partey

nu drar vi vidare mot johanna sen blire stan :)
//jonna.c

probleemmss!!

va har haft MAJOR musikproblems med icke fungerande kopplingar och högtalare. vi bytte ut förstärkaren till en stereo som ivf funkar, så nu är vi back on track igen :D
//jonna.c

ojoj

tänker inte ens säga hur många timmar ja lagt ner på att få dom här rätt ;o inte så lätt som man kan tro ;s
//jonna.c

allhelgona

så, nu har ja ränt på stan och inhandlat diverse förnödenheter för kvällen. sen har jag suttit alldeles för länge med att försöka fixa till mina svartmålade naglar, tack för lånet av nagellacket frida, vart super :)
efter allt pill så for jag mamma och morfar på kyrkogården för att tända ett ljus på mormors grav :'). det är så fint där på allhelgona helgen då folk tänder ljus vid sina näras viloplatser, ja känner mig nästan lite "bad" för att ja planerar att festa en helg då man egentligen ska minnas och hedra de döda. .
( <3 )
//jonna.c

godmornign my frieeeend!

haha hej :D
nyss klivit ut duschen ja, skönt att tvätta håret ;o!!! ätit frukost har ja faktiskt också gjort, lite småstressad nu, ska ta med hunden till frida och låna ett svart nagellack, sen börja fixa här hemma inför kvällen! tror ivf ja vet hur ja ska ha håret ikväll och det känns ju skönt :)
snyggt va ;D ^^ ? )
haha
//jonna.c

LURMUS!

haj :D
kom nyss hem från skräckkvällen vi hade @ my papii! vi drog igång ganska tidigt med den norska filmen Fritt Vilt, som var riktigt bra! sen uppföljaren Fritt Vilt 2, som var minst lika bra den med:) inte ofta tvåan är lika bra som ettan, men den här gången har verkligen vårt grannland fått till det! rekommenderas!
sen drog vi igång Trick'r Treat, som verkligen sög. den hade fått bra rescentioner så vi var verkligen förväntansfull, men det visade sig att den bara var någon form av skräckkomedi/parodi på kända filmer och serier. ajja, var mysigt ivf. ja och anna är skräckoffren, but we like it!
btw så vart de ingen träning för mig idag, verkstan var stängd så ja gick en prommis med mamma ist, och nej ja har heller inte hunnit göra kollaget idag-.- suck! morgondagen kommer vigas åt förberedelser inför kvällen så,  ja, vi får se hur det blir som;p nu ska ja försöka sova ivf! gonatt darls :)
//jonna.c

yeeeyy

sitter hos pappa och poppar musik för fulla muggar i nå högtalargrejs som han kopplat ihop! nästan så att man vill dansa runt runt, och tror ja gör det snart ;D med risken att bli upptäckt, men whatta hell!?
mina grabbar! )


//jonna.c

gaaaahh :D

kolla vad som nyss damp ner i min brevlåda!!!!

se hur mina ögon gnistrar! ni som känner mig vet vad det betyder ;););););)
//jonna.c

boring

stekte ägg till lunch, bror säger " ska du inte ta kort på dom och lägga upp på din älskade nya blogg?"
så det är precis va ja tänker göra! till dig min älskade (men inte nya) bror! <3

problem: hund som dregglar som syndafloden när han druckit vatten, jobbigt att bli blöt om fötterna när man går i köket. . .
lösning:




//jonna.c


this

här är vad ja köpte i sundsvall,+ nå småkrafs
//jonna.c

gomorron bloggen!

hahaha. . . .  not!
ne men ja, gomorron ivf. carlsson är riktigt nyvaken nu kan ja lova, men det är så det är näre e lov:) dagens planer ser väl lite ut såhär:
//jonna.c

aftershop

samlades hos carro för att småmysa efter en dryg dag i birsta ;p slutade med lite kaka, lite bröstcancergala och lite surr^^ alltid trevligt!
nu ska ja se GG sen blire typ sova, efterlängtade sömn! godnatt

//jonna.c

sundsvall

japp! så blev det
ms.zackrisson spenderade kvällen här igår natt eftersom vi skulle bege oss till tha big city för att shoppa lite idag. vi drog kring halvtio imorse. väl framme i birsta så började vi plöjja igenom alla affärer som vanligt. målen för dagen var ofc kläder till halloween+vinterjacka/skor till mig m.m. vi lyckades bocka av alla mål, men inte med lätthet kan ja säga. innan vi provat oss fram och kommit på vad det var vi skulle ha. . .ojoj. fanns så mycket snyggt, synd att plånboken inte höll med. . efter många om och men så hittade ja äntligen en okej vinterjacka och ett par sneakers, tager vad man haver typ -.- fanns verkligen ingenting på vinterfronten, men ajja . . har ivf nåt nu!
( min älskade klänning, fotfarande lika snygg, och fortfarande samma pris. . . )
( riktigt snygg den här med! )
( var bara tvungen att prova ^^ )
( vart mycket paljetter för oss som ni ser ;P )
bilder på jackan och skorna får ni se senare^^ och halloweenutstyrseln. . ja det lääär ju komma bilden sen halloween senare så, ni får se då :)


