricka det dock. får se hure blir med den saken :) " ba att svälja" som en viss polare brukar säga ;)
ne nu skriker sängen! höres imorgon
'
//jonna.c

shakespeare

vi har fått i uppgift på engelskan att skriva om shakespeares pjäser, ja vart tilldelad Hamlet. ska bli lite intressant faktiskt eftersom ja har ingen aning om shakespeare typ ;p här är ivf en dikt som vi läste och översatte:

Shall I compare thee to a summer's day?
Thou art more lovely and more temperate
Rough winds do shake the darling buds of May,
And summer's lease hath all to short a date:
Sometimes too hot the eye of heaven shines,
And often is his gold complexion dimmed;
And every fair from fair sometimes declines,
By chance, of nature's changing course untrimmed;
But thy eternal summer shall not fade,
Nor lose posession of that fair thou owest,
Nor shall death brag thou wander'st in his shade,
When in eternal lines to time thou growest;
So long as men can breathe, or eyes can see,
So long lives this, and this gives life to thee.



shakespeare jämför en kvinna mot en sommardag, jag tycker dikten är fin för att man kan läsa den om och om igen och ändå inte riktigt förstå dess innebörd, samtidigt som man målar upp en bild av en sommardag framför sig. dessutom älskar jag gammelengelskan! lite poetisk kan ja nog vara ändå haha ;)

//jonna.c

skola?

gomorron! idag har vi verkligen inge skola, typ. stefan är sjuk så tekniken är inställd, och samhällen har vi sj'lvständigt arbete. halvett åker ja som co-driver med pappa till övik för att kolla förlamningen så det blir en lugn dag med end ast en lektion för mig, skönt ;p
'
tänker ivf utnyttja tiden till något vettigt, så ska dra igång med körkortsfaserna nu, dax att börja fundera på att fixa dom nu, tre månader kommer gå fort!

//jonna.c

for you guys!

trots lite huvudvärk så for ja till radhuset, känner att ja vill bli klar klar klar! han inte så mycket men, vart ivf ca 30 min jobb. så nu har ja sammanlagt hållit på med min kronjuvel i 5 timmar, och mer lär det bli! skippade träningen idag med pga huvudet osv. har hoppat träningen i en vecka nu, men har tränat konstant sen slutet av oktober så ja tror ja kan behöva lite vila, känner ingen ångest än, men den kommer nog haha :)
'
här kan ni ivf få en exklusiv bild på min lilla "juvel" som ja skapat from scratsch, faktiskt rätt nöjd med den hittils, vill bara påpeka att den inte är klar än!
'

'
som ni ser så är det bara ansiktet som glittrar, det är för att ja inte hunnit fylla i och hätt glitter i manen runtom än ;p tar sån jävla tid! såhär stor är den ivf!
'

'
jag är minst lika glittrig som mitt lejon ;p

'

//jonna.c

kort dag:)

idag har vi som bekant en kort dag, ja slutar strax efter 11, vilket är sjukt skönt eftersom ja kan gå och träna då, eller fixa med radhuset. idag valde jag radhuset för ja vill få klaaart mitt rum! har ju min kronjuvel som ja pillar med, och den blir faktiskt bättre än ja tänkt mig :) kommer förmodligen icke kunna visa bilder på hela den ikväll för den lär inte bli klar. tar tusen år att grejja med det ja gör nu, men berättar allt sånt sen nären e klar :) kan redan nu säga att den är värd allt jobb ivf!
'
preview

'
efter att ja grejjat i huset så gick ja upp till carro för lite skoteråkning :) hon har just köpt en ny fin edge så det var dax för premiärtur! jättehärlig skoter ivf! älskar att åka och köra och det suger att ja inte har en egen -.- men men. .
'
'
åker nog tillbaka till huset snart och fixar, får se, har småont i huvve så, we'll see ;p
'
//jonna.c

lektion, eller?

sitter på lektion nu, eller ja, mera facebook. vi har alltid strul med cad så ja fattar inte varför inte peo bara ger upp? ända sen vi började har alltid några haft problem med att lägga in delar, components, eller massa andra småfel. ja har massa småfel som blockerar för mig och ja ger upp -.- orkar inte krångla med datorn och kan definitivt inte rita nya grejor, så, fuck it! dessutom hade vi ingen matte så vi har en lektion idag. som inte ens är en lektion, meningsfullt!
'
tror ivf att ja och carro ska ut och köra hennes nya skoter sen :) we'll se, sen blire ivf måla klart min lilla målning, blire bra så får ni se bilder på den ikväll :)

//jonna.c

kvällsfilmen

vart ikväll Kalenderflickorna, en jättebra film faktiskt :) handlar om ett gäng kvinnor i england som gör en kalender naken för att samla in pengar för forskning osv om leukemi!
'
sen har ja ikväll hittat tillbaka till min älskade smörsångare Tim Mcgraw, haha jag har verkligen en annorlunda musikstil, men han har några väldigt fina låtar, countryballader typ, eller ja, nåt sånt. en av de finns faktiskt på spotify: Tim McGraw – Please Remember Me nu blire sova för mig ivf :) skola imorgon! gonatt
'
//jonna.c

rumsvänn

ja, jag borde bli utsedd till dagens rumsvänn, har ägnat min förmiddag åt mitt nya rum, och min eftermiddag till rummet hos pappa. radhusvägen har fått sig en omgång guldfärg. vart jäkligt less ett tag när ja inte fick igång projektorn, trodde allt va kört, men sen kom ja på hur man gjorde, så spenderade ca 3 timmar med småpiller på väggen med en minipensel. sjukt jobbigt men resultatet gjorde det hela värt. ska fylla i färgen en gång till imorgon och sen får ni kanske se bilder :)
eftermiddagen ägnade jag åt att städa skogen. har ju skyfflat upp alla mina kläder till pappa nu och igår kastade ja ut hela klädessäcken på golvet i stress, så ja hade ju de ja gjorde idag. men plockat har ja gjort, och dammsugit, och bytt sängkläder, och städat undan julen ( har knappt varit hos pappa sen lovet så julen har stått kvar^^ ) så nu ligger ja i sängen och planerar att enbart gå härifrån för att hämta en macka med skinkost senare. blir kanske nån film ikväll, we'll se :)
'
//jonna.c

tjockkväll

haha herregud ;p gårdagen var, sjuk. vi åt och åt och åt. det hela började med 3 olika jättegoda pajer, sen kom varmrätten som var thaimat, sen kom ännu mer varmrätt som också var thaimat. sen vare dax för efterrätt, pannacotta och sen marängswisch, alltså vi var typ helt trött och körda mot slutet av kvällen ;o! men trevligt vare ivf :) spelade "med andra ord" gjorde vi med, carro och jag vann, även fast vi hade blivit av med 4 brickor och då hamnat sist!
'
'
'
'
ulla visar hur man gör!
'
förlåt men ja älskar den här bilden :D era ansikten är oslagbara!!!
'
//jonna.c

gomorron

ja jag lever;p har bara inte hunnit blogga nå i helgen, igår vare som sagt dax för flytt av dee mesta vi äger från näver till radhus. vi hade 8 personer som hjälpte oss så det gick på kanske 30-40 min att tömma nävervägen. hade ju hyrt en lastbil och det behövdes bara en last sån tur var. vi var helt klara efter va 2 timmar, dock har vi ju inte möblerat nå utan mest kastat in sakerna ;p idag ska vi dit igen och ja får äntligen börja på min kronjuvel, om ja hittar nån bra bild dvs. just nu ser det mörkt ut ..
'
'
'
//jonna.c

mätt!!

