fötter<3

satt och stirrade runt i rummet tidigare när ja hade tråkigt, fick då syn på mina älskade svarta sky, blev lite deppad över att det lär ta ett tag innan jag får använda dom, sen kom jag på att ja borde ta hand om mina fötter! har funderat på det jättelänge men det har inte blivit av. jag får riktigt vinterfötter om ja inte tar hans om dom så ikväll blev det fotbad, fila och smörja. sitter med dom i plastpåsar med mjukgörande trams nu ;) inte helt fel! på sommaren är ja mycket mer noga av uppenbara anledningar, men fötterna tar ju mer stryk på vintern så. tummen upp för fina fötter(Y)

//jonna.c

redo

jag är redo för något nytt nu, det har jag varit alldeles för länge. redo för lycka igen, give me

'
litanön sommaren 09

//jonna.c

onsdag

flög upp ur sängen imorse när ja fick ett stressms från jossi, men trots det så var ja före henne på hemköp ;) idag var det som sagt dax för halkan! jag fick köra ner mot högakusten bron, sen gallsätter, höll på att missa en avfart haha :D sen bytte vi förare. väl nere i härnösand fick vi varsin bil som vi körde:) jättekul att köra själv någon gång! själva halkan var ivf jätterolig:D först fick vi testa att broms på halt underlag i olika hastigheter, sen asfalt. se fick vi testa att ta en kurva på halt i olika hastigheter med eller utan antisladdsystemet, vi fick även testa att gira för "hinder", där jag krockade med en "lastbil" och körde typ ihjäl mig, tror alla vi dog då faktiskt :P men halkan var ivf jätterolig! när vi kom tillbaka till skolan vankades fika med klassen på åsas cafe, inte en tokig avslutning på dagen e :)
'
'
'
//jonna.c

halka

imorgon drar jag och jossi iväg på halkan :D ska bli sjukt kul så ser verkligen fram emot det! dax att sussa nu ivf, cyaaa
//jonna.c

hobby?

asså, ja bör skaffa mig en hobby, ett enormt tidsfördriv så att kvällarna går snabbare, just nu är jag inne i en sån där fas då ja nästan ligger och stirrar på klockan. .  nu när mitt kort på värkstan gått ut, men springvänliga gator inte har, så känner ja inge sug till att ge mig ut i slasken, var nyss ute och gick med mamma och fick hoppa över pölar typ. sen känner jag inte att ja vill fastna framför tvn och bli en såpasupare, fastna vid datorn vill ja inte göra heller, tangenterna börjar bli blanka av all slit de får stå ut med. jag måste helt enkelt skaffa mig en hobby. och egentligen är det inte så svårt för jag vet exakt vad ja skulle göra med min lediga tid, men tyvärr har ja inga som helst möjligheter till det. ni förstår kanske hur tråkigt ja har när ja säger att ja längtar efter skolan och fruktar lovet för att det känns som ja kommer ha tråkigt, även om ja och mina kompisar bestämt att vi inte ska ha en tråkig dag!
'

//jonna.c

musictips

ville bara tipsa er om en låt som min storebror johan har gjort, jättefin låt som bör höras!

//jonna.c

KOL

några av frågorna i idrottshäftet handlade om KOL, Kronisk Obstruktiv Lungsjukdom, den sjukdomen som tog mormors liv. hon hade rökt ända sen hon var ung, eftersom cigaretter inte ansågs farlig för typ 60 år sen. jag har alltid vetat att ja inte tänker röka, men sen mormor dog av ett livslångt rökmissbruk så stärker det bara min avsky gentemot dessa cancerpinnar. varför skulle jag vilja röka när jag vet att det var cigaretterna som dödade min mormor, nejtack. så sjuk som hon var innan slutet, jag förstår inte hur någon människa som kommit i kontakt med en svårt sjuk rökare ens kan tänka sig att feströka. därför säger jag fett med nej till den skiten, du får ju göra som du vill, det är ditt liv. men att bli andfådd bara av att klä på sig för att lungorna är förstörda, det är inget liv. tänk på det!
//jonna.c

tisdag

åh, skönt att tisdagen är slut, för första gången ser ja verkligen fram emot att tare lugnt en kväll, eller ja, "lugnt" ivf. trots att vi hade sovmorgon så kändes dagen dryg, förmodligen pga att vi hade en rätt meningslös idrottslektion med bad, sen har ja suttit och gjort några idiotiska frågor som var typ samma, bara omformulerade, kände verkligen hur irritationen steg efter varje fråga ja läste haha:P sitter ivf här och fryser och väntar på att håret ska torka, orkar inte blåsa det!
'
bilderna bju ja på!
//jonna.c

gonatt

godnatt friends:) imorgon har ja sovmorgon(Y)
'
//jonna.c

förbereder för sommaren

passade dessutom på att uppdatera sommargarderoben lite, kan behövas, och mer ska det bli!
'
en jättesöt vit klänning, kan det bli sommarens "lilla vita", hmm..

