åååhh

eclipse var underbar!! grymt bra! helt sjukt grymt bra! ojoj! malin och jag var väääldigt nöjda när vi gick ut från bion, killarna var hetare än någonsin, kärleken intensivare än någonsin och fighterna vassare än någonsin, grejjer det!! var nära på att se den direkt efter igen (gick två gången ikväll) men jobbar imorgon så ;p annars!!! eftersom ja vart så inspirerad så tänker jag avsluta kvällen med ett twilightmaraton, skönt att ja snart kan lägga till eclipse i min samling :) gonatt!!
'
<3

'

//jonna.c

wiihoo

gud vad ja känner mig duktig idag! drog in på banken och fixade en ny dosa så ja kan betala alla mina räkningar haha :D sen har ja låtit mazdan varit försökskanin för min nyfikenhet så jag har disikerat hela inredningen/instrumentpanelen för att fixa reglaget till fläkten, nu är det fixat ivf och nu kan ja äntligen blåsa kalluft i denna sommarvärme :) viktigt! for även till nylands bildelar och bad dom kolla lite kontiga ljud, fick mina misstankar besannade så nu blire till att kolla igenom bilen en gång till och kanske inhandla lite slitdelar, bussningar osv.
'
knappen må vara borta, men man kan reglera fläkten ändå :D:D
'
'
'
ikväll blire ivf Eclipse med malin ;) najs det!! störes sen!
'
//jonna.c

onsdag

gomorron! ligger här i sängen och känner mig som ett roadkill, trots att ja sov nästan 12 timmar inatt ;o sjukt det! sista lediga dagen idag, och vädret suger, kul!! tänkte ivf uträtta några ärenden på stan idag, sen får vi se vad som händer, vill åka till hsand och se eclipse, men ingen av mina poolers vill, så ja får väl ragga upp någon liftare :) störes sen ivf!
'
'

//jonna.c

tisdag

min näst sista lediga dag spenderades med elin och frida på stranden i storvattnet:) varmt vare, och fläktade sådär exakt precis perfekt! tänk att vi badade, t.o.m. frida, även fast hon bara doppade sig till skillnad mot mig och elin som simmade runt! vattnet hade en helt okej temperatur, så man måste ju passa på :) idag vart även sista donkenresan avklarad, har nu samlat alla glas och det känns jätteskönt! dock lär det väl bli någon tripp då och då, men inte lika frekvent som på senaste tiden, tur det! här kommer ivf lite bilder sen dagen, tror kvällen kommer spenderas hemma med en film, sjukt trött, men vi får se :)
'
'
bildbevis!!!
'
'
hahahaha <3
'
//jonna.c

tisdag

näst sista lediga dagen, och solen strålar ute :D härligt! var nyss på kvantum för att kolla varför våra löner inte kommit in;o det skulle redas ut imorgon! så snart blir det en favorit i repris, stek ute i solen, den här gången styr vi oss till finnmarken och stranden där :) kommer bli najs! störes
'
'
//jonna.c

måndagkväll :)

vart ett riktigt trevligt avslut på denna dag med. vi drog in på hemköp och handlade allt man behövde för en lyckad sommarmiddag, potatissallad, rostbiff, frukter, dricka och en almond-tårta :) in i mazdan klämde vi oss och gasade mot en mysig strand intill björkudden:) vart mycket skratt och sommarkänslor där, med fridas picknickkorg osv ;) sen avslutade vi det hela med att spela lite spel och surra på min altan :) en riktigt bra sommardag dvs! imorgon ska vi nog göra om ungefär samma sak, fast vi kanske tar oss till någon annan destination, vi får väl se :) tänkte fixa lite här i datorn innan ja går och lägger mig, blir upp tidigt imorgon, stoooorr sol på yr.no, de gillar vi (y) gonatt!!
'
"med andra ord"
'
'
'
'
'
//jonna.c

måndag

gud vilken dag jag haft! rörde mig in mot stan rätt tidigt, hade som planer att låna en bok och lägga mig i finnmarekn och steka, men sen ringde frida och vände uppochner på min dag! slutade med att det blev en stekdag på gissjö med frida elin e lovisa och jennifer :) riktigt mysigt! nu är det svensk sommar när den är som bäst! och det räcker inte med det heller, nej för snart drar vi vidare mot en strand vid björkudden och käkar typisk sommarmiddag, potatissallad, rostbiff m.m. :D kommer bli en najs dag/kväll det här!!
'
frida har pluggat teori
'
och ja måste köpa mig en riktig stråhatt :)
'
'

