OBS!


avslutade kvällen med att locka håret haha. när ja väl hade tid så tänkte ja att ja kunde göra det för en gångs skull, har dock jävlats med min högra sida, den ville lixom inte bli lockig, så ett tag satt ja med halva håret platt och halva lockigt, men fick till det till slut så det bara var en slingjävle som strejkade! ska typ sova nu ivf, risketta imorgon sen kankse industri :) cya!
'
//jonna.c

söndagkväll

avslutas med naturgodis, the city, project runway, veckorevyn och matte :) imorgon har ja och carro riskettan för körkortet, kan bli intressant:) cya
'
//jonna.c

söndag

ja hatar söndagar. dom är så enorm tråkiga så det finns inte, idag har ja strövat planlöst, pluggat matte, sett på tv och varit småsur över hur tråkigt ja har, och att ja inte kunde komma på något att göra för att ha kul. skulle sett på bio ikväll med men det sket sig, så de blir väl plugga och sånt ikväll med. hehe. .  har varit ensam hemma och det har varit skönt ändå, jag skulle aldrig klara av att bo själv tror ja :) glömmer äta, städa, göra något alls, men såna dagar kan va skön ändå. ska strax kila ner på hemköp och köpa lite naturgodis, cause i need it, och för att jag kan eftersom ja har så nära ner haha ;)
'
//jonna.c

gomorron:)

ligger och degar i sängen nuja, har ff tills ikväll så idag ska jag leva rövare:D haha = plugga matte . . får se om ja drar mig på värkstan en sväng med :)
'
gårdagen var ivf jättekul:) brunetterna segrade mot blondinerna och ja och carro scorade över 9500 på coldplay-fix you (y) malins tall fick sig en smäll från annas bil också ;)
'
frukost kanske?
'
//jonna.c

@malin

åker strax för att hämta upp anna carro och jossi :) vi ska bege oss upp mot sandslån till malin :) blir singstar, tjejsnack och mys, låter som en perfekt kväll:) ha en bra kväll du med :)
'
'

//jonna.c

syr

sitter och försöker sy ihop kvällen ;p e lite problem med skjuts och men vi löser det på nåt sätt:) inom två månader så har ju 3 till av oss förhoppningsvis körkort så vi får hålla ut till dess haha :D blir ivf hem till malin för tjejsnack och lite singstar osv, mys:) innan käkar vi nog på kina också ;D gott gott! hane kung ikväll!
//jonna.c

gomorron

löördaagg, hehe. såg just att vädret suger, så det blir nog inga uteaktiviteter idag, snarare jobb med huset, måla lite rester osv, men först ska ja ta mig lite frukost:) ikväll blire till att leva rövare med tjejerna, vi får se vad vi hittar på ^^
'
//jonna.c

hoomiiee

hemma nu :)
'
jag carro anna johanna och jossi såg en film som heter "the road" hemma hos mig, filmen var bra, intressant, stundtals läskig och väldigt, obehaglig, men ja rekommenderar den verkligen! handlar om en pappa och hans pojkes kamp för att överleva på en jord som är helt förstörd, och alla hinder de stöter på, kannibalism, sjukdomar och svält. se den!
'
'
tidigare idag var ja på sportringen och köpte en svart vct-kofta. var på tiden! en svart/vit adidas med perfekt längd
'
'
så nu sitter ja ba här i sängen och slöar, blir väl sova snart antar jag :) får vi se vad morgondagen bjuder på! gonatt!!
'
//jonna.c

fredagkväll

aa, de blir nog ja jossi och malin som tar över pappas tv ikväll! drar väl igång någon film och myser och surrar bara :) aldrig fel med det! så vi höres senare:) ha en bra fredag!!
'
//jonna.c

fredag

ligger här i sägen och småsover, väntar på att tacosen ska bli klar:) har nyss våldgästats av mina brudar så vi har legat och degat i sängen, surfat runt på nätet och surrat, så skönt att bara ligga och göra "ingenting". den här dagen har verkligen varit botten så det behövdes:) ikväll blire nog film hos mig med jossi m.f. :)
'
'
'
tror carro gillade min pojkvän :) blev många kort på honom!
'
här kommer även nå bilder sen igår när inte internet ville fungera :)
'
snyggaste tischan
'
//jonna.c

dfgh

fin rubrik, kom inte på någon. sitter i sängen och myser med matteboken <3 var ute och åkte med anna en sväng ikväll och det var riktigt skönt att få komma ut, kvävs här hemma! blir dock tidig säng för mig tror ja, imorgon ere tyvärr ingen sovmorgon, utan istället industri, som är ganska kul ändå :) vi ska lägga till en kurs så vi får göra en "liten" grill vi kan ha med oss i sommar :D ne nu blire järnet med matten sen sova, gonatt!!
'
skulle ladda upp en bild men internet e STÖRT
'

a drug-I just gotta have u
.
//jonna.c

plugga

har pluggat ett tag nu, så snart kommer anna och hämtar mig så åker vi en sväng:) skönt
'
//jonna.c

väder!!

ja älskar yr.no! det är lätt den bästa vädersajten trots att den kommer från norge haha ;p  dom har ofta rätt dessutom! så har dom rätt ännu en gång kommer nästa vecka bli en dröm! sol, långa promenader och backen varje kväll när graderna lägger sig kring -5 och inga kommande prov är i vägen :):)
'
'
//jonna.c

illa

inte faan kan man sova heller, illamåendet ba smällde till så nu ligger ja här och nöter dator. kom på att det inte blir roligt för mig om ja blir magsjuk här hemma. har två trappor från min säng till vår enda toa, blir ja sjuk så får ja typ bosätta mig inne hos mamma eller så. . det kommer ta lite tid att lära mig hur ja ska lägga upp mina morgonrutiner här för att minska springet i trappor och stress. har lixom tre "stationer" på tre olika våningar som ska avklaras och inte så kul om man står uppe på toa och kommer på att hårsprayen ligger i en väska nere på rummet :) men men, bara att leva med! hoppas nordvallskan kommer och hämtar mig ikväll så ja får lite luft haha ;)
'
//jonna.c