har nyss kommit hem från en soft kväll med tjejerna, vi har ätit som om det inte fanns någon morgondag. ska berätta om allt imorgon, alldeles för trött nu ;p bilder kommer också! ska dock icke dra igång en film som nattis trodde ;)
'
btw, visste ni att alla fiskar i fishville finns på riktigt?
'
//jonna.c

T.G.F

thank god it's friday!
'
haha sant såå sant, sjukt skönt med helg efter en jobbig vecka. . men helgen kommer inte bli så värst lugn heller. startade redan idag med en flytt av alla kartonger. två fulla bilar med grejjor, haha, mycke skit man äger egentligen. . drog ivf igång med att måla mer eller mindre klart mitt rum. eller ja, det ligger på slutspurten nu. har grundmålat med en färg för att förbereda för min mesta färg, sen på söndag blire förhoppningsvis min grand finale, i guld! mm undra vad det kan vara tro ;) men ni får se då!
sitter med katten i knät nu och bara jäääser, blir nog en lugn kväll ikväll eftersom ja ska upp tidigt imorgon! kl 10 kommer flyttbilen och all vår bärhjälp så då blire jobba jobba tills att vi är klara, sen efter det så blire jennifer och vräääka med brudarna haha. kör en favorit i repris sen somras :) ska se till att ja blir riktigt hungrig under dagen :)
'
guuuuld ;)
'
carro<3ronja
'
jonna<3pälsmössan
'
//jonna.c

bju påren

som rubriken lyder, gomorron
//jonna.c

buää

gaahh, idag har ja haft en dålig dag helt enkelt! pissigt humör, and i hate it.
stressad över flytten, depp över vädret och matten, less på att inget händer i mitt liv och less på mig själv som alltid är less! så ser dagens prognos ut. . dagens kvällsprognos ser ut som målarfärg. som vanligt, less less och vill bara ha det klart nu!!! imorgon ere ivf sovmorgon så ikväll ska ja se nå filmer och ba tare lugge, heis
'
att vara kär är den bästa känslan som finns, i miss it :)
'
//jonna.c

börjar ta sig

nu börjar huset ta sig lite! gubbarna har tapetserat och slipat golvet i vardagsrummet, så det är i stort sett klart. ja målade även mitt tak klart idag, så imorgon blire ännu en veva med rollern på alla väggar och sen får ja äntligen kleta dit huvudfärgen :) och trots min spindelsäkring så hittade ja en spindel i ett hörn idag när ja målade!! kommer sluta med att ja köper ett paket häftmassa och sätter i minsta lilla hål ja hittar, suck -.-
'
imorgon ere ivf skola, som vanligt. .  en bra sak är dock att vi inte har nå samhäll=slutar tidigare :D nu ska ja dra igång en film och sen sova, gonatt
'
//jonna.c

nyckel

kolla vad mamma fixat idag ;D
'
'

//jonna.c

colors

nu har vi äntligen varit hos micke och fixat RÄTT färger! så nu är ja på bra humör igen :) blir käk och sen iväg och måla, offrar träningen for a good cause, men men. kan ju avslöja att ja har hämtat en svartfärg, en ljusare citrongul och även beställt en guldfärg, huumm .. vad ska jonna göra tro ;)? ja det får du se om typ en månad när allt e klart. ja jag har kanske målat klart till helgen, men sen ska golvet dit och även all inredning! flyttlasset går på lördag, men det blir ju ett besök till ikea för inköp av hyllor bord mattor kuddar sängkläder och diverse småprylar, så bilder på rummet kommer inte upp förens det är helt klart :) om ja kan hålla mig . . . .
'

//jonna.c

klänning

åh ja älskar den här klänningen från hm! blir ett definitivt köp nästa sundsvallsresa!



//jonna.c

lektion?

asså, sitter här nu på nånting som kallas konstruktion, venne ens om ja kan kalla det lektion. vi sitter på fb hela tiden för att solidworks inte funkar..  hehe. .  jättekul att slösa två timmar här på skolan när man egentligen ba borde kunna gå hem. .  ajja. vi har även planerat lite av vårt projektarbete som kommer bli insane :) mer säger ja inte förens saker blir mer bestämda!!


//jonna.c

pure facts

fråga på aftonbladet om när man anser att en man växer upp:
snacka om svart på vitt, fakta grabbar, fakta!
'
//jonna.c

jag hatar att måla!

haj!
varning för ytterligare ett klagoinlägg.
'
idag har vi, som vanligt, varit i huset och fixat. varje gång ja kommer in där ser ja mer saker att göra, vilket gör mig mer och mer irriterad. denna irritation har byggts upp till ett stort HAT mot radhuset. ja HATAR stället!!! och sen gjorde inte de saken bättre att målarn hade gett mig fel färger. . en färg som ja hade tänkt att börja med fanns inte trots att han sa det sen en annan färg som ja också kunnat börja med fanns inte heller! jag bad om citrongul fast ljusare, typ ljus citrongul, vad får jag? jo 3 olika sorters senaps och diareéfärgade färger som dessutom ser ut som spya. ja skulle tydligen "blanda till färgen ja ville ha" HA! det finns bara en färg som är citrongul, och det är färgen på en citron!!!
'
ivf så hade ja två färger ja kunde börja måla med, så det gjorde ja, och allteftersom att ja såg att mina färgval såg bra ut så släppte irritationen, sen gjorde det ju inte saken värre att ja faktiskt hade god lust att slicka på väggarna och äta upp en speciell färg, gissa vilken ;)?