'

och ett par snygga klackisar från Kenzas kollektion, ville ju ha ett par vita sky med, så dom fick det bli :)

//jonna.c

hyllor

ja tänk vad lite hyllor kan göra. de sitter uppe på väggen nu och trots att jag är lite missnöjd med placeringen så är jag ändå glad att de äntligen sitter där, nu har jag äntligen ett "riktigt" rum, och dessutom känns det lite mer hemma när man får ställa upp sina personliga prylar där. dessutom ställde ja om sängen, känns som att rummen bara består av mitt "lovenest" nu, men jag behöver ju inte golvytan till nåt speciellt ändå så. .
'
'
att ha ett hem att komma till, en varm säng och ett eget rum, det är också lycka
'
//jonna.c

måndagg

älskade måndag, jag är faan ett måndagsexemplar, fast på ett bra sätt, lite knasig men funkar ändå ;p sen älskar jag ju min dag-måndagar. imorse gick det dock lite trögt att kliva upp, försov bort fysiken på morgonen, men ja somnade inte förens typ halvtvå, sen vaknade jag varannan timme av att kattjäveln klöste sönder dörren, vill inte ens se riporna på den. . såg ivf en jättebra och sorglig film, My sisters Keeper, grät faan genom halva filmen, ojoj, se den! handlar om en liten tjej som har cancer, och hur hennes syster planerar att "rädda" henne, livet, hennes familj osv, fin film!!
'
bilderna bju vi på :)
ivf, for ju på arbetsintervju på kvantum idag och det gick riktigt bra, tror jag:) haha fick ingen blackout, eller nå damp och gjorde som ja och tjejerna hade planerat på skolan, vilket iofs var bra att ja inte gjorde, haha :) efter det gick ja på industri och provtryckte min kub, som icke läkte 8) så nu kan ja och carro börja med våra grillar efter lovet:):)
'
//jonna.c

söndagkväll

pappa kom nyss förbi för att hjälpa mig att sätta upp hyllorna, men han glömde sitt vattenpass hemma så vi får ta det imorgon istället, ja satte igång och bäddade rent ändå, "sidenlakan" och helt nya örngott/påslakan, längtar redan tills ja ska lägga mig haha 8) dock så innebär detta att det är kattförbjud i min säng! hur mysigt det än är så klarar jag inte av håret, två långhåriga katter som just nu typ aldrig är ute lämnar enorma hårbollar efter sig, nästan större än dem själva, så sry flizan, du får hitta en annan säng :)!
'
tomma väggar ja vet, hyllorna kommer imorgon :)
'
//jonna.c

sursöndag

idag är en sån här riiiktig sursöndag. asså, inte det att jag sitter här supersur utan mer bara, fundersam och uttråkad. set verkligen fram emot en skolvecka! du måste väl tycka att jag är dum i huvudet men ja hatar att sitta och inte ha något att göra, är inne i en sån period nu. så därför längtar ja till skolan och kompisarna. jag hoppas verkligen att det här lovet som kommer blir kickass jämfört med sportlovet, det måste och det kommer bli!
ja tänkte ivf dra igång en film snart och sega till den tills att pappa kommer och hjälper mig med hyllorna:) imorgon äre dax för sommarjobbsintervju på kvantum, smånervös så wish me luck!
'
//jonna.c

söndagmorgon

gomorron!
hoppas du har haft en trevlig helg, för nu är den slut :)
mitt monster står utanför min dörr och krafsar som ett tok, hon ska komma in om hon så ska gräva sig igenom dörren, men hon får inte komma in för hon har med sig lera i hela pälsen, vill inte ha henne i sängen men ser verkligen fram emot att borsta igenom henne sen. .. hehe
'
vad händer idag då? mitt träningsvärkstakort går ut idag så jag hade tänka mig att gå ner och träna, men eftersom det vart rätt sent igår så vaknade jag nyss och hinner inte ner om ja ska äta frukost osv. .  sorgligt men sant. nu blire till att springa som gäller, dock tänker ja vänta till värsta snö och halkan försvinner, till dess får ja väl promenera eller så, motion det med :) ska dock försöka sätta upp hyllorna i rummet, lite krångligt att borra i betong, men pappa har lånat hem en slagborrmaskin så jag får väl passa på!
'
//jonna.c

väntan

i väntan på bättre tider tänker ja se på uppdrag granskning angående våldtäkterna i bjästa, se det du med http://svtplay.se/t/103535/uppdrag_granskning
'
//jonna.c