torsdag

var en dryg dag. faktiskt, fast idrotten var slapp. vi hade dubbeltimme matte eftersom vi har prov imorgon, och det här med enhetscirklar blir för mycke tänkande för mig, funkar ibland, och ibland inte. ska ivf försöka viga kvällen åt att stärka mina kunskaper kring det jag förstår så det sitter ivf! sen först så blire nog in pwrnap i sängen :) den såg så inbjudande ut imorse, fluffig och mjuk som ett moln, så ja ville inte kliva upp ;p vart dock asless igår när en propp gick just när ja skulle sova=ingen musik, ingen lampa så det var helt svart och knäpptyst i källaren. inge bra sovmiljö för mig! spec inte när katterna smyger in på rummet och gör mystiska ljud. . hehe
'
svårt att förstå att jag har ett golv nu, jämfört med hure såg ut förut
//jonna.c

matte

asså, det är otroligt, jag förstår första delen av hemuppgifterna! stefan gick igenom lite idag och sen rätade malin ut några frågetecken så nu gåre faktiskt bra :) därför ska ja ge mig nu och lägga mig i "nysängen" och sova. första natten på radhusvägen ;o spännande haha! alla kläder ligger i en hög så vi får se om ja hittar nå att ha på mig imorgon ;s ajja godnatt :)
'
btw, ja HATAR fortfarande matte :)!!!
'

//jonna.c

onsdag

är det idag!
vill först och främst säga grattis till anna nordvall som kammade hem körkortet idag:D nyss varit ute och åkt med henne och det gick kontrollerat och bra ;) (hehe. .)
'
sen vill ja säga att jag har flyttat till mamma nu. det är ett helvete att packa ALLA kläder och smågrejor som man ska ta med sig. .tänk själv att behöva flytta alla dina saker mellan två hus varje vecka? men nu sitter jag här ivf, i mitt nya rum med en nybäddad dubbelsäng 8) har sprungit som ett tok i trapporna upp och ner i två timmar och fixat så ja ställde en cola på mittenvåningen som vattenstation haha ;) nu ska ja försöka plugga lite matte och sen sova! torsdag imorgon yepp
'
'
//jonna.c

byta hus

ska bara byta hus och installera mig hos mamma innan ja berättar om dagen osv:) bott hos pappa en månad nu så kanske dax att va hos mamma ett tag!
'
//jonna.c

innebandy

tja!
'
idag lär jag verkligen övertalas, men vem kan motstå jossis flin och hundögon? inte jag ivf:) for ivf iväg och spelade innebandy med massa folk på ådalshallen. vi var först och eftersom det kom folk blev vi mer och mer osäkra på vad vi ens gjorde här. när dom tog fram klubborna och började småskjuta var vi nära på att vända och gå hem haha. men vi tuffade till oss och stannade, och det är ja glad att vi gjorde:) för riktigt kul var det! alla var ju jätteduktiga men ja tycker ja och jossi höll rätt bra tempo för att vara newbeeeeeezzZz! lär säkert bli fler gånger :)
'
'
ne nu ska ja sova, onsdag imorgon=prov i tunga lyft, hoppas vi får sluta efter det :)
'
//jonna.c

j.a.g. h.a.t.a.r m.a.t.t.e.

cos sin tan, cosinussatsen, vinklar, sidor, ABC abc c^2=a^2+b^2-2xaxbxcosC sinA/a=sinB/b=sinC/c axbxsinC/2=area sin^2a+cos^2a=1 sin2a=2sinxaxcosa tan v=a/b sin v=a/c cos v=b/c
'
mm, bara ett smakprov på de formler vi har. .  vissa kan ja inte ens skriva här för datorn har inte de tecken som behövs, delta och skit. jag hatar verkligen matte och det här provet som kommer känns tungt, tyngre än alla tidigare prov. .  hehe. . matteboken fick just smaka på golv, väggar och tak! it deserve it!
'

'
//jonna.c

just ja!

glömt att visa er, slingade håret igår haha. ser ut som en "asiat going blond" men får leva med det ett tag :)
'
'
//jonna.c

bilder

lite vinterbilder ja tog nyss, oredigerade.
'
'
'
'
'
ganska tråkiga men, och JA jag ska genast gå och dammsuga kameran så ja får bort fläcken i hörnet :)
'
//jonna.c

tisdag

äre idag ja! vi hade ingen fysik och nästan ingen samhäll så dagen var rätt soft:) kommer nyss från idrotten där vi badade haha. livräddning, faktiskt helt okej, malin stod ju för dagens ivf ;p tycker dock synd om tjejen som drabbades men ;o hade det inte varit för att ja var slut i benen efter badet så hade ja tagit med mig stavarna ut på en tur, SOLEN lyser ju :D haha men orkar inte röra mig nu så, det blir nog lite matteplugg nue
'
kan det sluta vara så jävla kallt så man får åka slalom någon gång?!
'
//jonna.c

night

va ha ja gjort ikväll då? jo, skitintressant! varit hos carro och trixat lite, resultatet får ni väl se nån dag ;p ha ingen lust att blogga nu egentligen, men ja gör det ändå. har "tagit hand om" mig själv ikväll. brukar annars göra det på söndagkvällar, men igår orkade ja inte bry mig ett skit i hur andra människor uppfattade mig, så ja la mig och sov istället :D mycket skönare! sitter ivf och färgar öb nu, lagomt snygg, och nej du får ingen bild :) gonatt
'
//jonna.c

måndag

måndag kära måndag! hehe .
dock så är måndagar rätt sköna för oss nu, ivf mig och carro. matte, teknik, rast sen lång industri :D tycker de e kul att vara där ja! bra folk, lätta och roliga uppgifter, och framför allt så är det såå skönt att få göra något praktiskt istället för att ALLTID plugga plugga. .  ne, ja trivs på industri :)
'
hade tänkt åka slalom ikväll men kolla termometern! tror inte ens backen har öppet nu,så de blir väl matteplugg eller så, har ju ett satprov på fredag!! får se hur det går. .
'
förövrigt så har jag som vanligt inget roligt att berätta och pga matten kommer ja inte surfa lika mycket i veckan heller, så får väl se hur bra ja kommer blogga. . he . .EEE :e. e.E: E: :fvdxc
'

