lördag

hej!
förlåt för dålig bloggning men ja han inte ena vakna imorse så tjatade mamma på mig att ja borde kliva upp. så ja gjorde det och åkte iväg till nävervägen för att hjälpa till med städningen. nu är det huset nästan helt tomt, ba nå smågrejor kvar, så imorgon kommer det tömmas helt. skönt! har även möblerat lite till och städat på radhuset. började göra lejonet men glittret tog slut så får göra klart den en annan dag.
katterna börjar ivf lugna ner sig lite. i början låg dom mest och tryckte bakom soffan men nu har båda två vågat sig ut och utforska huset lite, känns skönt att dom inte skriker eller så ;o
'
har bilder att visa er men blogg.se krånglar, får ta det imorgon. .

'
btw så skulle vi köpa kinamat idag. så ja gick flera timmar och byggde upp sug efter pekingsoppa, sen när maten kom 30 min försenad så hade ja inte fått någon soppa ;( lagomt less ja blev då. vi orkade inte åka tillbaka ner till restaurangen så ja fick äta törräkor . .
'
kvällens planer blir nordvall med carro malin och jennifer, där ska vi ha en tjejkväll och mysa lite innan vi lägger oss. ska upp tidigt och åka skoter hela dagen :) kommer bli sjukt kul! ska strax börja packa. så vi höres imorgon. har förhoppningsvis nå bilder då också!
'
//jonna.c

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0