company

fast så ensam är jag ju ändå inte :')
'
'
vidvinkeln är ju fantastisk på min webcam, men ja, det är snulis som ligger och kloar sönder mitt ben ivf :)
'
//jonna.c

lördagkvelllddd

yeeess, här sitter jag, klagandes över min lördag ännu en gång :) men har haft rätt mysigt ändå, ätit mitt naturgodis framför män som hatar kvinnor, retats med hunden som sov och nu sitter ja här i bunkern (aa jag har en bunker och en skog) och diggar musik! måste bara få tipsa som två underbara låtar, helt olika, men fortfarande lika underbara, väcker känslor varje gång man hör dem
'
Shinedown – Some Day (även acoustic) - man blir nästan lite arg och vill bara hoppa dansa och sjunga :D
Cara Dillon – Black Is The Colour - jag blir nästan lite illa till mods, även fast låten är sjukt vacker, lyssna!
'
ikväll blire förmodligen både en sväng till solle och h-sand som det ser ut nu :) överlever jag så höres vi sen!
'
//jonna.c

lonely

ser ut att bli en lonely kväll ändå, trots min vägrar. ja kan ju sitta i förnekan och låtsas att det är söndag eller nåt, men innerst inne så vet jag att jag är lonely en lördag:) ajja, har jag tur blire en sväng till h-sand med nicke ivf, så lite luft kanske jag får :) har nyss köpt lite naturgodis som ja ska trösta mig med till någon lovefilm, sen har vi ju även milleniumtriologin ikväll, så ja, det ska nog gå, lr?
'
'
//jonna.c

vägrar

asså jag VÄGRAR en lärdagkväll hemma! alla små spår och möjligheter ja hade till umgänge har blåst bort, men ja ger inte upp! om ANNA NORDVALL ser det här kan hon ju höra av sig :D!! för en lördagkväll hemma är inte en lördagkväll, utan det är en katastrof!
'
en gammal bild på mig när jag hade tråkigt en lördag. . .
'
//jonna.c

lördag morgon?

haha hej!
vaknade typ sju imorse av att en katt klöste på dörren som att det inte fanns en morgondag. var så illa tvungen att släppa in henne, det skulle ja inte gjort för hon började genast busa med massa grejer på golvet så det tog ett tag innan ja somnade om igen. sen när jag vaknade hade den andra kattan varit i min säng också och dragit med sig halva grushögen!! bara att bädda om hela dubbelsängen, lättare sagt än gjort.
'
'
ajja, jag har hittills inte gjort något vettigt, och ja tänker fortsätta på det spåret. alla verkar vara upptagna med sina diverse ikväll så den här lördagen lär väl te sig precis som den förra, ska försöka tvinga ut anna haha :D annars har ja hittat lite lovefilms som kan mysa ner mig till ifall kvällen blir hemma, man ska alltid ha en plan b :)
'
//jonna.c

filmkväll

hemkommer efter en trevlig filmkväll :) det bjöds på alldeles för mycket sött för ja tror att vi tjejer vart lite väl sockerhöga/rastlösa för att kunna koncentrera oss helt på filmen, men äh va faan ;p filmerna var ändå inte superbra så vi missade ju inte så mycket! nu ska ja slockna till nån film eller så, så ja slipper drömma om monstren från filmerna! gonatt
'
'
//jonna.c

är man klantig så

du kommer inte tro vad som hände mig idag på industri!!
'
jag skulle ta ut en metallplugg ur ett rör som ja använde för att trycktesta en kub som ja svetsat ihop. jag går bort till metallsågen för att ta en metallpinne genom röret och trycka ut pluggen bakifrån lixom. så tar jag i och trycker till och pluggen lossnade, och studsade ner i kylvattensslasken!! ni som vet vart jag menar ni kan ju tänka er min frustration!! så det var bara att börja fundera ut något sätt att få upp pluggen, så ja kom fram till att ja kunde använda en stor magnet på en metallpinne och fiska efter den där pluggen. efter några misslyckade försök där jag bara fick upp slipspån så var det bara att göra det omöjliga, gräva med händerna! joel hjälpte mig med en spade som han skyfflade upp slisket på så jag fick gräva. grävde i kanske 20 min och hittade allt förutom det ja skulle ha, så ja tog till en annan taktik. hämtade en liten sopskyffel och körde ner armen i slisket och började gräva och skyffla upp massa slajm och slipspån. efter ytterligare 20 minuter av denna sjukt äckliga kamp hittade jag pluggen!!! alltså, ni som inte gjort samma sak kommer aldrig förstå hur äckligt det var. 50 cm djupt och 1 meter långt hål att slibba runt i. letade efter en plugg som var ca 1 cm hög och ännu mindre i diameter. medans industrigrabbarna bokstavligen stod och skrattade åt mig! jag bjöd ivf dem på en "show" . . . lättnaden när pluggen kom fram var obeskrivlig! fort till tvättstället och tvätta händer och ansikte. tur vi bara hade den lektionen idag, för jag lär ha luktat som en GRIS!! hu, ajja är man klantig så är man. . efter det gjorde ja ivf en repetition klar, gick och tränade och sitter nu här väntandes på middag.
'
//jonna.c