//jonna.c

sämst

ja är väl världens sämsta bloggerska nu, haha okej ja ska inte ens kalla mig bloggerska :P har bara absolut ingenting att berätta för dig, att jag tränat och lämnat hem hunden idag? att det ser lovande ut för björn ferry sist jag såg på tvn och att ja blivit lite väl os-intresserad? du ser. .  inget spec intressant. enda roliga ja kan berätta är att ja och carro börjar på industri imorgon :) trivs jättebra där så det ska bli spännande! nu ska ja sova eller nåe, haha puss gonatt
'
//jonna.c

söndag

godmorgon:)
'
jag hade ju grymma planer på att dra till backen idag, men de grusades fort av snön som just kom . . så ja drar nog mitt lata arsle ner till värkstan och tränar en sväng:) vaden är bra nu så det är bara att sätta igång! går nog upp till mamma sen och hjälper till så vi höres väl i eftermiddag eller nåt :)
'
//jonna.c

:O

har försökt blogga tidigare idag, men det har lixom inte funkat ;/
'
ikväll har ja verkligen försökt fått tag i nån som ville göra något, men icke!? alla var upptagna ikväll, just när jag var hemskt sällskapssjuk! men men. . ja och pappa drog oss till annmarie och såg på både curling och alpint hemma hos henne. du som känner mig vet att ja inte är speciellt sportintresserad, men idag har jag kollat på anja, svenska curlinglaget vs usa och längdskidåkning 30 km nyss. jag gillar inte längdskidåkning heller, men gud så spännande det var mot slutet! vilken insats av båda svenskarna, guld och brons! den spänningen hindrade t.o.m. en anti-sportare som mig att byta kanal!! gosh!
'
nu blire typ film sen sova, håller vädret så blire backen imorgon :)
'


//jonna.c

äntligen!

har äntligen hittat det jag var ute efter! vi for som sagt till solle och kollade igenom två affärer där, ingenting. sen tillbaka till kramfors och in på intersport. provade pjäxor i en timme och trodde att hoppet var ute, tills ja just hittade ett par till på en hylla som visade sig passa. så dom fick det bli! snygga sköna pjäxor till ett bra pris. sen vart det även ett par stavar, handskar och ett microfleeze-underställ. asnöjd men dagens inköp och nu vill jag bara ut i backen!! hoppas att det inte blir snöstorm imorgon, för då drar ja dit och åker:D
'
typ såhär ser pjäxorna ut:)
'
'
nu far vi till ann-marie för att käka lite tårta eftersom hon fyller år :)
'
//jonna.c

tonight

tonight, I'm a lonely person
but tonight I don't care
cause it's pretty damn great!
'
//jonna.c

tgif

har tyvärr inte hunnit blogga nå mycket idag för det är första gången ja sätter mig vid en dator idag typ, och ja kommer nog inte skriva så mycket mer heller, har ont i huvudet och känner mig allmänt hängig så ja har ställt in planer för kvällen och ska istället kura ner mig i sängen framför en film! imorgon blire solle för pjäxjakt, så vi höres väl imorgoneftermiddag, ha en kung fredagkväll :):)
'
//jonna.c

sovmorgon

åh ja älskar att ha sovmorgon, visst, vaknade typ kl 8 imorse, men känns så skönt att bara lalla runt och inte behöva stressa. dessutom så är det ju FREDAG! vilket betyder HELG! vi får se vad som händer ikväll, men förmodligen blire nå mys med de brudar som inte åker på kuben i helgen! har bara två lektioner idag och det är en välsignelse!
'
'
//jonna.c

dagens hjälte går till. .

. . .anja pärson! för att hon reste sig efter kraschen och åkte samma bana igen, utmanade sin rädsla och fullföljde åket! sugen på att åka slalommmmmm m mm mmm mmmmmmm :)
'
'

//jonna.c

shoppa

åkte som sagt till härnösand efter skolan idag för att jaga slalomgrejor. hittade bara en jacka och täckbyxor, men det var en bra jacka och ett par bra täckbyxor så ja e jättenöjd :) vi gick igenom både intersport och team sportia innan ja hittade kläderna, men inga av affärerna hade pjäxor som passade. ja e på jakt efter ett par som man kan ställa in lutningen av skaftet på, och det finns typ inte :S !? blir förmodligen solle till helgen så får hoppas att ja hittar några där, less på att ha pappas.. .
'
ny slalomjacka och täckbyxor :) ser lite röd ut, men den e grön och rosa haha

'
//jonna.c

omformning!

är precis det ja och carro gjort idag. vi båda gick till januno för att byta bort fysik b, hon valde internationella relationer och ja design istället. efter typ 45 minuters snack ( !! ) så skulle vi just gå, då sa ahn att han hade ett annat alternativ, och det skulle vara att vi hade en verkstads/svetsningskurs nu och sen fick vi ta bort ett ämne till hösten. tur att han sa det!! för nu kommer vi fåe n uppgift att göra på industri, och sen får vi typ göra den när vi vill :D måndageftermiddag, fredagförmiddag eller när vi har håltimme osv, och när vi e klar med den grejen så e vi klar med kursen :D fatta vad soft! bytte småföretagande mot svetsgrejset, och det känns sjuukt skönt! vi börjar på måndag :) back to industi där ja trivs!
'
'
//jonna.c

torsdag

åh den här dagen har varit både kung och kula, och jag ska berätta sen när ja kommer hem :D ska strax åka till härnösand med pappa och kolla på lite slalomkläder, pjäxor och stavar. vi får se vad ja kommer hem med. så höres senare :)


//jonna.c

gonatt

nu säger ja tack för mig och kryper till kojs, det ja inte lärt mig av fysiken kommer ja heller inte kunna plugga in på 30 min extra, så ja lägger mig i tid ist :) gonatt
'
//jonna.c

disträ

fick ett tips om en sida där man kan plocka ihop massa olika outfits, askul :D lite av det ja vill ha inför sommaren, gillar den lite gulliga romantiska stilen haha, den blå klänningen kommer från hm så den kommer definitivt inhandlas snart!!
'
'
//jonna.c

ja lever

yepp ja lever. .  spenderar med tid till att få ett camkort däre ser ut som att ja pluggar, än att plugga. .
'
'
'
förvirrad
'
funderar
'
frustrerad
'
//jonna.c

onsdag

är dagen idag! vilket betyder att det är torsdag imorgon, torsdag och fysikprov. jag ska plugga järnet hela kvällen ikväll, sen ska jag sova ordentligt och vakna pigg imorgon och bara skriva provet och få det överstökat! kommer bli så skönt! som sagt, plugg hela kvällen. har träningsvärk och en sträckning i benen så ja skippar träningen nu. känns jobbigt att det alltid är nåt emot mig nu när ja sätter igång och tränar igen, men men. .  bara att hoppa upp på hästen igen! höres sen, om ja överlever fysiken dvs. .
'