//jonna.c

ps

flizan kom in för en stund sen, lite skakad men oskadd ivf!!
ja har inte haft nå att göra så suttit och photoshoppat lite bilder som ja tänkte visa.
'
'
'
inga speciellt avancerade bilder alls, men de blir mycket finare såhär tycker jag.
'

//jonna.c

boooriiinngg

ååhh ja hatar verkligen att vara hemma. det är skönt de första timmarna när man får sova, men när man börjar piggna till både från sömn och illamående, då ere inte lika kul, har varit ute och fotat flizan och så, och grannens jävla schäferjävel jagade in henne under en annan grannes bro så nu sitter hon där och trycker och vägrar komma ut -.- tur att hon han in, en annan granne hade sett dramat och hon sa att flizan hade svårt att krypa under, ska bli kul och se om hon kommer ut. .  man ser tydligt fina klösmärken i snön utanför hålet. gaaahh skjuter hunden om den skadat henne :@ !!!!!!!
'
oredigerade obeskurna småtråkiga bilden sen nyss
'
//jonna.c

gomorron!

goosh!
'
hej hopp va trött jag var imorse, och konstigt mådde ja, kan inte riktigt sätta fingret på det men, konstigt får räcka som beskrivning. valde ivf att stanna hemma idag. vi har ju ingen matte så det viktigaste ja missar blir fysiken, men det kan ja leva med! försökte ivf få sova ut men har utsatts för en konstant telefonterror från mamma som inte tycker att ja borde sova? humpf. . . de tycker inte katten heller, vaknade av att hon bufflade på mig och ville lägga sig under min haka!? haha dumma faan, ivf så lät ja hon göra det och där låg hon väldigt nöjd med sig själv. värre för mig som fick ligga och hålla upp huvve. . .
'
det var kanske inte lika mysigt som det ser ut
'
hon kom t.o.m. och la sig på tidningen när ja läste, han inte ta kort dock. ja får inte sova och inte läsa

'
//jonna.c

avatarbilden

fick nyss en fråga från "anonym" om vart ja gjort avatarbilden, och ja gjorde den i photoshop igår :) inte så superbra men la inte ner spec mkt tid heller!
'
använde mig av den bilden

'
och den

'
och det vart det här resultatet :)


//jonna.c

secure?

for ju som vanligt till huset idag. hade inga egentliga planer på vad som skulle göras osv men ja fick nog en liten idé när ja gick in i rummet. höll på att krocka med en spindel som hängde i en tråd. jävla tur att ja såg den asså, kände mig lagomt äcklad när ja tänkte på att få den i ansiktet. sen kom ja på en sak! vilken tur att spindeln hängde där! ja ska ju spindelsäkra rummet!! eftersom ja bor i en källare ( . . . . . ) så lär ju spindlar dyka upp, har sett 3-4 st i rummet tidigare. och som alla vet så hatar ja spindlar! så ja gav mig ut på jakt efter spindelhål i mitt 10 kvm stora rum, utrustad med enbart spackel och mitt finger. kletade igen varenda litet hål som ja kunde tänka mig att en spindel kunde krypa ut ur. ja lovar att ja säkert gjorde av med minst ett halvt kilo spackel, tror vvs-snubben skulle kola om han såg hur ja täppt runt rören, men det är ju inte han som ska bo där! och micke skulle nog tuppa av om han visste hur ja spenderat hans spackel, men han ska ju heller inte bo där- ja gör som ja vill med mitt rum!
'
kkk?

'
sen hade ja lite olika föreslag på hur ja ska möblera rummet. ska få ta mammas dubbelsäng, och i vanliga fall hade ja varit överlycklig! men ja vet inte nu eftersom ja inte har så bra möjligheter för en dubbelsäng, men det löser sig, ja SKA ha den :)
'
//jonna.c

volleyboll

hej :D
'
dagen bjöd ju som sagt på en volleybollturnering! haha säger ja bara! vi var totalt värdelösa och skrattade oss igenom typ alla matcher! vi såg ju ingenting :D med helsvarta kläder , rånarluva slalombrillor och namnet "vad faan som helst" skulle vi vara anonyma, hur bra vi lyckades kan man ju undra, men såg att det var många som spekulerade i vilka vi var! genom att försöka synas minst syndes vi mest. . sen att vårt spec var jättedåligt är ju en annan sak, men vi hade roligt och det är de viktigaste :)
'
man kan säga att vi föreställde ninjor, eller nåt ;)
//jonna.c

avatar

säger bara 3 ord: SJUKT GRYM FILM!!

den var helt underbar och ja rös mig igenom filmen, lätt en av de bästa filmer ja sett!! har du inte sett den så måste du göra det!!
'
min avatar



//jonna.c

bio

anna ringde mitt i mitt slit och frågade om vi skulle gå på bio ikväll, och ja var inte sen med att tacka ja! de andra tjejerna ska nog gå på onsdag men ja tror icke ja hinner då pga flytten osv. så de ska bli skönt att avsluta helgen med långbio!!
'
//jonna.c

lesssssss

ååhh va dödligt less jag är på att slipa och grejja!!! det känns som ja jobbar jobbar och jobbar men inget händer!! tror ni ja han måla idag? ne såklart inte! hela dagen har gått ut på att slipa spacklet på väggar och tak. ca 3 timmar har ja stått i dammet och trots diverse mun och ögonskydd hostar ja som en snuvig gubbe med rejääääl rökhosta! dagens arm och axelpass är ivf gjorda nu, ja vill inte klaga men ja måste bara få skrika ut att mina axlar/skulderblad is KILLING ME!! har en skada sen tidigare som tar stryk nu och det är icke kul! är ivf nästan färdig så hoppas på lite färg imorgon. .. .
'
jag och slipmaskin igår
'
damm damm damm ( tröjan ska vara svart .. )
'
slipdammet är som mjöl så de är verkligen ÖVERALLT! kan använda det istället för dust it i håret. .
ser ut som ja har världens biggabiccas ;p skulle behövts nu ivf
'
japp, du ser rätt, orange, och det har runnit ut. målarmicke är så smart och häller färgen i en trasig burk så de sipprar ut över burken under. .  hehe . .
'
när mamma ville ha skarvsladden som ja använde till musikhögtalarna fick ja nog. släppte allt rätt ner och gick hem! kände stor lust att dra fram ett sandpapper och slipa ner alla spår och ojämnheter i snön. .  är det de man kallar för arbetsskada?
om man ska definera ordet "hem" så kanske man säger att det är stället där ens ägodelar finns. just nu tror ja större delen av grejorna är borta på radhusvägen i radhuset ( låter stenfult haha ) men känns ändå mer hemma på nävervägen. svårt att se radhusvägen som ett hem nu näre ser ut som det gör. har svårt att se framför mig hur mitt betongrum kommer bli . . om det ens blir något? just nu skulle ja ba vilja gjuta igen skiten!
'
nu blire dusch och försöka få bort slipdammet. hejs
'
//jonna.c

scary movie 2

haha varför är ja typ den person som har upptäckt scary movie sist av alla? ja som älskar den sortens humor haha :d som en 5:åring, kiss och najs och snusk :D neerå men, sjukt rolig film! såg den med anna och jossi men va typ ba ja som asflabbade mig igenom den! älskar scenen i kylrummet ;) hahahaha!!!
'
'
nu ska ja dra igång van wilder 3 och somna till den! imorgon blire slipa och äntligen måålaaa!!
'
//jonna.c