//jonna.c

snart

orkar inte uppdatera riktigt nu för ja e sjuuukt mätt haha ;p blir bilder, inköp och annan info senare ikväll för snart sticker ja till carro! hejs ;d



//jonna.c

filmkväll blev. .

en surrkväll, kanske inte så ovanligt men^^ när man är med brudarna så brukar det sluta i surrkaos istället för film, men lika trevlig ändå :) har inte så mycket mer att säga just nu förutom att carro har invarderat min säng och tvingat ner mig på soffan inatt :)

du är en stor besvikelse i mitt liv. . .




//jonna.c

-

nu drar jossi och jag och tränar och sen blire film hos henne :) hörs sen!
//jonna.c

fail -.-

ja gör det igen! överkryddar min älskade champinjonsoppa, less ja blir! den e såå god när mamma gör den, men när ja ska sätta mina feta fingrar i jobb så blire bara fel -.- dynga!!
( brukar vara god! )

( musik till middag ^^ )
( nu har även gummiploppen lossnat ;/ har bara den gröna plattan att trycka på, det blir typ som touch, fast drygt ändå! )
//jonna.c

bye bye moped

haj! råkade dra ut strömkabeln när ja nästan skrivit klart ett inlägg så e lagom less nu -.- sa ivf hejdå till mopeden nu med ett varv runt broarna (sandöbron och hammarsbron). kallt men lätt värt vare ;o
( lilla norge )
( frusen köttbulle ;s )
när ja kom hem så tog ja mig en hetdusch och sen stressade ja ner till stan, dax för körlektion vetdu! gick riktigt bra faktiskt, backade, vände och gjorde lite säkerhetskontroller. jag förstår nu hur bra det var att ja började köra direkt efter ja fyllt 16 eftersom ja känner mig så pass säker i körningen nu att inget känns läskigt, vilket körläraren också påpekade. fick köra en hyundai idag för bmwn va åter igen på service -.- haha hyundaien va värsta rejsern med en sjukt knepig gaspedal som vi hade lite roligt åt ;p
nu ska ja ivf byta hus och laga lite mat! verkstan väntar!
( kolla vad ja möttes av nyss^^ tror snobben frös lite )

//jonna.c

morning

hajbaj!
gomorron! hoppas du sovit gott, för det har inte jag. enbart drömt om zombisar och andra sjuka saker inatt, vet inte hur många gånger ja vaknat upp i tron om att en zombie står i dörren ;s   ajja sån tur var så gjorde det inte de :P nu ska ja typ ringa körskolan och dubbelkolla så att ja har skrivit upp rätt körtid, vart lite osäker, sen tänkte ja ta min årliga farvältur av moppen, eller ja, det här blir ju den sista turen eftersom den ska bort till våren ;'(
senare tänkte ja fixa ett fotokollage av dom bilder ja fotat som ja tycker bäst om!
//jonna.c

a4

titta vad jag hittade ^^ inte för att det är så många som ja tror förstår vad ja menar, men lite kul med två audi a4 bredvid varandra, bara olika årsmodeller, skulle stått en ännu nyare bredvid också. åkte ju ner i audin närmast bilden, me lajk it :)


//jonna.c

btw, dress!

måste bara visa en ursnygg klänning ja såg på veromoda i härnösand idag, visst den kosstade 800 kr som är lite väl mycket imo, men sjukt snygg ändå!!!

(dålig bild, men den är klänningen som är röd blå och orange, paljetter hela framsidan och svart typ bak, sjukt snygg!!)
//jonna.c

movieproblems

hej!
nu är bilen ren under ivf, ska oljebehandlas mot rost osv snart så allt smuts måste bor bort ;p efter biltvätten drog ja med hanna på verkstan. känner redan att ja kan höja nivån på crossen nu, träningen ger resultat:)   (såg en assnygg kille på verkstan med, rätt så bra motivation,"jonna kpncentrera dig på träningen nu va!!"  mumma hihi ;p ) ajja bastu efter träningen med, sjukt skönt! sen blev det direktfärd till cd där carro och jonas väntade. ja va vrålhungrig så satte genast igång att äta upp hans sallad, vilket han definitivt förtjänade, elak som han är :o sen försökte vi oss på The hills run read och The jacket, innan vi tillslut enades om att se 28 weeks later, som för övrigt är en bra film!
nu ska ja göra mina vanliga internetrutiner och sen blire sova :) får se vad morgondagen erbjuder! om vi inte hörs mer så, godnatt!