//jonna.c

WIIHOO



ja klarade fas B :D:D faan vad skönt!! bara en fas kvar, sen blire uppskrivningen!!


två glada fasklarare:D






//jonna.c

slö

hajpaj!
sitter och smaskar på ytterligare en fruktsallad, orkade inte gå in på hemlöp efter träningen för en semla, så sket i det, fruktsallad e minst lika gott!! träningen gick skit dessutom, känner av en förkylning/hosta så kanske därför, eller för att latmasken i mig har börjat krypa sig på. dax att avmaska sig kanske? har inge vettigt att se på tv heller ikväll så ska kolla igenom fysiken och se vad ja ska be om hjälp med imorgon, har fått en extra fysiklektion av stefan, kung!
'
//jonna.c

fettisdag

mjauu idag ere fettisdag som gäller, själv ska ja fara och träna en sväng och sen inhandla en semla inför mitt pluggande :)
'
men ja måste bara få berätta om vår sjuka klass. alltså te08 är den sjukaste klassen ja någonsin upplevt, mest pga anton och hägg som är totalt sjuk på många olika vis, men vi tjejer är ju inte så normala heller. . ! vi hade engelska idag med en ung lärare och det spårade ju ur totalt haha, faan vad vi garvade :D finns lixom inge stopp när stenen väl börjat rulla . .
'
sexigt? aa om man har engelska med oss så :)

'
//jonna.c

pluggtugg

var nyss på hemköp med pappa, planen var att köpa nå smarrigt att dränka mina sorger i samtidigt som ja pluggade min allra största sorg, fysiken. men av nån anledning var ja inte spec sugen på något sött, så istället köpte ja massa frukter och gjorde en fruktsallad med lite glass och apelsinjuice:d nyttigt, godare än godis och mättande, precis vad ja behöver! nu blire fysik, höres om ja överlever!
'
'
//jonna.c

sidetracked

var just de vi vart nyss. skulle bara in på intersport och kolla lite pjäxor osv, slutade med att vi var där till halvsju;p jag behöver ny jacka, täckbyxor pjäxor och stavar så det är lite att kolla igenom, hittade dock bara medelmåttiga kläder, så de blir kanske en sväng till härnösand imorgon och kolla team sportia, vi får se. snart blire ivf middag och sen pluggelilugg:) tar värkstan imorgon istället, behöver verkligen komma igång med fysiken. .  hatar att plugg sabbar för träningen (som imo e mycket viktigare) men det kan inte hjälpas. .
hittade ivf ett par pjäxor som var rätt okej :)


//jonna.c

sommar

åh ja längtar mer och mer efter sommaren när ja kollar in alla klädeshemsidor. ja vet redan nu vilken "outfit" ja kommer bo i i sommar, bikini, jeansshorts, vitt linne, strandhatt och converse/gladiatorsandaler. längtar längtar längtar :) vilket förhållande ja än har till vintern så kommer jag alltid älska sommaren mest!
'
//jonna.c

haha :D

'
jonna har fått en liten baby-giraff ;)
'
//jonna.c

skönt

gud vad jag är duktig! har gått runt björknäs, ut mot hagaområdet och över kyrkviken, sen in till mamma en snabbis sen raka vägen hem till pappa! var riktigt skönt att vara ute i vädret och ja fick mig en rejäl promenad idag, ca 1 mil! gick förbi nävervägen när ja gick hem och gud vad konstigt det kändes att gå förbi där. huset som varit mitt hem i nästan halva mitt liv. det kändes fortfarande som att det var vårat, och lite stack det i hjärtat att det inte är det längre, men men ..  I'll get over it. ikväll får ja se om det blir värkstan eller plugg, skulle verkligen behöva nöta lite fysik ikväll, även fast ja gruvas. . .
'
'
'
//jonna.c

sooll

solen skiner ute och jag har slutat tidigt! gissa vad som händer? jo ja tänkte ivf inte sitta inne så nu blire att rasta stavarna en sväng runt björknäs!
'
'
//jonna.c

for me

ett inlä'gg ja sparar nu bara för att ja ska veta vart ja hittar den här videon : http://en.kendincos.net/video-pdfjnvh-eric-saade-manboy.html  ;)
'

btw, teknik nu sen ska ja träna och gå på stan så vi höres kring middagstid :)


//jonna.c

baring

haha tänkte bjuda på några idiotbilder som sängfösare, höres imorgon :) gonatt
'
'
//jonna.c

<3-day

I'm gonna buy myself a beautiful bracelet for today
and a chocolatebox with my favourite sweets,
I will make myself my favourite breakfast
and eat it in my big bed
and I'll spend time with just my self
and I'm gonna be happy for who I am and what I have
cause me myself and I, in the end
is the one I love the most
'

happy valentine's day!!
'

//jonna.c

bather?

jag bör börja med fysiken nu, men jag drar mig. just för att ja vet att ja kommer känna mig sjukt värdelös när ja försöker förstå något som ja inte kommer förstå, och vem vill inte undvika den känslan? samtidigt så vet jag att ja måste nöta det här för att kunna lämna det bakom mig, gosh, ja kan verkligen inte med det här med att räkna saker. min hjärna har hur mycket plats som helst för att lära mig fakta, men uträkningar, då falerar det på en gång. . .  och ja bör plugga fysik, men mår illa av att bara se böckerna, vi får väl se vilken sida av mig som vinner ikväll, just nu lutar det mot fel sida . . '
'
//jonna.c

gosh!

backen var helt underbar! bäst i år! synd att det bara blev ca en timmes åkning, men istället så vare kvalitet!! fick en så sjuk längtan till fjällen nu, men det blir inge fjällen för oss i år tyvärr. men om pappa är bättre nästa vinter så blire nog alperna :) can't wait!! nu ska ja fortsätta nörda planet earth, sen blire middag hos ann-marie :)
'
'
maybe?