//jonna.c

söndagkväll

första riktiga sommardagen idag :) efter käk så drog jag jossi carro och anna till gissjö, tände en eld, grillade mashmallows (stavning?) och ba myste :) riktig sommar det!! stannade där till typ tolv, sen drog ja och jossi på en raggarrunda med pixy innan kvällen avslutades hemma hos jossi läsandes veckorevyn ;) så nu ska ja bara slänga upp nå bilder här och sen blire sova :) störes imorgon!
'
'
'
'
satt mitt gigantiska arsle på två smälta maschmallows, smart. .
'
'
'
'
'
inge fel på den här sommarkvällen inte :)
'

//jonna.c

söndag

vart en sen kväll i norrfälla igår, kom hem kring tre-halvfyra, men lätt värt :) drog med jocke till sundsvall idag för att inhandla lite diverse, ha  köpte nå xbox-spel och ja golvmattor och nå fräschare navkapslar till pixyn, ( navkapslar, haha man måste ju bara skratta :D ), så snart blire middag sen sommarens första myskväll på gissjö med tjejerna :) gud vad man sett fram emot det hela vintern :) störs!!
'
dodge charger HEMI daytona edition, kanske inte säger dig så mycket men, vi som vet, vi vet. .
'
'
//jonna.c

midsommar

tja! lite väl sen uppdatering men jag har faan sovit bort dagen! kommer just från middagen och tänkte visa lite bilder sen igår:) kvällen var väl inte stenrolig men bästa midsommar hittills ivf! fick veta lite tråkiga saker imorse dock, hoppas de blir bra ;S ikväll kanske ja kör ut till norrfälla igen, så det är bara att höra av dig ifall du behöver skjuts!
'
'
tja fjortis
'
malin, FF och carro :D
'
'
'
morfar jag och mamma på jockes skolavslutning
'
//jonna.c

midsommaaarr

hej! antar att det inte är många som kommer läsa min blogg idag, typ alla är ju i norrfälla och festar, och ja ska snart dit:) kör ikväll, så om någon behöver skjuts, hör av dig!
'
ivf, vaknade kring 11 och sen 12 har ja fixat mazdan med få avbrott, vaxat och putsat med armoral både utanpå och inuti, så nu ser hon nästan fabriksny ut, synd på dom jävla rostfläckarna och bucklorna bara ;S men men, så ja, ca 6 timmar bilkärlek given, hoppas ja får fler timmar tillbaka hehe. lär bli mer då ja ska kolla motor osv, men de tar vi någon annan dag :)
kring åtta ikväll drar jag m.f. till norrfällsviken för midsommarfirande :D ser verkligen fram emot det, synd att det verkar som att regnet hänger i luften bara. .  men men. .  tar med mig lite varmare kläder:) nu blire käk och sen göra sig i ordning! ses där borta. glad midsommar alla :)
'



'

//jonna.c

torsdag

blir ett nattinlägg, som vanligt!
'
vaknade typ tio imorse av väckaren ;o tittade ut genom fönstret och solen lyste, vem vill sitta inne då lixom? inte jag ivf, så ja la mig på balkongen och stekte. kring ett drog ja och carro in på stan för vidare färd mot jobbet. höll på att dö av värmeslag där inne, och folket, var inte en lugn stund från två till sex, sen var det dött i ca en timme, sen vällde det in folk igen, tänk att människor är så styrda att alla handlar samtidigt. . slutade kring åtta och det var väldigt skönt att få komma hem! är nämligen ledig typ en vecka nu :D så jag har ägnat kvällen åt att halvvaxa mazdan (ska göra klart imorgon) och dammsugit den ren, ska torka ut imorgon osv, orkade inte fortsätta ikväll ;p hittade 21,50 och någon form av gevärs"kula" haha, se bild. .
'
hittade i bilen haha??
'
vaxa vaxa
'

