nyårsresumé

he he, kan lätt säga att 2010 var ett grymt år, för det mesta ivf :D
fyllde 18
körkort
sista året på gymnasiet
träffade jonas
åkte utomlands
köpte en bil
tjänade "massa" pengar
m.m. :) kommer inte på nå mer just nu men listan kan nog göras lååååång! ikväll bär det iväg till en av schejorna för fest, fast inte för mig ofc. kör ju ikväller ja, ska bussa till sundsvall kring 8 imorgon sen ner till gävle så. men de gör inget :) kvällen kommer ändå bli grym!!
'
//jonna.c

helgen

har varit riktigt bra :D feedags firade vi ju cd och igår kom tjejerna till mig, tog väl typ 2 timmar innan vi kunde bestämma film men slutade med att vi såg ett päron till farsa firar jul. rätt rolig film ivf :) sen drog dom hem så det var ba ja och carro kvar. vi for in på stan och hämtade upp andreas och joel som kom hit en sväng och skottade vår gräsmatta haha, jaaru^^ somnade väl typ fyra och vaknade alldeles för tidigt, låg och degade nå timmar i sängen innan ja klev upp och skottade, promenerade med carro och nu ska ja julpynta och se nån julfilm innan pappa kommer hem :) resten av kvällen blir plugg plugg! stöööress
andreas den anonyma skottar
'
'
'
//jonna.c

lördag

fast egentligen tänkte ja berätta om fredag. eftersom att gamgubbecd fyllde 21 igår så drog ja carro och hennes jonas upp till finnmarken för att gratta! blev en trevlig kväll med cider kakor tårta chips dricka och diverse flams och slams, ja som alltid när vi alla ses! trevlig kväll ivf :) somnade typ som en stock när ja kom hem men vaknade kring 04 av ett sms och ett msn från jonas, stackarn hade just kommit hem från jobbet!
'
idag har ja bara segat och degat, legat i sängen och lyssnat på musik typ, allt för att fördriva tiden för ikväll kommer det ett gäng tjejer till mig för att se på film och umgås :) ser ja fram emot, var ju ett tag sen!!
'
//jonna.c

onsdag-7

en vecka kvar! idag har ja gjort ett pepparkakshus, blev helt strålande vackert . .  inte. .
saknar jonas mer än vad som är bra för mig själv, kanske är så när man är ifrån den man tycker om, eller? ibland gåre kung, ibland mindre bra, antar att du också känt så någon gång men. . ajja, inte så mycket att göra än att ba hålla ut och hoppas att den här veckan går foooort!!
'
//jonna,c

längtar till jul

inte för att det är jul egentligen, inte efter klappar eller julmat eller kalleanka, utan för att jonas kommer hem då. tanken var att han skulle komma upp i helgen men han fick inte ledigt så han kommer inte förens om över en vecka. . jobbigt men det finns inget att göra. de positiva är dock att jag kommer ha en toppenhelg med mina vänner och det ser ja verkligen fram emot :) vi har inga speciella planer men ja. .  du vet ju hur vi är som. .  allt kan hända :)
ikväll ska jag och mamma lyssna på julkonsert i kyrkan som kulturskolan har, sen blire massa nya tv-program som börjar! ska försöka somna tidigare ikväll för det gick iiiinte så bra igår. . . somnade kring 4, tur att oc finns och håller mig sällskap! men imorgon måste jag vara fit for fight för då äre ådalsmässan då jag och jennelie ska sitta och grejja med vår uppfinning och göra klart den :) sen på kvällen ska jag baka pepparkakshus och sen byta riktigt hus, ja tror den här veckan kommer gå fort för jag har skaffat mig massa distraktioner. . . ajja, störes!