'
Verbier-Schweiz

'

//jonna.c

slalom

jag bör egentligen fara på värkstan idag, men jag kan inte låta en sån här fin dag gå till spillo där nere i källaren, sista dag med sol enligt prognoserna, så jag tar och drar mig till backen istället :) längesen ja åkte, och perfekt väder, så inomhus tänkte ja ivf inte sitta! :)
'
bild sen borga förra vintern :) vi hade bara några dagar med sol, men de var underbara!! så vackert där uppe
'
//jonna.c

vaneltine's day

gömörrön!
'
ligger här i sängen och jäser, kolla på en dokumentär från BBC- Earth, The Powe Of The Planet. sjukt intressant faktiskt! visste du att det är tack vare vulkanerna som vi lever? haha ne just de! ibland kan det vara nyttigt och intressant att kolla på något vettigare än twilight och komedi!
har inga speciella planer för alla hjärtans dag, förutom att ja tänkte gå en promenad i det fina vädret! sen får vi se, höres sen
'
//jonna.c

lördagkväll-patetisk

känner mig som världens mest patetiska människa just nu. sitter och sjunger massa countryballader, laddat ner en dokumentär om jordens uppkomst och funderar på att ta  ett glas vatten !? kan man kalla det ångestnojja inför alla hjärtans dag ,( t.o.m. fishville har valentine's day dekorationer!? ) eller en helt enkel tråkig lördag hemma framför tvn? ja jag vettefaan. har ivf fått kinamat och det är ju ett plus. tänkte även tvinga åt mig en sväng in på stora stan för att handla naturgodis senare, behöver något onyttigt :) vad gör ni alla ikväll?
'
//jonna.c

os

ja tänkte ju se os-invigningen live igår men ja somnade.. jag är ju inte spec sportintresserad, men invigningarna brukar vara så storslagna att ja ser dem ändå! så när ja vaknade imorse satt ja igång att kolla, och shiet vilken invigning dom hade i vancouver igår:O varenda scen satt ja och funderade " hur har dom gjort det där, och HUR har dom gjort det där !? " sjukt häftigt ivf. har du inte sett sen, så kan du kolla här :) :http://svt.se/2.128236/senaste_video?lid=puff_1880589&lpos=extra_0
invigningen höll på i ca 3,5 timmar, men lätt värt det!! helt otroligt!
'
'
'
'
'
'
'
ljusshowen var helt sjuk! valar som simmar i golvet som blir till ett hav, rågen som svajjar, träd och isberg som växer ur scenen, folk som flyger i taket, indianer som dansar, spelmän, sångerskor, dansare, ja helt sjukt. . .
'
//jonna.c

bilder

här kommer lite bilder sen idag
'
'
'
'
'
//jonna.c

lördag

seriöst!! har du sett vädret? annars så tycker ja att du ska sluta läsa här och gå ut istället! jag har spenderat halva morgonen framför os-invigningen (somnade från den inatt) och andra halvan ute och fotat och solat. helt underbart väder, synd att man inte riktigt vet va man ska göra ute, bara knalla runt typ ;p men de funkar ju det med.
'
'
vet att ja har ett skräp i kameran (vänstra hörnet) men ja får inte bort det!! ska faan dammsuga kamerahuset sen. .
'
'
'
//jonna.c

hemma

hemma efter en rolig kväll tillsammans med tjejerna hos anna :) helt slut i halsen och kroppen efter all dans och sång, så nu ska ja somna framför en film! berättar mer imorgon :) gonatt
'
//jonna.c

jisus

det här blir den första, och sista gången ja trycker i mig en sallad och ett bröd från sylos. bestämde mig för att ja skulle få i mig hela, kosta vad det kosta vill. nu i efterhand tror jag priset blev för högt. kommer ta 4 timmars rekreation innan jag är människa igen. .
'
vad har hänt idag då? jo solen har skinit och det har präglat hela min dag. började med att ja ville gå till skolan, men pga tunga väskor fick vi skjuts. sen under matrasten satt jag och "solade" i cafeterian, och när skolan slutade sket jag i rullbandet och gick en sväng runt och på kyrkviken innan ja drog på värkstan och trampade. kändes som att ja behövde solen idag, både för kropp och sinne.
'
'
'
vas händer ikväll då? jag ska ivf till anna där vi ska fira att hon och jennifer fyllt 18 :) eller ja, jennifer fyller idag så GRATTIS:D!! helt sjukt att det är vår tur i år!! firandet kommer ivf ske med en fetfest! bilder lär komma senare eftersom jag har kameran med mig :) men nu måste ja dra snart! vi höres kanske inatt! hane<3
'
//jonna.c

fredag

heeeii bloggeeenn!!
haha, gomorron! har ju som bekant haft sovmorgon imorse och det är verkligen en välsignelse! så snart bär det av till skolan. kommer gå och träna direkt efter och sen en sväng till mamma, så höres kring middagstid igen :) ha en bra dag! heiis
'
//jonna.c

lorry

kom nyss hem från en lastbilsfärd till härnösand:) åkte med tjäder en sväng när han dumpade lite betong i någon tunnel och sen tillbaka. älskar verkligen att åka lastbil! kanske inget yrke ja skulle vilja ha, men åker gärna med :) nu blire film och sen sova! gönatt
'
'
//jonna.c

dammsuga

ja e ju världens bästa att bo med! har nyss hängt tvätten och dammsugit hela huset :D hatar att dammsuga men tycker om att ha rent! skulle dammsuga upp nå hårstrån vid handfatet där ja ha sminket och skit, så råkade ja dammsuga in min favoritmascara :O!! ( aa det är en väldigt liten en :p ) så det va ba att öppna dammsugaren och börja rota. . .  minns i våras när ja sög in ett x antal tangenter när ja skulle dammsuga av datorn. vart tvungen att kolla i spegeln om ja hade blivit blond eller nå.. .  haha :D
'
fortfarande brunett, men ibland undrar man ju. . .
'
//jonna.c

tagga!

åh ja e stentaggad tills imorgon alltså! har provat kläderna ja ska ha och det kommer bli sjukt kul :D vi kommer besökas av stjärnor som lady gaga, rihanna, tila tequila, lena philipsson, charlotte perellie agnes carlsson m.f. ;) ja ni vet ja vad det är för tema-ARTISTER! jag har dock bytt från beyonce till Fergie (!!) bara för att hon har en mera distinkt klädsel jämfört med betonce, så imorgondagen kommer bli kung :D
'
'
ikväll kanske ja hinner en sväng på värkstan, sen ska ja åka nå lass med jocke i betingbilN innan de blir kojsikojs, sovmorgon imorgon vettu ;) höres sen!
'
//jonna.c

torsdag!