torsdag

rätt okej dag faktiskt, hade fett hål så ja gick på stan med mamma, sen nördade tsm med tekniktjejerna :) när ja kom hem efter skolan dök ja ner i sängen och har typ legat här hela kvällen, sett på film och tagit det lugnt, behövdes! såg nya wallander.vålnaden och brothers. brothers var en sjukt bra film som ja rekommenderar starkt! nu ska ja typ somna till veckorevyn+new moon. imorgon äre industri och sluta tidigt som gäller:D cyaa
'
'
//jonna.c

äntligen!!

äntligen fungerar internet, det har legat nere hela dagen men nu äre igång igen :):)
'
hur har dagen varit då? jo dryg men rätt okej, lärde mig fickparkera på körlektionen och det var verkligen superenkelt! klockrent! sen har ja nyss kommit hem från värkstan. mitt kort går ut på söndag så ja ska passa på att utnyttja det till max nu innan det blir dax för att springa ute :) ser verkligen fram emot det!!
'
har nyligen avnjutit lite av icas supergoda glass, typ ben&jerrys (fanns inte b&j på kvantum så tog vad som fanns) och det var verklige jättegod! strax ska ja sova men först kolla igenom internet haha :D
//jonna.c

myspys

avslutar kvällen med en hallon-vaniljsmoothie, passionsfrukt och senaste wallander:) gonatt!
'
//jonna.c

shakespear

'

O, here 
Will I set up my everlasting rest, 
And shake the yoke of inauspicious stars 
From this world-wearied flesh. Eyes, look your last! 
Arms, take your last embrace! and, lips, O you 
The doors of breath, seal with a righteous kiss 
A dateless bargain to engrossing death.

'
//jonna.c



hårdbrö

haha jag har hittat ett nytt beroende! hårdbrö! och ja det ska skrivas "hårdbrö". så jäkla gott med smör och diverse pålägg på! har ätit mig övermätt till middagen med hårdbrö men det får faan vara värt det! spelar ingen roll eftersom ja har alldeles för ont i huvudet för att träna, så ska bara dega hela kvällen och kolla på film/tv, dura?
'
//jonna.c

tisdag

gomorron, typ!
känns som det, helt körd i huvudet:P har suttit och gjort körkortsfaser i typ två timmar, jobbigt att koncentrera sig så mycket, men fick ivf klart fas C. tyvärr vart vi avbrutna i vårt pluggande av en brandövning på skolan. fick gå ut, vänta ett tag, sen in i ådalshallen för att lyssna på en brandman som sa att vi gjorde övningen bra, sen fick vi gå igen. meningsfullt. senare vart vi avbrutna ännu en gång, men det var en positiv nyhet! både jag och carro ska på arbetsintervju till kvantum på måndag, nu äre dax att börja bli nervös haha :D
'
wiiiee:D
vad händer ikväll då? jo jag tänkte försöka hä mig och träna om huvudvärken gått över dvs, annars blire väl till att se tvåan av meteor ;)
'
//jonna.c

film(icke)tips

har nyss slösat 1,5 timme av mitt värdefulla liv på en sjukt värdelös film! meteor heter den, handlar om en meteor som kraschar mot jorden, skådespelarna suger, handlingen är svag and oldschool (i've seen this before) och det har massa sidospår och idiotiska händelser. som en professor som har formeln för att rädda jorden blir påkörd och dör, hans assistent råkar ut för både korrupta poliser och massa otur med skenande bilar. som att gud gör allt för att stoppa henne, nej handlingen är svag, och SLUTET, "to be continued" !? finns tydligen en tvåa som ja måste ladda ner bara för att se hur hela helvetet slutar som..   herregud
'
//jonna.c

måndag

softa måndag! hade en rätt lätt fysiklektion, en inte alls spec svår (bara dryg) tekniklektion sen slutade vi. ja och carro begav oss till kvantum för att vara med på deras rekryteringsträff inför sommaren. tror inte ja kommer få något jobb där, men det är ju alltid bra att söka på så många ställen som möjligt;p efter det så for vi tillbaka till skolan och skrev massa cvn som vi ska lämna in imorgon :) så nu får man ivf tyst på mammas tjat om sommarjobb!!
'
nu ska ja dra igång en film och försöka sova, astrött i både kropp och huvud så, vi kanske höres ikväll!
//jonna.c