//jonna.c

onsdag

vare egentligen igår men! skitsamma. dagen började med stek på min balkong fram till typ två, höll på att bli sen till jobbet men ja klarade mig just-.-! jobbade typ 5 timmar, mest med att plocka varor! det är så kul att jobba på kvantum, på ett sätt, för det kommer ju så mycket folk så man får ju se alla typer :D tycker det är lite spännande faktiskt! sen köpte ja en bil idag också, räcermazdan, 626 GTR ( gasa tills de rasa . .typ) ba för att ha en bil nu under sommaren osv:) sen om ja får helg/kvällsjobb på kvantum till hösten så köper jag mig en "riktig" bil! men den duger ivf :) drog på donken efter jobbet med och inhandlade det näst sista glaset, ska bli skönt när alla donkenresor är klara, även fast det är riktigt trevligt:D synd på skräpmaten, men de får man faan ta! raggade runt lite i stan med men et var typ dött . .  så nu e ja hemma och tänkte sova så ja hinner steka imorgon. börjar jobba kl 14 och har lite ärenden osv:) sen e ja ledig en hel vecka!!! ska bli skönt! gonatt :D
'
min räcer nu, ska vaxa och snygga till någon dag då inte solen skiner :)
'
//jonna.c

tisdag

är det idag va? snacka om att man blir dagvill på sommaren! hade ivf ett h-vete att kliva upp imorse, en timma tidigare än ja egentligen behövde, för att kvantum skulle öppna en timme tidigare för de förväntade sig en midsommarrusch, tror ni det kom nå folk under den timmen? typ två pers, ja spatserade mest runt och småläste tidningar, kul. .  slutade ivf tidigt, kring två, så ja gjorde lite ärenden och sen tittade ja på nickes nya bil. nu när han köpt sig en volvo så vare dax för mig att ta hem mazdan :) så med startkablarna i högsta hugg fick vi tillslut igång den, så nu står den hemma hos mig, nytvättad och lite finare än innan :) ska ta insidan imorgon! har varit ute och kört för att ladda batteriet, och roligare bil har ivf inte ja kört:D ful som stryk men rolig som satan! får duga så länge :)
'
försöker mig på en tidig kväll ikväll, riktigt sjukt trött, men vi störs nog imorgon! cyaa
'

tag sen

var ett tag sen ja skrev nu, men har lixom inte haft lusten. men nu kom den nyss, orkar inte riktigt berätta om stadsfesten eller så men ja tänkte lägga upp lite bilder:) hade ivf en helt okej helg trots regn och jobb! jobbade idag och blir jobb imorgon med, sån tur var så slutar jag två så då hinner ja ut i solen och steka lite :) tar mig nog in på stan och lånar en bok innan ja lägger mig på en filt på grönområdet eller något sånt mysigt:) idag var ivf ja och frida ute och gick och smidde lite planer för sommaren, hoppas de går i lås :) ne nu ska ja krascha, ska upp sju imorgon! stöööres, btw, lovar att bli bättre på att blogga nu, nu när sommaren kommer igång osv, har ju bara jobbat och det är kanske inte så roligt att läsa om. .
'
jobb på kvantum
'
o a marmelad!
'
regnade. . .
'
bästa brudarna!
'
bästa fliz
'
donken förra veckan, mogen vi är :):)
'
//jonna.c

liv

asså, ja har fått ett liv!? tror ja. .  har lixom inte spenderat mycket tid framför datorn sen ja börjar jobba och det är kung, tyvärr får bloggen lida för det. .  men som sagt, red igår, askul! donken sen, fick TVÅ rosa glas :D idag, jobb jobb, sen stavar med frida och sen slibb och mys med j&c, sen imorgon blire tandläkaren kring tio, jobba 12-20 och sen blire hem, göra sig iordning och stadsfeeest!! blir ett tajt schema så förvänta dig inga uppdateringar. tänker rida på min "minimala datortid våg" så länge det går :):) lär väl höras på lördag förmiddag eller söndag kväll, men förhoppningsvis bilder sen helgen!! störs!!
'
//jonna.c

jobbjobbjobb

första dagen på jobbet har varit ett riktigt kaos! börjar med att larmet sätter igång. .  satan vilket ljud! sen blev det massa krångel med kassorna så vi fick ringa support ett antal ggr. sen lade hela internetterminalen från ica ner så det gick inte att handla på vanligt sätt utan kunderna fick visa sina personnummer och sen skriva på massa kvitton och skit. myyycket drygt när det inte funkar som det ska såhär i sommartider då folk blir irriterade på att stå och vänta. förutom dagens alla missöden så har det gått rätt bra och ja börjar lära mig alla plu-koder! skönt de!
'
'
efter ja kom hem från jobbet stack ja ut och sprang, gick rätt okej idag även fast det var ett tag sen. ska sätta igång på riktigt igen nu eftersom hälsmärtan är nästan helt borta! imorgon blire en ridtur och sen donken för att samla ett glas:) ska faan köpa häst när ja tagit studenten!! hehe. .  höres!!
'
//jonna.c