fixa trixa

gissa vad ja gjort hela dagen?
,
FEL!
,
icke målat ett skit. .  kom ju till huset ganska tidigt imorse, taggad för att äntligen få måla, men besvikelsen kom direkt. snickaren måste ha glömt att slipa och spackla mitt rum, för det enda som var gjort var grovspacklet. så de va lixom kört typ, MEN ja är inte den som hänger läpp! istället tog ja saken i egna händer! hittade åt en slipmaskin, klädde mig med munskydd, glasögon och hörselkåpor och satte igång och slipa. kan ju säga att dagens träningspass för armar och rygg är avklarade. jobbigt att stå med en vibrerande klump som väger några kilon ovanför huvudet och dessutom trycka, ajja, fick de gjort ivf! sen hittade ja vanlig spackel som ja satte igång att spackla med! höll på i typ 2 timmar med att spackla rummet men nu ere klart! så imorgon blire ba slipa och sen måla :):)
'
btw så strejkar min bluetooth till datorn och har ingen usb-kabel, men fixar bilder sen!
'
//jonna.c

nattöppet :)

ikväll var första nattöppet i backen för i år :) perfekt väder, perfekt i backen! konstigt att de inte var mer folk där;o ja malin anna och jossi bestämde oss ivf för att åka dit och göra backen osäker, såd det gjorde vi :) åhh va jag har längtat efter farten och adrenalinet som slalomen ger! underbart att kasta sig utför backen och vara nere på några sekunder!! sen att ja hade grymt sällskap ikväll gör ju inte saken sämre :) vi gick faktiskt in några gånger och "värmde" oss, men trore va mest för att vi hade saker att snacka om ;)
'
coolmalin!! haha :D
'
anna och jossi försöker snurra runt :)
'
wiiiiieeee
'
'
'
toast och cola satt fint de ;)
'
imorgon blire äääntligen målaaaa!!! färgen är klar och ja startar med taket, kanske får ni se färgen imorgon :) nu ska ja dra igång en film efter criminal minds! gonatt
'

//jonna.c

bikini

åh snart äre dag att köpa årets bikinis, och ja hatar verkligen att köpa bikinis, men har ivf sett en på hm som ja tänker spana mig in på :)
//jonna.c

fredagsplaner :)

tjaa!
nyss kommti hem från lite träning :) körde 30 min fettbränn, 30 min kondition med intervaller och sen rodd 30 min, blir lite roligare att variera mig och inte ba kötta trappen hela tiden!
'
snart borde mamma komma hem så vi kan käka middag! ikväll blire förmodligen backen med tjejerna, hört rykten om att det är nattöppet? hoppas det inte är för kallt ivf :) sen avslutar vi nog med en filmkväll eller så om det inte blir för sent!
'
//jonna.c
'

p.s. färgleverans senare så imorgon blire nog måla ;)

fredag

thank god it's friday! ' helt ledig idag jag, känns riktigt skönt!! ligger i soffan och jääser men ska snart kliva upp och äta lite frulle. ska in och träna idag med så, de blir inte bara slappa ;) efter träningen kommer nog morfar och plockar upp mig för då ska ja fara och kolla på färger till rummet! finaly.
'
igår försökte ja se på en film via voddler, men det bara laggade och laggade och laggade. vart så sjukt less, sen skulle ja tanka den men internet var äckligt segt, något fel i guess? ajja, frukost sa vi :)
'
//jonna.c

zoomtest

här kommer ba nå bilder för att visa zoomen ;p
'
vidvinkel
'
full zoom, hitta åt termometern på bilden ovan ;)
//jonna.c

färgless

ååhh ja e så sjukt less på att måla måla måla. vi ägnade ungefär två timmar åt huset idag. målade lister osv. jag skulle börja riva tapeten som är i trappen ner till mig, och upptäcker då fukt bakom den och lite mögel :O just bakom väggen så går vattenledningar som var trasiga när det var en vattenskada på toan uppe -08, så antar att det är därifrån det kommer. hoppas snickarna kan fixa det, åh ännu mer jobb för dom= ännu längre tid för oss, kommer sluta med att vi får bo hos morfar nån vecka haha ;p men taken är ivf spraymålade nu, så imorgon hoppas ja verkligen de börjar med tapeter, det ser så ut ivf!!
'
imorgon har jag inga egentliga lektioner så ja är ledig, men ja ska ändå in på skolan en sväng, fixa lite, hänga lite och sen gå och träna :) btw så har ja bestämt mig för att kliva upp tidigare på dagarna och äta frukost innan skolan, tror det kan ge ganska mycket (y) vi får väl se!
'

//jonna.c

äntligen!!

wii objektivet kom nyss :D ett Tamron AF 18-200mm F/3.5-6.3 LD ASPERICAL (IF) MACRO  vilket ger ungefär 12 ggr zoom! underbart, hade bara ca 3 ggr zoom på det gamla! :D:D:
'
'
//jonna.c

torsdag!

halloojj
orkade verkligen inte blogga eller nåt igår, la mig och sov några timmar innan ja for ner till mamma. hon tvingade mig att gå igenom garderoben nu inför flytten så det gjorde vi. skapade en fin stapel av sommarkläder och en hög med kläder som ska bort, alltid skönt att rensa faktiskt. sen började ja även plocka ner mitt rum. tänk att de flesta grejer rymdes i en flyttlåda ;o ganska sjukt, ja som alltid tyckt att ja har så mycket småkrims haha!
'
dagen idag var ivf sjuuukt seg. som vanligt men. .  börjar med ett döden långt mattepass, sen engelska, sen rast typ 20 min ( vi hinner just äta ) innan idrotten börjar. haha hade en jättekul idrott, där ja för första gången vann två av lekarna vi körde, sen avslutade vi passet med kräftfotboll, haha kolla bilder nedanför! efter idrotten hade vi ett segt fysikpass som vi gjorde inget annat än slamsade på, sen avslutade med ett totalt onödigt samhällspass!!! hemma nu ivf och hoppas på att mitt objektiv kommit :):) sen blire av till huset och måla lite!!! till helgen får ja äntligen börja fixa mitt rum! exiitedddddd :D
'
aa vi kröp runt som kräftor och spelade fotboll ;p
'
//jonna.c

hejhopp!