söndagkväll

spenderas framför ballar av stål :) haha sjukt jävla program ojoj! sen drar ja igång en film och somnar till den. skola imorgon men blir inge industri,ska på sommarjobbsträff på kvantum! gonatt
'
//jonna.c

hallsta

tjabaaa
hade en rätt bra dag i backen, tyvärr var det förädisk is under ett tunt snötäcke, men det gick rätt okej att åka ändå :) haha pappa och ja häde sönder en liftbygel, vart lite paff när linan small av ;o ! sen vart pistmaskinen elak på mig när ja åkte i det nypistade området just innan stängningsdax, men vad tror dom egentligen när dom sätter igång och pistar när folk fortfarande åker?
'
//jonna.c

söndag

åh vädret är nästan på topp idag, trots det irriterande snöfallet som kom igår :) jag pappa och annmarie ska strax bege oss till sollefteå för lite slalom i hallsta, lär väl bli sista gången där uppe för den här säsongen så lika bra att passa på! det vart tydligen nypistat där uppe med bara nån centimeters snö ovanpå, så det lät som goda utsikter för en gr8 dag! seeyah
'
'
//jonna.c

lösdagkväll

eftersom du inte sett några klagande inlägg om hur tråkigt ja hade ikväll så betyder det ju att ja ivf gjorde något;) fixade skjuts till finnmarken och joinade folket där uppe framför tvn och 2Fast2furious, trevligt trevligt! nu snöar det som satan men ja hoppas det lägger sig! funderar på hallsta imorgon så ja hoppas verkligen att de lugnar sig så dom hinner pista hehe ..
'
vrooommm ;);)
//jonna.c

loeerdag

ser ut att bli lonely ikväll, eller inte om ja fixar skjuts till finnmarken, men det är ju inte alltid det lättaste haha. nu skulle ja haft körkort, faan! ajja ska ner och se om ja har skjuts eller inte. .
'
//jonna.c

karlar kan. . . eller?

haha herreguuud. vi hade nyligen problem med strömmen så varken internet eller nedervåningen fungerade, ingen spis lampa eller kylskåp så vi fick lite panik. pappa kollade säkringarna men ingen hade gått så vi fick ringa till elverket som skickade ut någon för att kolla vad som var fel. det visade sig tillslut vara en säkring som gått halvt sönder, den lixom släppte bara igenom lite ström, så lamporna och internet fungerade stundvis, sen dog det igen. proppen hade dock inte "löst ut" sig eller blivit varm så pappa hade inte tänkt på att byta ut och testa:D lagomt kul att få en räkning sen för något som han själv lätt hade kunnat kolla, karlar kan. .  ELLER !?
'
ajja, eftersom att spisen inte fungerade så köpte vi pizza, vilket ja ångrar. har ärligt inte ätit pizza på över ett år och ja tror inte min mage var beredd på det, även om ja lämnade, så nej, dumt val. dessutom ser ja ut att bli lonely ikväll eftersom alla ska till sina diverse, och ja lär spendera kvällen med min dator. . gr8 (y)
'
//jonna.c

mäh;o

vart tog solen vägen haha?
den ba försvann ;p ajja, han ivf vara ute i solen lite:) for till nyland och kollade på en bil och hälsade på farmor, sen gick ja en sväng med monsterhunden buddah! nu vet ja inte alls vad ja ska göra? städa kanske. .  kan behövas, men orkar man? knappast.
'
ferarri som blivit lite överviktig?
vad händer ikväll då? jag har inte någon aning egentligen men det lär väl bli film hemma hos mig ikväll igen;) får tanka en bra nu! höres
'
//jonna.c

upptagen

aa, det var just det jag var igår, han inte blogga alls;p skola-träna-äta-match-filmkväll-sova. ingen plats för nå långa datorstunder ivf. .
'
'
idag kommer ja inte hålla mig inomhus heller, kolla vädret!? det skulle vara mulet men nu spricker det upp till blå himmel och sol :d me happy! ska fara till nyland snart och hälsa på farmor m.m. sen tar jag med hundarna ut en sväng! ska bli sjukt skönt:) så gör som jag och gå ut idag! våren har återhämtat sig sen gårdagens snöfall, underbart!
'
//jonna.c

sommaroutfit

perfekt till en sommarfest, bustier under ett lätt genomskinligt linne, svart översajsad kavaj över till jeansshorts, hatten, brillorna och converse/glajjisar. sommar sommar come to me!
'

//jonna.c

torsdag!