måndag

vilken sketen måndag det varit. ja har haft en sån där dag du vet, när man inte har lust med något, så har mest legat i sängen och degat. tog mig dock en sväng runt björknäs med stavarna men det gav inte den effekt ja önskat. så nu ska ja typ lägga mig så att ja vaknar tidigt imorgon, tänkte göra nå ärenden innan ja ska jobba kl 1400-2000! kul, ajja hoppas på dåligt väder! gnatt
'
'
i was sure enough good for you, but i was never good enough for me
'

//jonna.c

paj

faan vad grym jag är! haha. .  lyckades slänga ihop en hyffsat god smulpaj men fick ja äta den då? neee för de ha bleve nå knas med halsen så det gör ont när ja sväljer, kul! kanske kroppens sätt att säga " du ska inte göra något idag, inte ens baka paj" hehe. .
'
'
//jonna.c

måndag

första typ, riktiga sommarlovsdagen. ja förstår inte varför ja inte fått den där lyckliga känslan över sommarlovet som ja brukar få, konstigt. kanske för att ja ska jobba, men såå mycket jobb är det inte ändå, hum. . har inte ens orkar brytt mig om att kliva upp ur sängen än, kanske ska äta frukost? assugen på en smulpaj haha, får väl ta och baka en :D har ja ivf något som drar mig upp ur sängen ;o
'
funderar på att göra en ny header . . .
//jonna.c

sommarlistan?

1. Ditt favoritställe på sommaren?

oj vad svårt, jag har flera favoritställen ju, finnmarken, ulvön, gissjö, bönhamn, trysunda, lilla norge och massa andra ställen :)

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
jag jobbar inte den dagen, solen skiner och ja vaknar och går ut i tshirt på altanen och äter frukost. sen packar ja mina vänner och de allra nödvändigaste i bilen och vi åker och lägger oss på en strand där vi kan både sola bada och surra. högtalaren till mobilen är med så vi har alltid bra musik! senare åker vi hem och äter middag och inför kvällen styr vi en mysfest eller grillkväll runt en eld vid en sjö :)

3. Vad lägger du hellst på grillen?
kött och kyckling av all dess slag, men även majskolvar, tomater och champinjoner

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
jag ska ju jobba ganska mycket men det som är inplanerat är 5 dagar i sthlm med mamma och bror, sen ska vi väl se till att det blir mycket fester, mycket mys och även kanske en till sthlmstripp med carro, allt är möjligt!

5. Dina bästa sommarfärger?
gult och blått typ, har säkert 4 gula linnen nu, köpta utan vidare baktanke haha. . 

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
att ligga som valar och steka på stranden, sen kan man ju inte missa den klassiska jordgubbstårtan i ett litet torp eller sommarstuga vid vattnet heller? eller surströmming? finns mycket ..

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
oj, jag har alltid haft underbara somrar som barn, men alla minnen i stugan medans mormor fortfarande levde ligger varmt om hjärtat, även alla dagar när man varit ute o skogen och busat med grannbarnen och kom hem lortig som ett troll :) sen alla fisketurer och kojjbyggen, haha ja listan kan göras lång. . 

8. Havet, sjön eller poolen?
hum . . sjövattnet är ju varmare men havet är så vackert så det får bli havet då :) blått och skimrande, och sen ääälskar ja saltlukten! 

9. Vad väljer du i glassbaren?
en varm dag så blire definitivt en isglass av något slag, annars magnum 

10. Vart går din drömsemester?
oj, på den här frågan kan ja verkligen svänga ut svaret med typ en roadtripp genom usa eller en rejäl safari genom sarengetti för att se the big five, men ska ja va lite mer realistisk så vill ja gärna se gottland eller västkusten på sommaren :)
'
trysunda
'
lilla norge

'
ulvön

'
urkult

'
gissjö

'

'

'

'