funderar på en ny design faktiskt, men får se om ja orkar, hatar att grejja med html-koder och ja har nog inte tid just nu.
'
ivf, dagen var lika dryg som varje onsdag är, 3 timmar teknik! haha det enda vi gjorde var att spela fishville och läsa bloggar. det peo håller på med är så sjukt tråkigt, dessutom så funkade inte min dator så ja kom inte åt de grejjer ja behövde. så ja satt mest, hatar det!! blir tokig av att sitta. ja klarar verkligen inte av det alltså :P dampar ju sönder!
ikväll ere ner till mamma som gäller, sen träna, om ja orkar. så trött nu för tiden för ja har svårt att somna. men vi får se, kanske far men tare lugnt eller nåt.
//jonna.c

jobba jobba jooobaaaaa

gaaah!!
'
var nyss och kollade i huset. lagomt förväntansfull, beredd på att se tapeter eller kanske något golv, men icke ..  dom har nästan inte gjort ett skit. två snickare och en elektriker på 8 timmar. det enda var lite nya lister, slipat spackel och satt dit 4 meter panel. vi har blivit lovade att kunna flytta in lådor osv i vardagsrummet till helgen, men med allt som ska göras där ( slipa och lacka golv, sätta lister, slipa väggarna och tapetsera ) så vet ja inte hur det ska gå. vi MÅSTE börja flytta in nästa helg och då ska huset vara klart. hur ska det gå? dom har inte ens rört mitt rum och ja vet inte hur ja ska kunna få börja måla till helgen. . . dessutom så har elektrikern satt käppar i hjulet för min största idé i rummet. han har satt dit en strömdosa vid golvet just i fel hörn! inga dosor skulle dit förens golvet var fixat, men tydligen så har den där hoppat dit ändå. great. . . vet inte hur ja ska göra som nu, för det var bara det hörnet som funkar för idéen! ni kommer fatta sen när ni ser resultatsbilder osv. . . ajja. .  nu ska ja dra igång en film och dämpa mitt dåliga humör innan det blir sängen! gonatt
'
haha bo här :D
'
'
//jonna.c

haajj!!

hej :)
'
har nyss kommit hem och suttit och käkat lite och läst tidningen. morgonstund har guld i mun, så brukar man ju säga. men ja jag hinner inte sitta och chilla på morgonen för ja e alldeles för trött och kliver upp för sent för morgonmys. så ja kör min morgon när ja kommer hem istället :) käkar lite och läser tidningen! mys.
'
'
ikväll blire förmodligen en lugn kväll, eller backen. beror på hur kallt det är senare. annars blire mest lugnt haha! kan vara skönt det med. har ju kommit från ett jobbigt idrottspass så jag har ju rört på mig lite idag ivf, annars är ja så rädd att bli tjock asså. så nu kan ja äta min sallad med gott samvete :) skämt å sido, inge värksta idag ivf!!
'
världens solnedgång från vårt fönster :) rätt mysigt att komma hem till det här! dålig bild dock men
'

//jonna.c

expert

ååhh, var in på expert och skulle köpa objektivet, men så klart hade ja glömt att kolla så det skulle passa nikon. så det som fanns på expert passade canon . . MEN! jag har beställt ett till nikon nu som borde komma på torsdag! men typ alla i kramfors vet hur seg expert är ..  hoppas dom fixar det ivf! när ja köpte kameran fick ja vänta 2 veckor, och tillslut vart ja less på att vänta så mamma fick köpa en i solle ist. .
'
//jonna.c

seeggt

ja ska erkänna en sak !
'
träningen går åt skogen just nu. nej alltså ja gör det jag ska osv, men har noll motivation. känner att det börjar bli lite enformigt att trampa trampa så ja testar att ro lite också nu, men ja, motivationen krymper. får hålla ut och bara köra på det ja ska så lär motivationen komma tillbaka när ja ser nya resultat, men ändå. det är tungt just nu! sån tur var har ja laddat mobilen med lite mer peppa-låtar så som volbeat och nickelback, ger ju lite push ivf. ja saknar styrketräningen! för ett år sen trodde ja aldrig att ja skulle sakna att träna, men nu gör ja verkligen det, saknar att "känna trycket" som alla så fint kallar det :) till hösten har ja planer på att komma igång att gymma for real. men sen får vi se hure blir med den saken :)
'
//jonna.c

TJAAAA

TJAAA BLOGGEEEEEEEEEEEEN!!
'
haha ;p pinsamt! ivf. .  första skoldagen idag. kände redan när stefan rivstartade med matte d imorse att ja verkligen hatar matte! huuva. kan ju bero på att ja är så dålig på det och att ja inte förstår vad det svåra som vi håller på med nu ska vara bra för? efter det så hade vi drygcadsatlektionen med peo, men vi satt mest och surfade :) stackars peo haha! men vi hatar det verkligen+att cad inte funkade så.. enda bra med dagen var att vi slutade strax efter 11 och då satt  vi kvar i cafe och surrade osv till jonas slutade så att ja och carro kunde åka hem. för lata för att gå haha :D
'
i eftermiddag så hoppas ja på att få köpa mitt objektiv! såg ett på expert som kan passa så vi ska dit senare! ska även träna, hur ja nu ska orka det. dax för en powernap nu! gonatt
BRR!!! myskoftan på!
//jonna.c

trött

ååhh känner verkligen av dygningen nu, höll på att somna hos annmarie och höll på att somna i duschen. men nu ha ja ivf piggnat till mig litegran :) ska småpilla med naglarna osv nu inför skolan ( !?!?!?! ). under lovet har ja typ skitit i allt sånt men känns som det är dax att fräscha till sig lite haha! sen blire nog tidig kväll för mig, hörs vi inge mer ikväll så får ni ha en god natt!
'

//jonna.c

gaaaahhhh :O

hittade nyss det här klippet http://existenz.se/out.php?id=19711 . nog det värsta jag sett! är du höjdrädd ska du inte kolla, ja nästan kallsvettades när ja såg de ;o
'

//jonna.c

gomorron!

haha eller ja, god eftermiddag :) satsade ju på dygning igår och det gick rätt okej, somnade kring sex efter att kämpat den sista timmen, sen vaknade ja kring tolv. drog nästan direkt på värkstan med frida så ja känner mig lagomt mör nu. dessutom så känns det i kroppen att ja klängde mig fast som en apa på skotern igår! satt mig ner för att stretcha när ja va klar med träningen och hade lagomt ont i rumpa armar och ben haha:D!
'
idag ska ja även ta tag i lite efterblivet skolarbete och så, bjuden till annmarie på middag så ja kär väl igång efter det. skola imorgon och ja är så hääääääääär taggad . .. haha ja skojar så klart! men skönt ivf att få tillbaka lite rutiner och träffa kompisar igen :)
'
'
en annan god nyhet är att ja förmodligen kommer börja med mitt rum nu i början va veckan. har en ful elledning i taket till lampan som ska kollar upp, sen så ska det spacklas i hålen som blev kvar efter de gamla rören, sen kör ja igång :D!
'
//jonna.c