ååhh det var underbart med sovmorgon imorse! att vakna upp och verkligen känna sig som en människa, och inte ett svullet "förlitesömn-offer" som ja annars är. dessutom hade vi bara två lektioner. engelska och idrott. var askul på idrotten för vi fick göra olika grejor med ögonbindel, läskigt men roligt ^^, efter skolan gick ivf ja och carro med cd till stan för att hjälpa han med en doppresent :) sen blev det träffen för lite pizzasallad (haha!) och sen hem till tjäder en sväng innan vi åkte hem :) så nu sitter ja här och väntar på middag, tänkte dammsuga faktiskt, vara snäll för en gångs skull ;)
'
//jonna.c

träna:)

ååh vad stolt jag är över mig själv idag:) har gått med stavar en timme, sen powerwalk en timme, sprungit lite och trampat i 30! jag klarar verkligen inte av mig själv om ja inte får träna eller röra på mig, blir bara irriterad, lättretad och nere, så idag har jag "tagit ikapp" lite av de ja missade i måndags. vet att det inte riktigt funkar på det sättet, men det känns bättre i huvve ivf^^ ikväll blire nog mys med en film, har ju sovmorgon imorgon så 8) höres sen!
'

//jonna.c

promenad:)

jag som är en soldyrkare klarar inte av att sitta inne på lektion när solen lyser ute, det gör nästan ont att sitta i skuggan då, så när vi slutade ilade ja hem i full fart, käkade lite och tog sen mina stavar på en promenad runt björknäs:) trots min stress så missade ja såklart solen. .  lär väl bli bättre om nån månad. dum var ja med som hade ett par långkalsonger för lite så ja frös innan ja kom hem,tänkte lixom att ja skulle bli varmare än ja vart så tog inte så mycket kläder. .  men men, man lär sig till nästa gång :) dock så är inte björknäsvägen så värst promenadvänlig, vart omkörd av två traktorer och 3 långtradare på den smala vägen, har lite fobi för dom men de gick bra ;p
'
det var så kallt så mina ögonfransar frös haha :D
'
//jonna.c

onsdag

idag hade vi världens drygaste grej på tekniken, eller ja, inte drygare än själva tekniken ivf och det var ju tur! en kurs om hur man gör säkra lyft, ja alltså inte anatomi utan hur man spänner fast tunga grejor till lyftkranar och truckar osv, tur att vi är så pass positiva att vi lyckades slamsa till det lite grann och skratta åt all rekvisita peo hade med sig :)
'
'
matten är heller ingen favorit, men idag gick det bättre än väntat, men fortfarande, svårt ;s cos sin och massa sånt, njaa . .
'
'
//jonna.c

tårta:)

åkte som sagt till nordvallskan idag efter en 2 timmars pwrnap :)  där vart vi bjuden på gotårta och kakor! var kul att se hur glad hon vart över presenten med :) en ljuslykta/väggdekoration i formen av ett hjärta, sen en bok med vänskapsdikter! vi stannade där och surrade ett bra tag men nu är ja hemma :) har en ny film ja tänkte dra igång, så vi får se när ja somnar inatt;o gonatt!
'
ljuslyktan:)
'
lite roligt kort haha :)
'
//jonna.c

grattis anna :D

ett stort grattis till anna nordvall som idag fyller 18 år och dessutom har klarat sin körkortsteori ;) GRATTIS ANNA :D!  "nu fåru köpa snus å cigg på affärn, och supa fåru också gö, för nu eru 18 din gamkärring ;) "
'
'
//jonna.c

tisdag!

hej där:)
'
kunde verkligen inte sova igår, även fast ja drog igång en film vid 22, så ja somnade kanske kring halvtvå, det visade sig imorse när ja nästan somnade från väcklarklockan, men bara nästan :) skolan var seg som vanligt så den tänker ja inte skriva något om!
'
på idrotten gjorde vi ivf en kul sak, åkte skridskor :) vi var som bambi på hal is, eller som ett gäng kycklingar som pep och skrek så fort vi fick snedskär, men äh, roligt hade vi ivf :D
'
'
'
'
'
'
//jonna.c

fysik vs akustik?

funkar inte så bra att lyssna på musik och plugga samtidigt. har hittat tillbaka till mina favoriter Gotthard igen :) undvikit dom ett bra tag nu, men musiken är för bra för att påverkas av gammal skit, så nu poppas det:) tänkte på en sak idag näre gäller vår fysik. vi har ingen genomgång om böckerna, vi läser inga texter eller lär oss förstå hur och varför saker och ting sker, utan vi får bara lära oss formler att räkna ut det? hur idiotiskt är inte det? jag är ivf en som inte kan lära mig att bara göre en grej, ja vill förstå varför ja gör det och hur det kan bli så om ja delar eller gångrar där, men icke. vi får inte veta vad vi gör eller varför, eller ens de viktigaste kunskaperna som enligt mig ligger i boken, utan vi ska bara räkna klart nå uppgifter, jävla pedagogiskt va? så ja tar ivf egna initiativ och läser igenom kapitlet värmelära med, för hur pinsamt blire inte om någon frågar mig en sak om några år inom fysiken, och ja vet inte vad det är, men bara hur man räknar ut det, hahah !?
'


//jonna.c

pluggtugg

åkte nyss med pappa till hemköp och köpte lite naturgodis, hihi. orkade inte äta nå igårkväll så tar det idag istället, och det behövs! ja ska försöka dra igång med att plugga fysiken nu, och den är inge kul ;S värmelära. .  sen kl 20 äre outsiders och sen csi sen sova typ:)
'
//jonna.c

"inneboende"

det finns verkligen nästan ingenting som äcklat mig på existenz.se, men den här bilden var nog den första, knappt så ja vill kolla på den här i inlägget, men var tvungen att visa den :
'
//jonna.c

måndag

så:) homeeeii. hehe
'
ne men gick ju som sagt med jossi och carro till frasses efter skolan, haha lagomt vi dampade då. sockerhög och ja, ne ja säger inga detaljer :) efter det gick ivf ja och carro och bokade halka och risketta, känns skönt att ja det gjort. nu ska ja snart boka körlektioner med! gick senare hem till mamma coh surrade ett tag i min bunker innan vi gick till brunne. vart en "långprommis" runt ladysbacken och ja hade som tanke att ta stavarna runt björknäs men solen han gå ner, och sen fick ja inte upp dörren till uthuset där stavarna var, den hade frusit-.- så ja tare imorgon eller så istället:) hoppas bara på sol då!
'
syns att vi alla fyller 18 om några månader:)
'

'

'

'

'
//jonna.c


måndag

godmorgon alla glada:) sitter på peos lektion nu och går igenom vår cad-ritning med hans om beställt det, hehe. hade tänkt att träna idag efter skolan men har drabbats av en liten förkylning, eller ja, hosta! inte så lämpligt att hosta och bli anfådd. undanflykter? ne faktiskt inte, bärjar bli taggad på att träna igen men då kommer det här. men bara att rida ut stormen och sen komma tillbaka :)! dessutom så drar ja och carro förmodligen på frasses efter skolan. vi hade som en  "regel" ja carro och jossi att "frassa" typ en gång i månaden men inte blivit av sen i höstas, så nu ere faan dax igen :) hörs sen när ja kommer hem!