//jonna.c

don't

haj!
haha utan att tänka till så följde ja med mamma till härnösand. hon skulle göra nå akupunktur som hon får via jobbet. slutade med att jag vandrade runt ensam i härnösand i en timme. det fanns verkligen inget att göra. . konstigt ;p roade mig med att gå och kolla lite i typ 2 klädaffärer och hittade en potentiell halloweenoutfit, men vi får se! sen köpte jag mig en kulglass och satt som världens ensammaste människa på ett cafe ;p dom måste trott att ja va knäpp ;o för att göra dagen ännu dummare så köpte ja en studsboll för 10 kr på en leksaksaffär för att ha nåt att roa mig med. ja jag är lättroad! gick in i en inredningsbutik med studsbollen men kom på att ja inte borde studsa runt den där inne, alldeles för mycket glas och speglar runt omkring!
ajja nu ska ja ivf strax fara och tvätta bilens underrede sen blire workout och ännu efter det så köttar ja  skräckfilm hos cd med carro och jonas!
//jonna.c

seriously!


ett år och åtta månader för att ha mördat en flicka . . .seriöst hur sjukt är inte det;S;S ja håller med hennes vänner, det svenska rättssystemet har totalt spårat ur och jag har heller ingen tro på det längre! hört för mycket sjuka saker om systemet där offren egentligen blir förövarna, ja typ som det här med therese. dom får 1,8 år och hennes familj för livstid. . .
//jonna.c

morning

gomorron :)
inloggningen på blogg.se låg nere igår så kunde tyvärr inte uppdatera! sry! igår så samlades vi ivf hemma hos mig för att se lite skräck (6)! vi tänkte se paranormal activity men den hade inge swesub så vi drog igång the unborn istället och jag är ja, "glad" att vi gjorde det för gud va rädd vi vart haha :D den var riktigt bra så den rekomenderas om du vill bli skrämd!
den handlar ivf om en flicka som börjar uppleva kontiga saker, hon ser syner och drömmer läskiga drömmar. senare när hon får veta att hon skulle haft en tvilling-som dog i mammans livmoder- som helvetet börjar braka lös! något är ute efter henne och tänker inte sluta förens den har besatt hennes kropp.
ååhh bara bilden är äcklig -.-
//jonna.c

btw

hittade en bild på mig och cd från the club i lördags :)

//jonna.c

nighttrouble

hej!
nyss hemkommen från träningen typ. elle ja, vart lite ändringar ;p slutade med att ja tog stavarna till frida och därifrån gick vi till emelie och hämtade upp henne och elin. sen gick vi runt björknäs :) direkt efter så drog ja och frida på verkstan men eftersom vi hade ont om både tid och energi sen promenaden så körde vi ba ett varv på tv innan vi hoppade i bastun och surrade och kokade ett tag :) sjukt mysigt med clementiner med! känns ändå som att ja har fått bra med motion idag, dessutom fick ja mitt tv-kort så nu kan ja träna när ja vill:D
kvällens planer är än så länge lite defusa men verkar som det blir skräck här hemma hos mig med lite brudar snart ;D paranormal activity! hört mycket bra om den så nu får vi se om den lever upp till våra förväntningar!
( tacobuffé @ kramm i helgen :) )
( gänget @ jeffa )
//jonna.c

-

mm! just det ja, träna ska ja också göra idag ;D känns faktiskt rätt bra ändå, träningsverkstan.. gillar att kombinera både styrke och kondition, ja asså maskiner och crosstrainern! ska väl bege mig dit inom en timme eller så. mitt schema visar att det är lite folk då så ja köttar ^^,

//jonna.c

morning!


gomorron!
vaknade av att en väldigt söt bror smällde upp dörren enbart för att berätta att han gick till en kompis. . . ajja tack för den! låg ett bra tag och lyssnade på tystnaden och funderade på hur ja skulle göra något form av gömställe i mitt rum ifall det kom in objudna gäster. resultatet vart en skottsäker låda lixom i sängen, haha trött eller bara paranoid, det är frågan? nu ska ja ivf knalla ner och äta lite frulle, sen dega ett tag :)
//jonna.c

hercules

har nyss kollat på hercules :) var jättekul att se den filmen nu, typ 10 år sen kanske. minns när man såg den och verkligen var imponerad av hur stark han var och hur coolt det var när han vart hjälte, och låtarna i filmen :) skrattade ordentligt gjorde ja med!
( inte mig idioter! han på HÄSTEN!!! )
( hercules blir en gud när han räddar meg )
( HAHA klockren :D )
ajja nu ska ja försöka hä mig till sängs. lär nog bli så att ja sätter igång någon utan de nya johan falk-filmerna! imorgon väntar träning och kanske skräckkväll med brudarna ;o
godnatt!
//jonna.c

trying

hej :D
haha nu gör ja ännu ett försök att blogga, tredje gången gillt va?
ska försöka vara duktigare att uppdatera, roligare och mycket bilder, tips, ja, hur mycket som helst som ja kommer på :D
//jonna.c

RSS 2.0