minnen

tänkte egentligen dra igång american pie men fastnade i externa i två timmar istället. har gått igenom typ alla bilder som jag äger i den och så har ja plockat ut några ( okej ganska många ) bilder som väcker minnen. tänkte visa dom här och skriva en kort story om vart bilden togs osv. mest för att förklara för er som undrar varför i helvete hon fotar allt hela tiden!? efter ni sett bildspelet mitt kanske ni förstår
'
bilden togs sommaren -08 ute på ängen utanför mamma. ja minns värmen, lukten av gräset och ljudet av fåglarna, ja minns allt
en av de första bilderna ja tog med min systemkamera, sommaren 07? ( om ja minns rätt ) gick ute på grusgången utanför mamma och kämpade med håret som ständigt blåste i mitt ansikte
bilden tagen efter min och huans första dressyrtävling, jag var överlycklig och vädret var perfekt!
bilden togs i somras kring halvsex på morgonen. ja lars carro och jonas kunde inte sova så vi tog bilen till nyland och satt oss och kollade på soluppgången
bilden togs sommaren 07, ja på min moped haha :)
bilden togs i somras när vi var på ikea. "ramlade" ner i en kuddlåda ja och carro och en kines tog kort på oss haha
bilden togs efter en av de roligaste kvällarna ever, hullsta hösten 08? ja, det skedde en liten olycka den kvällen som ni ser på bilden :)
bilden togs i somras under en väldigt dampig dag, vi bodde på gissjö i år!
bilden togs under höstlovet förra året, sista mopedturen som gick till hårsang. behövde rensa tankarna!
bilden togs i våras när ja skulle avfärga mitt hår, resultatet vart orange, var snabb att färga över det med ljusare brunt :)
bilden togs när hv hade sin stilmässa och ja var modell åt evelina :)
bilden togs våren 06, en av de bästa stunderna och ja minns den som att det var igår. värmen, lukten och känslan, när ja satt på hennes rygg tänkte ja att " den här stunden ska ja alltid minnas " och de tror ja att ja kommer göra med
också en jättegammal bild på mig och huan, förmodligen våren 05/06
bilden tog petra samma vinter som hua åkte, våren 07
'
sentimental och allt så här sent så har ja ivf kommit fram till två saker. de 3 åren med huan var de bästa åren någonsin, synd att inte andra kan förstå det bara. och den andra saken var att ja skulle kunna ge vad som helst för att få ge mormor en sista kram.
hoppas ni förstår varför ja tar så mycket kort nu? jag har säkert nära på 100 000 bilder, och ja minns varje bild, varje tillfälle och varje känsla, med hjälp av mina bilder kan ja minnas över en 100 000 tillfällen i mitt liv, och livet består ju inte av stunderna som går, utan stunderna man kommer ihåg, right?
'
//jonna.c

dygna

ja tänkte köra på det gamla vanliga sättet näre gäller att fixa jetlagen efter ett lov. dygna! sen hur bra det går själv e ju en annan sak? just nu äre ja och stalone dock, så så ensam är ja ju inte :) har ivf laddat upp med cola, för om man behöver något under dygning så ere cola! för nej ja dricker inte kaffe ;p sen får ja se va ja hittar på tills ja somnar. tpb funkar inte så ja får försöka hitta filmer nå annan stans, inte så svårt precis, men gillar deras topplistor osv. ajja, nu börjar stalone :) heiis
'
//jonna.c

skoter

åkte som sagt ut med skotern idag. jag bak på cds lilla skit och carro på jonas monster. haha eller ja, om man jämför dom med varandra så ere typ lillskit vs monster. höll på att ramla va hela tiden för cd körde som ett tok. lite dumt av oss att försöka trängad två på en enmansdyna, men hade ju inge annat val. gick ju bra ivf, men kämpa fick ja göra för att sitta kvar! tur ja e stark haha:D men av ramlade ja ändå när vi lekte i snön, sen välte vi en gång också, men snön är mjuk så de gör ju inget :)
'
vi åkte ivf till sjupuss, en liten stuga uppe i skogen. där grillade vi och myste någon timme innan vi åkte  vidare
'
'
'
'
'
kartläsning? gps ?
'
'
//jonna.c

hihi

orkade inte ha nå speciella festkläder igår ivf. testade däremot att använda eyeliner och de ska ja nog fortsätta med :)
'
//jonna.c

party!

här kommer lite bilder sen andres fest igår. var väl inte lika mycket röjj som när han fyllde 18, men helt okej ivf!
'
'
'
'
'
'
'
'

dax för den obligatoriska toabilden, men innan vi fick till någon ahha ;p
'
'
'
'
'
'
'
'
där kom den :)

'

'

'


'
//jonna.c

skoter!

wööhöö nu drar vi snart iväg till finnmarken och skoter! ja kommer ivf inte frysa ;p
haha
//jonna.c

party!

hittar varken kabel till mobil eller kamera så kan inte visa några bilder, men kvällen var helt okej :) men tills karlar fattar att vi tjejer behöver bra musik och bra högtalare för att trivas på en fest ( DANSAA!! ) så kommer aldrig en korsfest överträffa en brödfest :) vart ivf en sväng till finnmarken och två till bollsta me nicke innan ja kom hem= nyss. imorgon blire skoooter, ska se om ja lyckas fixa bilderna tills imorgon, annars så höres vi när ja kommer hem från skoterturen :) gonatt!!
'
//jonna.c

kaos

det är ett fullständigt kaos hemma hos anna nu! vi är 5 tjejer som slåss om toa speglar plattänger smink och hårfönen! tur att vi börjar i tid ivf, för ja har redan misslyckats en gång med håret och var tvungen att skölja ur allt! ajja vi taggar ändå :D mätta i magen med kyckling och potatis! men vi har ännu ingen aning om hur vi ska ta oss till andre, men det löser sig :) ses där ikväll!
'

//jonna.c

vakna!

någon/några ringde och väckte mig imorse, men har nog en anig om vilka ni är ;)
tänkte ivf dra mig till verkstan nu, blir lite snävt med tid då vi ska va hos anna halvfyra, men om du läser det här anna, så räkna inte med att vi kommer halvfyra ivf ;p så ja måste ivf börja klä mig och gå in på stan i den här kylan!! jippie!! ajja bastun sen kommer göra allt värt det :) får se om vi höres sen eftersom det är party som gäller ikväll! :D
'
//jonna.c

ljudproblem

haha, skulle dra igång en film via voddler nu för att testa hure funkar osv, men så funkar inte ljudet! det sprakar, brusar och knakar och bara en högtalare fungerar. . men i dator funkar allt jättebra, samma med tvn, men tillsammans, kört:P ajja får väl se på tv hela kvällen. .
'
//jonna.c

party

imorgon ere som sagt party, och på tal om party! här kommer lite bilder sen rock-temat på carros fest!