oj vilken sen bloggning det blev. har ivf inte orkat sätta mig vid en dator idag;p hade bara en lektion så ja satt mig på skolan och skrev ett cv innan ja knallade hem. sen somnade ja typ framför tvn :D finns ju inge bättre! nu ska ivf männen i huset se hockey från 19-22 så ja är bannlyst upp på mitt rum hela kvällen!! får se en film eller nåt :)
'
tänkte på en sak när ja gick hem, hur mycket ja längtar till sommaren. jag såg asfalten igenom den nyfallna snön och verkligen längtade tills ja kan cykla gå och springa på den! hur många gånger har ja inte gått exakt samma väg, samma asfalt, i alla möjliga olika väder, det är lite läskigt att tänka på faktiskt, hem från skolan, fester, varma dagar, i regn, i snö, i höstvindar och bland löv. jadu. .  nu vill jag inget mer än att ha sommar! ta fram en filt och sätta mig på grönområdet på korpen och bara njuta av solen och kanske en tidning, usch ja ryser! bara att hålla ut.
'
här kommer lite sommarbilder som ja tog från bdb, förstår mig inte på er som raderar era bilddagböcker, det är ju en fantastisk bildbank!
'
björnviken på trysunda, ser ut som ett paradis


'

'

'

'

'

'

'

'
kommer sakna min äng. . . .

'

'
snart vaknar liljorna mormor :') önskar du fick se dem slå ut

'
//jonna.c

+

japp, nu har ja även beställt min sommarhatt+ en klänning och kjol;D hatten kommer inte förens juni, men lär inte behöva den innan dess heller så:)
'
//jonna.c

bilden sen helgen!

vill bara påminna er om att det finns bilder sen helgen på min bdb :) (jonnacarlsson) men ja visar även några här:D
'
'
'
'
SÖTUNGE!!
'
'
mitt vindskydd 8)
'
'
eric är sveriges snyggaste kille, och molly är sveriges lyckligast lottade kvinna!
'
och det här var början på den sjukaste festen ever! säger bara silvertejp, pincett, brottning, snökrig, m.m.m.m.m.m
'
ne nu ska ja lägga mig framför newmmon och sova gott! sovmorgon imorgon!!
'
//jonna.c

träna

åh skönt! det är jobbigt medans man gör det, men underbart efter-träna! haha toghurten och frysta hallon sitter som smack i magen nu! mumms!
'
idag drog ja ivf på stan och handlade in min första del till min sommaroutfit, ett par vita converse, så nu, 700 kr fattigare, men ett steg mot en bättre sommar, sitter ja här glad och nöjd:D lätt värt det!
'
'
//jonna.c

onsdag

haha, asså den här veckan blir ju som ett lov, igår var vi ledig, idag hade ja körlektion, lyssnade på några som snackade om kth och sen slutade ja kring halvtolv:p satt dock kvar på skolan och socialade för ja hade inget bättre för mig hemma, men ändå. imorgon har vi två lektioner och sen är det fredag! tänker inte klaga på denna vecka ivf!
'
back to informationen om högskolor som vi fick på skolan idag. mycket intressant och ja tyckte att det var bra att även tvåor fick lyssna på den! jag är redan rätt säker på att det blir kth för mig något år efter studenten (vill jobba och resa först) så jag har nyss ställt mig i bostadskö och ska strax börja spana igenom katalogen vi fick med oss!
'
'
nu ska ja dra och träna, vi höres sen:)
'
//jonna.c

tisdag

vår tvättmaskin har gått sönder, jippie. .  tur ja flyttar till pappa imorgon:) glömde btw säga att ja gick runt flogsta idag, i det fina vädret såklarT;) skönt att komma ut ju! nu sitter ja och tråååkar ihjäl. jag är så lättråkad så det finns inte, men desto mera svårroad. .  haha. finns det ingen själ där ute som har lika tråkigt som jag som vill dela min börda? måste hitta någon att slösa min tid på innan ja går upp i atomer. ska fara och hälsa på morfar snart så hinner inte träna ikväll heller. ajja. .
'
imorgon har ja körlektion på morgonen, sen har vi någon form av informationsdag från högskolorna på skolan så vi slutar typ vid lunchtid:) great! blir en rätt soft vecka såhär efter lovet, vilket jag är tacksam för :)
'
//jonna.c

sommarjobb

åh idag tror ja verkligen att gud finns haha:d ja och ann satt med datorerna och var lagomt less, då fick vi veta att det blivit fel på någon vattenledning så varken toaletter eller vatten fungerade i skolan, så vi fick sluta:D en timmes skoldag idag bara! guuud så skönt
'
min arbetsplats på elpress 2008 :)
'
jag har ivf passat på att kolla sommarjobb, elpress vet inte riktigt än, men ja hoppas såklart att ja får jobba där:) har dessutom ringt runt lite osv så ja ska lämna in några cvn :) i år måste man ju ha ett jobb! känner pressen haha. nu ska ja ivf sluta sitta inne, ta med stavarna ut på en promenad istället:) cyaa
'
//jonna.c