//jonna.c

trött

och nu sitter ja här, trött och hostig, tror ja börjar bli lite småsjuk, ska ivf gå och lägga mig snart eller nå, orkar inte gö samhällen ;o
'
//jonna.c

söndag

sov på soffan hos mamma inatt så ja vaknade imorse av att ja var alldeles varm om foten ;o sen när ja öppnade ögonen såg ja att solen låg och lös på den, inte så konstigt:P var verkligen trevligt att äntligen få se den igen, så mamma och ja tog oss en promenad på kyrkviken med movvsing, ja inte så superlevande, men ja tog mig fram ivf haha
'
'
'
'
'
'
'
nu har vi även fått en riktig trapp :)

'
//jonna.c

blir mycke nu ;o

ojoj ja så här blire om man slarvar med att blogga regelbundet, typ som att skita i disken, det blir ett berg med disk, och ja har ett berg med helg att skriva om, men blir väl rätt kortfattat ivf,
'
i lördags vad ja hundvakt så ja gick ut med movitz och spanade in de nya jaktmarkerna runtomkring hagabromma osv, kommer ju bli det nya promenadstället! senare kom cd och ville ha håret färgar så det fick han, dessutom fick han en semla:) tur ja e snäll! vi gick på sylos och käkade innan ja och pappa körde hem cd. vart stannade av polisen btw så ja fick visa legg och körkortspapper hihi ( intressant )! sen vare ba att snabbpacka och bege sig till johanna där det vankades impulsfest! haha älskar såna fester! planen var att dra till solle, men eftersom VARENDA människa festade igår så fick vi snällt stanna i kramfors:)
'
'
'
'
'
'
'
nånstans här på vägen som klantjag tappade mitt etui -.-
'
sen träffade vi även hanna som just fyllde 18 :)
'

'
ivf så förfestade vi hos johanna tills typ 23 då vi drog in mot stan. jonas och cd gick på kramm och ja anna och carro gick hem till cd och städade hans rum och käkade mackor innan vi gick tillbaka till stan kring två för att möta upp krammarna. kom väl i säng kring fyratiden igår, känns idag kan ja säga;o
'
//jonna.c

im aliiivvee

haha ja trore eller ej, ja lever efter gårdagens tokigheter. har bara inte kunnat blogga för ja är hos mamma och har ingen dator här, tills ja såg att hon hade sin jobbdator hemma så nu surfar ja på den :) kan tyvärr inte lägga upp bilder nu men ikväll kommer bilder och flera inlägg om min helg, festen igår osv :) så kika in då!

btw, kollade på videon sen igår, faan av töntiga vi är:D

//jonna.c

fest:)

festen är i full gång och vi har riktigt kul, hehe . . videoblogg med mina girls, obs, vi är jätteseriösa!!
'




//jonna.c


fest:)

det blir tydligen fest ikväll ;p känns kul att ja e riktigt taggad för första gången på länge! kanske för att det bara blir med några få brudar och det finns väl inte en chans att det blir misslyckat då? vi ska ivf förfesta hos johanna och sen blire nån fest på typ hällgumsgatan? eller, aa man vet ju aldrig vad som händer, vi får se imorgon hure blev som :) hade även planer på solle men varenda människa med körkort festar ju tydligen idag !? men så äre, ba nå månader tills ja får eget så ja tänker inte klaga :) ska börja "göra mig iordning" nu, hane kung ikväll :) (Y)


//jonna.c

virus

kom in ett virus i mitt hus nyss :) färgar hår och äter upp mina semlor!!
'
//jonna.c

trött?

trött? NEEE:D
'
sova? NEEE:D
'
tråkigt? JAAAA!!!!
'
'
haha så ser min kväll ut. klockan är typ 4 och ja kan icke sova, eller, om ja lägger mig så kommer ja somna. funderar på att dra igång en gammal goding och somna till den i soffan. för det är ju helg, och helg betyder somna till film i soffan!! haha gonatt
'
//jonna.c

tgif

tja! sry för dålig bloggning ikväll men första gången ja sitter vid datorn idag, ( tur att mina fiskar på fishville inte hade hunnit dött ;o ) efter skolan så gick ja ivf och tränade :) sen åkte ja med mamma och hämta hunskrälle! efter det vare dax för kinamat med frida och carro hos jennifer:) jättetrevlig kväll med mycke skratt och surr hihi! haha och ja råkade sätta het pekingsoppa ner i lungorna, kändes fint de!
'
när de va dax för att åka hem från jennifer så fixade ja och carro skjuts till tjäder där cd och jens var. dom hade badtunnan igång så vi for det och badade lite innan ja nu kommit hem :) har skjut tråkigt nu ivf, sen gåre inge bra på tv och ja har inga bra filmer, så får se vad ja hittar på !!
'
första gången ja badade badtunna, faan va najs de va :)
'
//jonna.c

hockey

nja de vart inge backen idag, utan åkte med pappa till värkstan och powerwalkade en timme ist :) tvn framför mig hade ingen dosa så ja kunde inte byta kanal, så fick kolla på tvåan hela tiden och ja har ingen aning om vad dom sa eftersom ja inte hörde något eller hade någon text att läsa :P tittar jag mig runt och försöker kolla på en annan tv så var det hockey på varenda en!! suck.. sen hörde ja karlarna på löpbanden runt mig skrika och ja vart smått fundersam, tills ja insåg att modo hade gjort ett mål :) dessa karlar. . . hockey . .   herregud. .
'
'
//jonna.c