vart e festen? där e festen!
//jonna.c

stockholm:bilder

fick lite bilder av carro igår :) mest från sthlm osv, så här kommer några till

//jonna.c

brr

jaaru, ere 25 eller 27 grader hos dig? 26 hos mig. . vaknade så vackert imorse av ett sms från carro :) sen öppnade ja persiennen och lät solen lysa in i rummet. låg ett bra tag och låtsades att det var sommarlov, att ja snart skulle kliva ut i värmen på altanen och steka lite innan frukost och stranden, haha ja lyckades lura min hjärna ända tills ja klev upp ur sängen, brr! det märkt verkligen att det är vinter ute, och visst ..  näre va +5 så önskade vi oss kyla, men seriöst, 25 minus !? lägg av nu.
'
ivf så trotsade carro och ja kylan och gick in på stan en sväng. jag såg ut som en eskimå med huvor halsdukar och mascaran ända nere på näsan, tur att typ alla andra inne på stan såg likadana ut. köpte ivf ett skärp och ett paket tugummi, verkligen värt vandringen. .
'
//jonna.c

årslista

orkar inte göra en resumé så det får bli en lista istället :)
'

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja gud ja, kommer inte på något direkt nu men :P
2. Höll du några av dina nyårslöften? ja godislöftet kan ja nog säga att ja höll ivf
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? haha nejnej ,p
4. Dog någon som stod dig nära? yepp, farfar och mormor. . 
5. Vilka länder besökte du? sverige bara-.- 
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? ja förutom att ha tillbaka de som gått bort så äre nog inget ;p
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? natten mellan den 16-17 juli, inget positivt men
8. Vad var din största framgång 2009? att ja klarat av matten, som ja HATAR!!  
9. Största misstaget? joora de finns några men de enda ja kan ta upp här skulle nog vara att det blev för lite party osv i sommar ;o
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? ne faktiskt inte, ba nå småsaker typ?
11. Bästa köpet? förmodligen nå kläder eller så 
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder och nöjen antar jag;p 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ja gud ja, mina vänner har varit mina klippor i år :) 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? whatever you like-T.I. halo-beyonce. Done stealing-carolina liar och några andra sommarlåtar :)
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? typ samma tror ja, men mera bergochdalbana i år. . 
16. Vad önskar du att du gjort mer?
njöt av alla bra stunder
17. Vad önskar du att du gjort mindre? slarvat med saker som ja lovat mig själv att INTE slarva med ;p
18. Hur tillbringar du julen? familjen
19. Blev du kär i år? inte kär men 
20. Favoritprogram på TV? gossip girl, 90210 m.f.
21. Bästa boken du läste i år? twilight-böckerna tror ja
22. Största musikaliska upptäckten? muse
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? typ pengar  
25. Något du önskade dig men inte fick? alldeless för mycket haha ;p 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? typ firade? haha minns inte ;p
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja men gud ja, många saker
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? mycket mjukis, men " den rätta stilen" är under utveckling ;). 
29. Vad fick dig att må bra? alla glada fester med tjejerna då vi dansat och skitit i alla andra :)
30. Vilken kändis var du mest sugen på? nick lachey definitivt! eller robert pattinson? hum. . . 
31. Vem saknade du? ingen faktiskt
32. De bästa nya människorna du träffade? träffat jättemånga nya härliga människor :):)
'
årets negativa bild:
'
årets positiva bild:


så, nu fåre räcka!
//jonna.c

stockholm:inköp

så :d nu har ja äntligen fått fingrarna ur arslet och lägga upp de mesta av inköpen från sthlm, vart mycket koftor och baskläder men även lite krims osv som ja inte orkade ta kort på ;p
'
skor :)
'
koftor koftor koftor
'
jonna <3 stickade koftor
'
'
krims, mest baskläder och benvärmare. vita linnet blir perfekt till sommaren och jeansshorts :)
'
även två klänningar :)
'
ja det var de, + massa krims som ja inte orkar fota haha, riktigt nöjd med grejerna och koftorna kan nog göra sin rätt nu i det här förbannade antarktis!!
'
//jonna.c

miss march x2 !

mohaha andra gången ja sett miss march nu, ännu bättre den här gången :D se filmen, verkligen värd!! vi har i övrigt suttit och planerat helgen och käkat lite slibb, jossi ska just åka men känns som att carro lär sitta kvar ett tag ;p
//jonna.c

årsresumé ?

kom just på att ja har glömt att göra en årsresumé och visat kläderna ja köpte i sthlm, så ikväll ska ja försöka göra båda, trots besök, men det ska nog gå bra ändå:) right?
'
//jonna.c

måla måla måålaa

nu kommer fingerkrampen smygande igen . . idag har ja målat ca 4 timmar i sträck så nu är nästan källare klar. man tror att sånt här ska gå så fort men det tog mig ca 1,5 timme att måla ett rum som kanske är 4 kvadratmeter stort. så det tar sin lilla tid. . . idag kom ivf vvs-snubben på besök och har pekat ut lite rör som ska tas bort i mitt tak. enda ja inte gillar med mitt rum är att det går rör i taket!! men nu blire ivf två mindre. sen imorgon kommer elektrikern och ska kolla hur han ska sätta om elen ( har massa stora el-dosor på väggen ) så ja kommer förhoppningsvis börja måla mitt rum om ca en vecka. .  yippie. ..
'
låter bilden tala istället för bildtext ;p har t.o.m. färg i håret och pannan

'
//jonna.c

enrandigt

det känns lite tråkigt att uppdatera här eftersom det enda ja gör är att måla, blir lixom ingen variation och inget nytt att berätta förutom att måla, och att läsa om en som målar är väl inte så spec spännande. idag blire ivf lister och en gång till nere i källaren, sen får vi se. förhoppningsvis får ja snart börja visa mattor och tapeter nästa vecka, JA MÅSTE JU FÅ GÖRA DET!! för vi måste flytta snart. redan börjat småpacka lite men snart sätter nog helvetet igång :D nu ska vi knalla iväg till huset ivf, för det är ingen mening att ta bilen i -24! hejs
'
'
//jonna.c

filmkväll :)

yeeee, vart alltså filmkväll i bålsjö ikväll :) 2 filmer hade vi att se och vi såg dem båda, darkness fall och the dark. två riktigt bra rysare imo, vart riktigt rädd haha, men det är ju det som är meningen. så nu istter ja här hemma och degar typ, ska faktiskt försöka somna snart för imorgon blire åter igen måla måla. .  ajja förhoppningsvis blir vi klar i januari, för vi får inte stanna så mycket längre här på nävervägen ;p
'
//jonna.c