dynga:P

upptäckte just att ja har usbn till kameran hos pappa, så ja kan inte lägga upp nå bilder sen helgen förens, onsdag typ? du får hålla ut :)
'
jag har verkligen upptäckt att ja gillar skolan, spec nu efter ett lov. träffa alla kompisar osv igen! det känns great. dessutom är ja en för social person för att trivas med att bara sitta hemma. börjar redan bli less. ska smälta maten nu sen göra något, promenad eller träna eller något? bara ja slipper sitta här nere i bunkern!
'
när ja gick hem så köpte ja en flaska brämhulst apelsinjuice, och det märktes att kroppen var törstig, för det tog inte lång tid innan ja druckit upp hela flaskan, en liter ;o! haha
'
//jonna.c

helgen

asså shiiiiiiieett ;)
haha helgen har varit helt sjuk! återkommer med bilder och text imorgon eller så :) nu ska ja typ gå och lägga mig igen haha! gonatt :D
'
//jonna.c

fredag

jag är sämst på att blogga nu men humöret håller lixom inte för sånt som inte är stenviktigt, så då faller tyvärr bloggen bort. men ja kan berätta att jag nyss varit och tränat, och att jag med vänner ska till daniels fest ikväll och checka läget en sväng innan vi drar till finnmarken och annas farmor och farfars hus. där ska vi bo till söndag, festa åka skoter och ha det förbannat trevligt :D! så vi höres väl nån gång. .  haha!
'
//jonna.c

orka rubrik

ni får bilder ist för text, ikea idag
'
'
'
'
//jonna.c

liv?

asså ja har faan inge liiivv!! ja hatar att ha lov för ja har alltid tråkigt. visst att det är jobbigt att kliva upp på morgonen men det är värt det för ja har världens bästa klass! och även fast vi träffas på lovet så blire inte samma sak! ja är van att träffa dem 5-8 timmar per dag, varje dag, så när ja kommer hem från skolan bara kan sjunka ner i sängen framför datorn, men nu är ja dödligt less på datorn! att kolla fb så slaviskt som ja gör är inte friskt. .
'

//jonna.c

tisdag

tror ja det är idag va? igår var vi ivf och sjöng lips hos jossi :D tur vi är stjärnor galaxer och universum allihop haha!
trevligt ivf att göra något :) åkte hem kring tolv typ och sen somnade ja till The Hurt Locker, bra film btw!
'
imorse drog ja och anna till backen, vilket ja, inte ångrar riktigt, men det var ju inte värt pengarna. isigt, halt, mycket barn i backen och sen såg man ingenting. vitt ljus du vet? såg ju inga kullar, vallar eller gupp när ja åkte så slutade med att ja flög som en vante över ett gupp, kanade och sen ramlade så ja böjde en infångare på skidan. fick stå i backen och böja tillbaka den :) kul! det vart kanske 5 åk sen resten surr, men inge fel med det :)
'
'
'
'
//jonna.c

måndag

vilken skitmåndag. att vakna till grå himmel gör ju dagen asbra! dock blev det ju lite finare väder framemot eftermiddagen, men still. . en dag förstörd! har ivf varit ute och kört en sväng, hälsat på farmor och så, det uppskattades:) så ikväll blir det lips hos jossi! vi ska rocka järnet haha :D
'
bjuder på en psykbild sen ja färga håre
'

'
//jonna.c

va?

haha, trodde ja skulle dö när ja kollade på termometern imorse alltså. +10 grader i solen, snön droppade från taket och skaren bildades ute på drivorna. det måste vara ett skämt, eller? visst att ja vill ha vår snabbt, men inte ÄN. inte i början av mars! ne våren ska komma i april. så ja antar att det blir en innedag idag för ja har ingen lust att gå ut i eländet+att det stormar som en orkan ute. ne, film eller något kanske?
'
'
//jonna.c

gonatt

ja avlider här snart, så ja lägger mig istället :) godnatt!
'
//jonna.c

hur vet man?

förutsägbar betyder inte alltid tråkig
lust betyder inte alltid kärlek
nära betyder inte alltid närhet
nytt betyder inte alltid spännande
annorlunda betyder inte alltid bättre
långt bort betyder inte alltid avstånd
att veta allt betyder inte att du är vis
och sanningen gör dig inte alltid överlägsen
bara för att du känner till problemet har du inte löst det
och att vara mellan ditt förflutna och din framtid betyder inte att du är närvarande
'
så hur vet man?


