måndag

oj vad tiden går, har svårt att förstå att det är typ 5 veckor kvar till turkiet, gud vad vi ska må då! längtar! och snart äre studenten och ja ojojoj de märks i hela skolan att det drar sig mot studenttider ;) sen att våren smygit sig på gör inte saken sämre. den kom med värme och ljus och gav mig inspiration till att göra om mitt rum hos mamma (källaren), så det blev just så det blev, varmt, ljust romantiskt med en lite gammaldax stil, ska slänga upp en bild när ja har kameran :) dessutom så kommer jonas hem i slutet av veckan, har inte setts på en månad så längtar som bara den nu! hihi är så glad över att den här helvetesvintern är över, allt känns så mycket lättare nu! tack och bock
'
//jonna.c

söndag

ligger nydsuchad i sängen och lyssnar på partymusik, haha bra sätt att varva ner från en söndag med massa plugg, eller? skrivit klart svenskatalet inför imorgon och repeterat och repeterat som ett tok, nu får det bära eller brista, ämnet jag valde var kroppsspråk. ska försöka komma i sömn snart ifall filmen ja ska se kan bli klaaar snart!
'
sjukt att tänka att det bara är en vecka kvar tills ja drar till duved me familjen, känns som typ igår när vi bestämde oss för att boka stugan, även fast det var i typ, september eller oktober kanske? ska ivf bli sååå skönt att få komma iväg en sväng hemifrån och inte tänka på nå annat än att åka skidor och andas friskluft och må bra, och lite skolarbete och en hel del själransakan förstås. har en tuff tid framför mig och det är dax att fatta en del beslut, vi får se hur de blir som i mitt liv framöver nu, men det enda jag vet är att det behövs en förändring, less på det här nu! aja, nog med tråksnack:) film och sova sa vi vah?

'


//jonna.c

struts

fortsätt stoppa huvudet i sanden och tro att problemen flyger iväg,
jag lovar dig att det gör dom inte.
och försök inte kasta stenar genom glashus
när det egentligen är dig som jag ser rätt igenom.
när ska du inse att jag inte är som dom
mig kan du alltid lita på
när ska du förstå det

'

//jonna.c

RSS 2.0