besviken :(

drog ju som sagt till sundsvall idag för att bror skulle handla kläder. hehe . . ja gick och drev tålmodigt runt och väntade på att han skulle bli klar, för efter att han handlat så skulle ja äntligen köpa objektiv:D tillslut vart han klar och vi for till mediamarkt, som inte hade något ;( drog vidare till elgiganten som inte heller hade något, ute i butiken! men på lagret hittade ett butiksbiträde precis det objektiv ja ville ha för ett "lämpligt" pris på 2800, så ja skulle just till att köpa det. men allt sket sig. för vi hade med oss ett "värdepapper" från försäkringsbolaget så han skulle ringa och kolla med dem så att det stämde, emn eftersom att det är röd dag idag så stängde kontoret typ 12 i heeela landet. klockan var kring 15 då, så de va ju kört! icke kunde ja köpa mitt objektiv, icke kunde ja ha nå kläder ja provade och kallt som satan var det. en dålig dag i birsta helt enkelt. . .
'
kvällen avslutas ivf bra med en filmkväll i bålsjö :) skönt att se lite folk eftersom ja suttit isolerad med min pensel is snart en vecka!!
'
//jonna.c

baaahh

less less less på att måålaa, har målat hela nedre hallen idag, vart en typ benvit färg, ser rätt bra ut men sjukt drygt. dom säger ju att kroppen anpassar sig efter vilken situation den blir utsatt för, och ja, jag är ett levande bevis! mina fingrar har format sig efter rollerns skaft så ja slipper knappt anstränga mig för att hålla i den, för den sitter kvar ändå!!! neerå riktigt så illa ere inte, men nästan. träningsverk i fingrarna har ja ivf, hur det nu e möjligt? blir ivf sundsvall imorgon istället så får man ett litet break :) träna ikväll sen ska ja ba slappa och se film!
'
ledsen över vädret som sabbade sundsvall ;/ hoppas på uppehåll imorgon!!
'
//jonna.c

eller inte

blev inge sundsvall idag -.- !!!! fick vänta i veda pga all snörök. såg faan ingenting. så vi åker nog imorgon istället-.- synd det för ja hade sett fram emot ett avbrott i målandet, och ett nytt objektiv!! men icke ..  ajja vi drar till huset och fixar istället. ska måla "hallen" nere i källaren nu, hejs!
'
//jonna.c

sundsvall

gomorron :)
ska strax bege mig till sundsvall med mamma och bror för att han ska köpa kläder, ja ska även försöka jaga åt mig ett objektiv så ja hoppas ja hittar något! vill ju få börja fota vintern :) vi ska även in en sväng och köpa mer färg till huset-.- fick veta nyss att elektrikern kommer till mitt rum på torsdag=de kommer ta hundra år innan ja får börja måla. ska ju ha en vvs-kille dit med. ajja . . den som väntar på något gott.
//jonna.c

filmtips!

haha ni måste bara se den här filmen, Miss March!
handlar om en kille som hamnar i koma i 4 år, sen när han vaknar så har hans tjej blivit en playmate i the playboy mansion, så han och hans kompis åker dit för att "få tillbaka" henne, och de råkar ut för en massa dumheter på vägen dit ;D
'
haha typiskt min humor det här! lite som american pie, i love it!
//jonna.c

arga snickarn

haha hej :D vill bara varna dig för att ja kommer vara dålig på att blogga medans vi fixar i huset. ja bokstavligen vaknar, äter frukost och åker till huset och börjar fixa. idag tog vi oss an lister, de både målades och revs ner, ja äckellisterna som ska kastas, dessutom målade vi nästan klart tvättstugan - färgen tog slut. sen har ja mest farit runt med penseln och vitfärgen och målat på allt som redan är vitt, så nu äre fräscht. sen sprang ja runt med hammaren och rev lister och dörrfoder :) efter vi var klara så åkte vi hem till kerstin och åt kinamat och det var vi verkligen värd!!
'
något äcklig tapet, skillnaden bakom listen och utanför listen . ..
'
öppningen i köket och för den kommande spaljén
'
nästan klar i tvättstugan nu :)
och imorgon blire sundsvall så ja äntligen kan få ett nytt objektiv :) vi ska även handla mer färg, kommer gå många burkar asså ;P
'
//jonna.c

lördag

är ja sämst eller sämst på att blogga? svar: sämst. men har som sagt knappt haft nå tid idag. efter att ja och mamma målat första lagret i tvättstugan så åkte vi hem och hade myskväll. tog ungefär en timme att måla och ja va less efter en halv. tur det kommer bli roligare i mitt rum så ja kommer ha flera färger hihi :D på tisdag kommer ja förmodligen sätta igång med det! imorgon ska det målas ännu mera, lägga sista lagret i tvättstugan och sen massa golvlister och göra klart de vi började med i torsdags, jippieee!! . ..
'
"före" och efterfärgen, ska på ett lager gult till dock
ett lager till imorgon ba :)

förlååått

för dålig uppdatering ;s men vaknade imorse och gick direkt ut med hunden sen for ja och tränade. nu har ja nyss ätit middag så ja sitter här och hastskriver lite för vi ska snart hem med hunden sen fara och måla:D ikväll blire tvättstuga/duschrummet som blir utsatt för en ljusgul färg, kommer bli bra tror jag :)
'
mitt rum just nu, bara för att visa den hemska rosafärgen. duschkabinen flyttas till andra rummet som är ungefär en spegelbild av mitt rum. ska bli så kul att se näre e klart!! just nu ere mest äckligt
//jonna.c

random

vi sket i att måla ikväll,hyrde en film istället, och imorgon spelar jocke match och ja ska träna så får se om det ens blir något då. men söndag då skare målas :) ja ska måla guld inne i tvättstugan och på måndag blire sundsvall, sen får ja förhoppningsvis börja måla mitt rum :) hinner ja imorgon så ska ja visa lite av inköpen från sthlm, inte hunnit göra de tidigare!
'
ivf så typ sög nyår igår, riktigt tråkigt och även fast ja hade gått in med en usel inställning, och vänt den till en bra, så sög det ;p tråkigt att inte ansträngningen blev värt nåt, men men.  gick hem kring halvett och somnade gott i soffan. bilder sen igår har ja ivf så de ska ja nog försöka lägga upp, men de blir också imorgon, för trött nu haha
inköp från sthlm
'
" nyårsfest?-less "
//jonna.c

måla måla

imorse vart ja mer eller mindre uppdragen ur soffan av mamma, " kom nu så åker vi och målar" så ja stapplade upp, drog på mig nå skräpkläder och for iväg. kändes skönt att låsa upp huset idag, för nu är det vårat, enbart vårat :) första frukosten i huset blev också imorse hihi :D
vi hade ivf som planer att måla de mörkbruna fönsterkarmarna och golvlisterna vita, så vi satte igång. slipa, tvätta och måla, tog ungefär 3 timmar att göra det+lägga grundfärgen som måste torka. så vi ska tillbaka och måla måla efter middagen.
'
det som är brunt nu kommer vi måla till sommaren, måste ha fönstrena öppen då så :P
'
mitt ( just nu ) sjukt fula rum haha :D kommer ske lite förändringar där snart
'
'
//jonna.c

RSS 2.0