//jonna.c

söndag

eller ja, måndagmorgon snarare. ja börjar jobba på tisdag så tänkte utnyttja den här natten och vara vaken så länge ja orkar, blir väl en film eller två till kanske? har nyss plåstrat om mina fingrar, fick 3 fina köttsår på fingrarna sen idag, smart av mig så red ja utan ridvantar, och mia var som en häst ska vara, rolig, pigg, stutsig men lite väl stark för att tygla utan vantar, så det får ja verkligen ta igen nu, hehe. .  men det vare lätt värt! ajja, verkar som vädret kommer fortsätta suga arne, och det suger ju, så ja vet inte vad som händer imorgon, städa rummet kanske?
'
äntligen fått igång camen igen ivf
'
//jonna.c

min helg

oj vilken kul helg jag har haft! fredag började med att vi drog ett gäng brudar till solle för att kolla vad som hände där uppe, slutade med att ja och cd träffade emelie inne på valvet, vart party med alkoholfria drinkar eftersom ja körde, sex on the beach utan alkohol var rätt god faktiskt! var ivf en jättekul kväll med mycket dans och surr! kom hem alldeles för sent efter ett sylosbesök. nästa dag laddade vi om med lite käk på träffen och sen ett besök till åsen och sen vidare för skräckfilm med jossi hos anna och cd. for tillbaka in mot stan sen,t råkade köra på en harunge :( sen åkte vi tillbaka till finnmarka och småfestade och sov där. idag har ja cd och carola varit ute och ridit:D gud vad ja har saknat det! ja och carola fick oss ett gott skratt när cd skulle gallopera, röd hockeyhjälm flög han runt som en vante på hästen, tror ja svalde 5 flugor när ja försökte få åt mig andan efter en skrattattack :d haha herregud. är hemma nu ivf efter en jättekul helg! här kommer lite bilder:
'
'
dansade i converse eftersom ja inte hade planerat att gå in någonstans i huvud taget
'
'
//jonna.c

fredag

gud vad jag har varit dålig att blogga de senaste dagarna, men ja har alltid haft något för mig och ja har lixom inte haft varken tid, lust eller ork till något så då har bloggen fått lida. men som sagt så har vi gått igenom all denna stress med diverse studentfirande, så nu kan man slappna av tills tisdag, då det är dax för första jobbdagen, blandade känslor kan ja säga! var ivf ute på kramm igår och ja va ska man säga, trots att musiken var bra så sög det lixom, jag hittade inte det där partymoodet ja brukar komma in i, så ja lixom släpades bara med. inte kul! ja älskar att dansa, men när inte ens dansen satt,då äre lika bra att slå igen kalaset! tänkte visa lite bilder senare när ja sorterat alla prick 666 bilder i kameran! stay in touch!
'
//jonna.c

måndag!

idag har vi inte haft en seriös lektion, sköönt! lämnade in böckerna och hade betygsnack på matten, och sen hade peo glömt att vi hade lektion idag så han hade en kurs med elarna istället, ännu skönare! för då drog ja carro och jossi till donken för att inhandla ett nytt glas! när vi kom dit så visade det sig att dom fortfarande gav ut gröna glas (förra veckans färg) men vi lyckades få ett grått eftersom vi hade åkt så långt ;) satt där och käka lite strips innan vi drog på hm och senare lindex. vart lite underkläder osv. nu ska ja se om ja kan städa bilen, sen ikväll blire fyllebrännbollen, faan va kul att se :D ajja, höres!
'
myrMcdonalds ;S
'
//jonna.c

söndagkväll

faan va lojj ja varit idag, nej inte bakis eller nå sånt, ba loj! så har egentligen inte gjort så mycket vettigt förutom att laga mat och att städa. kan ju säga att städningen behövdes. han inte göra det igår men bättre sent än aldrig, vart ju både matkrig, kuddkrig och diverse krig i fredagskväll så ja hittade spår av det ena och de andra lite här och var, mysigt. .  men nu är det rent, dammsugat, torkat, nya sängkläder och nyduschad jonna :) skönt sätt att avsluta helgen! hädanefter är det total kattförbjud här inne, pallar inte håret!! gonatt
'
dålig bild, men det syns ju ivf lite hur enormt mitt hår var imorse :D
'
//jonna.c