HAHA

måste bara visa det ja såg nyss, haha skrattade gott åt det här asså ;p
så vad säger du, tycker du synd om rabih ;)?
'
//jonna.c

yallajallaa

hehe. .  hej!
som ni kanske förstår så har ja varit hos mamma där ja inte har nå internet=bristen på bloggning idag. hade ivf en rätt bra skoldag, idrotten var riktigt kul, roligare än på länge! spelade multiboll osv. sen gick vi och kollade på estet och deras musikal alice :) värsta gullig var den, roliga kostymer och bra manus/koreografi, me lajk! har inte så mycket att säga just nu förutom att ja e sugen på omelett (!!) och funderar på att dra till backen. höres sen :)
'
//jonna.c

godnatt!

godnatt alla fina läsare :) ni ökar stadigt i antal och det är sjukt kul :D motiveringen till att blogga bara stiger, stiger så pass att ja skriver ett enbart godnatt-inlägg!!  så god natt och puss på er :D
'
//jonna.c

supersize me

såg ni på tv nyss?`en dokumentär en snubbe gjort om mcdonalds och dess mat. han bestämde sig för att äta bara mcdonalds i en månad och sen se hur det påverkade hans kropp. kan ju säga att det var sjukt! vissa levervärden som tidigare låg på 20, låg på 220 efter en månad snabbmat. sen gick han upp 11 kilo, vart trött och beroende av maten, fick ont i huvve om han inte åt den. dessutom så sade doktorn som gjorde hans levertester att hade han fått dessa höga värden i levern pga alkohol så skulle han varit död nu. . . inte konstigt att sjukt många e feta i usa! vilka hälsorisker maten framkallar. läkarna ville att snubben skulle sluta med experimentet för hans egen skull men han fortsatte, när t.o.m. läkarna vill stoppa det han gör ( på eget bevåg ) så ere illa  . . . .
'
//jonna.c

guitarhero

hittade nå roligt nyss :D guitarhero i webbläsaren!! http://www.jamlegend.com/
'
//jonna.c

simma

var så trött och hade ont i huvve efter peos lektion så ja åkte hem istället för att simma. käkade lite och tog igen mig innan ja drog till badhuset kring sex, jag är då inte den som ger sig ;) hade gett mig faan på att simma en timme idag och det gjorde jag också. dock har ja kommit på att det är sjukt tråkigt och inte en motionsstil som funkar för mig, blir alldeles för enformigt att simma fram och tillbaka. axeln håller inte för det heller så, men ja, nu vet jag :) sen ska vi inte snacka om vilket dagis de var. barndagis på ena sidan och gubbdagis på andra, och karln i speedos, riktigt tajta speedos, haha :D nejdu, värkstan känns lockande jämfört med simhallen! sen undrar jag bara, vart tränar alla ungdomar? man hör att folk tränar hela tiden men ser ba gammfolket, vart är ni någonstans !?

//jonna.c

jag hatar cad!!!

ååhhh ja hatar det vi håller på med nu, cad!! det bara krånglar och krånglar och har inte gjort annat sen vi började använda det. jag är så sjukt efter och har knappt delarna vi ska ha för att ja inte har kunnat göra något, har gått till datasnubben för att han ska fixa det men utan resultat. slutar med att ja måste stå framför klassen och använda cad bara för att ja inte får hjälp att fixa satprogrammet!!!!!
'


//jonna.c

skolan

sitter som vanligt på tekniken nu. haha blir mkt bloggande just på tekniklektionerna eftersom vi har datorer och inget att göra! ja och anna skulle köpa ett rör till vår uppfinning men det fanns inget lämpligt så det var bara att knalla tillbaka till skolan. . har snart matrast och sen ännu mer teknik! underbart . ..
tänkte ivf gå och simma efter skolan. behöver komma igång att röra på mig igen men just nu känner ja mig för less på maskinerna på värkstan, så att simma en bra stund ger det ja vill ha just nu!
'
//jonna.c

dagen

buhäää less ja vart nu ;p svenskaprov tills imorgon som ja knappt pluggat på, venne om ja orkar öppna boken. sen att vi har prov i fysik nästa vecka gör mig också galen eftersom ja e värdelös på fysik och har alldeles för lite hjärnkapacitet för att försöka lära mig det. ..
'
sen blire ett bord och en matta framför sängarna. en säng kommer funka som säng och en annan som soffa, men känner ja mig själv rätt så kommer ja nog somna i båda haha
'
anledningen till mitt så sena inlägg är att ja har varit i skolan och sen hos mamma tills nu, och hos mamma finns inge internet och ingen dator så, men det är tur det. för idag har ja torkat golv och ställt till sängarna som ja ska ha dom. haha dom får egentligen inte plats så så ja har kilat ner dom, kommer aldrig få bort dom därifrån sen ;p men men. ska duscha och sen pluggeliplugga lite (tror ja) höres!
'
//jonna.c

sommar

ja vill ha sommar och värme och bruna ben, så less på den här sjukt kalla och mörka vintern nu. och vart är solen? man går i skolan på dagarna och kommer sen hem helt trött och slut, ivf jag. vet inte vad som är fel men det är helt enkelt inte normalt att vara såhär trött som jag är nu. trodde förut att det berodde på ren lathet och sömnbrist, men det verkligen känns ut i musklerna, lixom pirrar. vette faan asså.
'
behöver sol och värme nu! vintermörkret suger

//jonna.c

bild

mohaha!
//jonna.c

gomorron

typ, hehe. försov mig så mycket imorse att ja missade matten, sen tekniklektionen som följde vart ingen riktigt lektion eftersom låset till dataskåpen gått sönder. slutade med att vaktmästaren fick bryta slita och borra upp det. han höll på hela lektionen så vi som hade datorer kunde inte göra annat än att bara surfa typ. meningsfull dag. . .  gick ivf och tränade efter lektionen och de gick rätt bra. körde bara en powerwalk på ca en timme för ja är lat och känner av en ev. kommande förkylning. gick till radhuset men somnade direkt med katten i famnen så vart inte mycket gjort där heller. har ivf fått klart golvet i rummet nu så ikväll blire till att bära ner sängarna osv :) bilder får ni se ikväll! nu ska ja sova!
'

//jonna.c

skolan!

sitter på tekniken med peo nu, allas vår favoritlektion :) istället roar vi oss med teletubbies och känner nostalgin sen våra småbarnsdagar :)



//jonna.c

RSS 2.0