'
min header som ja försöker få dit men den sparas lixom inte. .  skit aaaa
//jonna.c

imorgon

bär det äntligen av mot gävle! har packat en bag full med krams ja köpt att inreda stugan med, en ryggsäck med slalomkläder+ vanliga kläder, en väska för pjäxor och hjälm och 1,5 meter långt paket med skidor och stavar, ska bli stenkul att släpa runt på det mellan buss och tåg imorgon. .  jippie. ajja får ivf åka slalom i helgen och det ska bli så roligt:) enda bra med vintern typ! håller på att fyller mp4an med massa musik med så att ja slipper sitta och lyssna från mobilens högtalare upptryckt mot örat som i söndags. . ska bli kul att träffa jonas med såklart, sen är han ledig på dagen så då får vi åka slalom i kungsberget som är nyöppnat för i år, kung!! synd att ja missar tjejernas firande på fredag men men. .  antar att välja mellan kompisar och pojkvän kommer bli min vardag, ivf varannan vecka!
'
pistkarta över kungsberget :)



//jonna.c

snart så

åh snart så snart så snart så drar ja till gävle:) torsdag efter skolan bär det av med all packning+skidutrustning. kommer bli mycket skidåkande nere i kungsberg med jonas i vinter eftersom han e ledig på dagarna och pistar på kvällen (logiskt). en sak som ja ha märkt dock iom att han flyttade är att ja har börjat uppsatta kompisarna mer än vad ja kanske gjorde förut, även familjen, eftersom att det blir dom som man "faller tillbaka mot" när karln inte är där och det är faktiskt positivt att ja fått tillbaka den där känslan för det är verkligen vännerna som är de viktigaste, och det kan tyvärr bli lätt att glömma bort ibland, men ja vägrar bli en sån där som isolerar mig från mina kompisar bara för att jag skaffat karl. visst, varannan helg kommer jag vara nere i gävle och förmodligen missa mycket men det vet ju mina tjejer om. de helger jonas kommer upp kan ja ändå umgås med brudarna så jag tror inte det kommer bli något problem, dessutom träffar jag ju dem typ varje dag på skolan med :) låt inte vännerna glida undan, för det är dom som kommer stå kvar när tex. en pojkvän inte gör det!!
'
//jonna.c

4 månader , 4 timmar,

4 månader sen ja skrev här i bloggen, lusten bara flöög iväg och stannade kvar med sommaren. .  men nu är den tillbaka, mest för min egen skull för att jag behöver skriva av mig. mina vänner är bäst men tror dom börjar bli less på mig nu så ja behöver någon annanstans att tömma tankarna ^^. om det är någon som läser det här eller inte spelar ingen roll, ja behöver bara få skriva av mig som sagt. nu när jonas tagit sitt pick och pack och flyttat ner till gävle så kommer ja verkligen behöva få skriva av mig och ha ännu ett tidsfördriv. 35 mil, 4 timmar, det är en jävla omställning för mig som är van att ha honom boende hos mig konstant i typ 4 månader. att somna och vakna själv är hemskt, ivf nu tills jag vant mig. att inte ha den där vardagskärleken, utan att behöva gå och pressa sig igenom alla vardagar och bara längta efter att det ska bli helg så vi kan träffas. förut var han bara en handutsträckning bort, nu är det betydligt längre.. .. hemma känns inte detsamma utan honom, men nere i gävle är heller inte mitt hem, är så splittrad nu så jag vet inte riktigt vad ja ska tycka, ibland känns det som att " det här klarar vi" och ibland känns det bara som " hur ska man orka?" jag hoppas verkligen att den sistnämnda känslan krymper med tiden för just nu känns det bara piss av allting, men men, som sagt så tar det nog tid att vänja sig. dock så handlar det ju inte om att vänja sig vid typ en ny färg på väggen, utan det handlar om att konstant gå och sakna närheten från den man älskar, och det är inte lätt. . . men ja tänker försöka orka för att jag vet att köra pistmaskin är det som han brinner för, och det är ju "bara" i 5 månader men. .  ändå. .  lika länge som vi varit tillsammans och ja känner honom så väl så det känns som en evighet typ. dagarna går bra men nätterna är så jobbiga, att ligga själv i min stora dubbelsäng, att vända sig om och upptäcka att hans sida är tom. . . åh det gör så ont. . . man ska inte behöva sakna den man älskar, det kan vara nyttigt ibland men inte så här ofta. jävla skit! att kolla på klockan och se den passera 21, 21:30, 22, och ingen jonas som kommer hem från folksam. . jag saknar honom varje sekund och det enda ja önskar i jul är att han flyttar hem igen men jag vet att den önskningen inte kommer slå in. . .
jag älskar dig!


//jonna.c

RSS 2.0