'
//jonna.c

soeeendag

tjabalabala!
'
haru gjort nå kul idag lr? det har vif jag, eller ja, mer jobbig kanske :) åkte upp till stugan och skottade tak, busade i snö med hundarna och t.o.m. hoppade från taket ner i snön :D lagomt blöt när ja kom in, haha kände mig som barnet igen, men det är inte så illa ibland heller ;)
'
'
haha budda (Y)
'
'
lite snö, ungefär en meter så hundarna fick kämpa!
'
'
'
lite snö. .
'
tur mamma är mästerfotografen, därför bilderna är mörka
'
det var nog jag som hade roligast idag haha :P
'
'
'
//jonna.c

lördagkväll:)

lördagkvällen har vart great! började med att vi drog in på stan och hämtade kinamat (andra dagen i rad haha) och käkade det hos carro. sen drog vi in på stan kring tio. har spenderat hela kvällen i tältet tsm med tjejerna och massa andra goda vänner:) vart riktigt roligt i slutet när det kom mycket folk osv! dock tycker ja det är konstigt att vuxna människor beter sig som dom gör. jag m.f. slet bort 3 olika killar under kvällen som skulle "brottas lite" haha, ajja, det hör väl till det med. .  så förutom det har de varit en riktigt bra kväll och en bra start på lovet:) hoppas resten blir lika bra med!
'
//jonna.c

lördag

åh malin och ja har haft en grym dag i backen :D föret var underbart, solen sken och ja, det var perfekt :D så vi är helnöjda med dagen! ska strax käka kina med nå brudar och sen blire nog vinterfesten :)
'
'
'
'
actionbild, den bju ja på :)
'
'
'
'
helt awesome dag ivf:)
'
//jonna.c

hallsta

solen skiner, -10 och blir stadigt varmare:D PERFEKT väder för en dag i backen! ska strax ner och käka frulle, för kring tolv åker vi och plockar upp malin och sen vidare mot hallstabacken :) inte varit där i år så ska bli kul att äntligen få åka lite längre backar!
'
'
//jonna.c

comeback

som du kanske märkt så har ja inte bloggat på några dagar, lugn! inget farligt har hänt, har bara inte känt för det så de kändes onödigt att skriva nåt som ja inte hade hjärtat bakom. det har dock hänt lite saker sen tisdags. har sett snabba cash på bio, åkt slalom en halvtimme igår, klarade första matte-d provet, nattöppet ikväll och imorgon blire solle med malin pappa och annmarie och göra backen:D ska bli sjukt kul! så nu ska ja komma i säng till twilight med en smoothie!
'
btw, hade lite roligt åt en applikation på jossis tele tidigarE:D love calculator! haha den stämde både bra och dåligt, vissa namn vart bra, vissa helt störda, vare typ 80 % på östby-nisse? haha :D
'
//jonna.c

tisdag

ajjemäänn! världens tråkigaste rubrik ja vet, men kommer inte på nå bättre. världens drygaste dag dessutom så. matteprovet gick, ja aj vet inte, idrotten var rolig men sjukt jobbig så det är inte så kul att efter de sticka direkt till matten och försöka prestera någorlunda i något man verkligen suger i ;o ajja.
'
sitter och försöker smälta min omelett som ja lyckades laga men de går inge vidare. . ska spela bandy om en timme så hoppas på förbättring! höres sen
'
//jonna.c

allie

ser du på the city? det gör ivf jag! tycker de e rätt kul att se även fast dom typ klipper ihop konversationer och grejs lite som dom vill. där finns ivf en tjej som heter allie crandell som har ett så himla speciellt utseende ;o var bara tvungen att visa en bild, hennes ögon e gorgeous!!
'
'
//jonna.c

beroende

åh ja har hittat ett nytt beroende, frysta hallon tillsammans med vaniljyoghurt, nyttigt, gott och drygt! kan sitta länge och suga på dom iskalla hallonen haha :) sen ger vaniljyoghurten lite sötma till de syrliga hallonen! mummsss,
'
'
//jonna.c

måndag

tjabalaba! lite sent inlägg här men har nyss kommit hem från backen. vågade vägra matteplugg hela kvällen och det är ja glad för, för backen var underbar och nygrejorna funkar bra! ser fram emot fredag, nattöppet:D
'
idag hade ja risketta-utbildning inför körkortet:) var riktigt intressant faktiskt, tiden gick fort och vi fick veta massa intressant fakta. efter det gick ja och carro en sväng på industri där vi började svetsa "kuber" som en träningsgrej! är typ snart klar med kursen men vi ska lägga till plåtbearbetning eller vare heter, så ska vi göra varsin grill inför sommaren :)
'
//jonna.c

RSS 2.0