sry

förlåt för en superdålig uppdatering, men idag är första gången ja suttit vid datorn mer än typ 10 min sen onsdag!! har serverat på studentbalen, var sjukt roligt att stanna och dansa och se alla snygga :D sen blev de efterfest i min bunker och säng kring 5tiden, lördag vare ba tagga om för det var fest på g! 80talsfest som frida och carro fixat! det var också en väldigt rolig kväll, även om musikproblem och vissa andra faktorer sabbade lite ;p jag har mer eller mindre vaknat och tänkte visa lite bilder här sen helgen som plåster på såren för er som troget följer mitt liv! knock yourself out :
'
stekigaste bilen, gt!
e ramboooooooooOOOOO?
80talet where are you?
'
det var lite av det goda sen helgen :) nu blire snart tacos och sen kanske fotboll i bjärtrå, cyaaa
'
//jonna.c

torsdag

idag hade vi vår sista idrott med klassen, ever. känns både skönt, men även sorgligt, har aldrig haft så roligt på idrotten som med biggan och klassen, kommer verkligen sakna det! sen har jag svårt att förstå att det är ett år tills vi tar studenten!? ja ser dessa lyckliga treor hoppa omkring och ja förstår inte att det snart är vår tur. blir seriöst rädd över hur fort tiden går, faan ska man göra sen lixom? plugga, jobba? ingen aning. . ajja. .
'
ikväll väntar massa plugg och en extremt jobbig promenad med stavarna och frida larsson! det ser vi fram emot haha :D, och btw, ska tydligen servera på studentbalen imorgon, kul att se alla :):)
'

//jonna.c

balalalla

mwaha, bror är på bal :D hur roligt är inte det!? i kostym och allt, hahaha! vat kul att åka upp och se hur fina alla var :) längtar verkligen till fredag, studentbalen, gud vad kul det ska bli att se dom toka som går ut då :D
'
jag har inte gjort något av det ja sa att ja skulle göra. kom hem typ åtta och sen dess satt ja vid tvn en timme sen dusch sen här nu, så matten och den där springturen flög lixom iväg, ajja hinner kanske lite matte ikväll men, inte så förtjust i det här vi håller på med, känns som att sommarlatheten börjar smyga på lixom?
'
'
//jonna.c

onsdag

idag tog äntligen lilla calin körkortet, så nu är hon lika stor som oss andra ;) det firade vi såklart med att åka till hsand och inhandla donken, fick ett till glas ;) sen drog vi på hm där ja köpte en ny vit bikini, nå "tajts" örhängen och annat kraffs. mycket trevligt var det ;) dessutom så har ja verkligen haft en bildag, såg alldeles för många godingar, aa om du inte visste det så är ja väldigt bilintresserad och tänker just nu bli bildesigner i framtiden ;)
'
ford mustang gt, bästa bilen, sån ska ja äga när a börjar tjäna pengar ;)
'
'
thunderbird
'
kanske inte så coolt tycker du men, den som är bilintresserad förstår :) noeeerdy
'
låg ivf och stekte lite när ja kom hem, innan molnen kom -.- ska strax byta hus, sen blire dax för brors bal som vi ska upp och titta på :) trevligt! bör försöka röra på mig idag med, vi får se om tiden räcker till!
'
//jonna.c

trött

kan ju säga att ja e lagomt trött. kassaträningen gick bra men ja missade lixom en hel kväll med plugg ute i solen, inte så glad eftersom jag har 2 inlämningsgrejor och 1 matteprov den här veckan, kul!!!! men de ska nog gå att lösa på nåe sätt hoppas ja! tänker djupt på att lägga mig och krascha snart, kan behöva sova igen lite, imorgon äre inge speciellt egentligen, har bara en lektion, sjuuukt skönt ;o sen ha bror bal, så det lär väl komma lite bilder på det imorgon :) gönatt
'
once bitten, twice as shy. . .
'

//jonna.c

tisdag

shiet va dagarna går fooorrtt!! min riktiga mobil gick ju sönder i helgen så ja hade en annan igår, och även den gick sönder igårnatt, medans ja sov så ja han nästan försova mig!? haha eftersom det skedde under natten när ja sov så har ja ivf alibi, hehe. ajja, har nokian nu och den hittar ja inte laddaren till, så om ja inte svarar på ditt sms så vet du varför :) idag har vi ivf äntligen gjort bort redovisningen för vår bobjävel ;p skönt att det är borta, sprang också cooper idag, skönt att det är bortgjort. om typ 30 min ska ja infinna mig på kvantum för kassaträning, kul! så blir till att försöka fixa lite mat nu eller nånting :) höres sen!!
'
snyggfaan, självmordmaskinen. .
'
/jonna.c

RSS 2.0