sommarlistan?

1. Ditt favoritställe på sommaren?

oj vad svårt, jag har flera favoritställen ju, finnmarken, ulvön, gissjö, bönhamn, trysunda, lilla norge och massa andra ställen :)

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
jag jobbar inte den dagen, solen skiner och ja vaknar och går ut i tshirt på altanen och äter frukost. sen packar ja mina vänner och de allra nödvändigaste i bilen och vi åker och lägger oss på en strand där vi kan både sola bada och surra. högtalaren till mobilen är med så vi har alltid bra musik! senare åker vi hem och äter middag och inför kvällen styr vi en mysfest eller grillkväll runt en eld vid en sjö :)

3. Vad lägger du hellst på grillen?
kött och kyckling av all dess slag, men även majskolvar, tomater och champinjoner

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
jag ska ju jobba ganska mycket men det som är inplanerat är 5 dagar i sthlm med mamma och bror, sen ska vi väl se till att det blir mycket fester, mycket mys och även kanske en till sthlmstripp med carro, allt är möjligt!

5. Dina bästa sommarfärger?
gult och blått typ, har säkert 4 gula linnen nu, köpta utan vidare baktanke haha. . 

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
att ligga som valar och steka på stranden, sen kan man ju inte missa den klassiska jordgubbstårtan i ett litet torp eller sommarstuga vid vattnet heller? eller surströmming? finns mycket ..

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
oj, jag har alltid haft underbara somrar som barn, men alla minnen i stugan medans mormor fortfarande levde ligger varmt om hjärtat, även alla dagar när man varit ute o skogen och busat med grannbarnen och kom hem lortig som ett troll :) sen alla fisketurer och kojjbyggen, haha ja listan kan göras lång. . 

8. Havet, sjön eller poolen?
hum . . sjövattnet är ju varmare men havet är så vackert så det får bli havet då :) blått och skimrande, och sen ääälskar ja saltlukten! 

9. Vad väljer du i glassbaren?
en varm dag så blire definitivt en isglass av något slag, annars magnum 

10. Vart går din drömsemester?
oj, på den här frågan kan ja verkligen svänga ut svaret med typ en roadtripp genom usa eller en rejäl safari genom sarengetti för att se the big five, men ska ja va lite mer realistisk så vill ja gärna se gottland eller västkusten på sommaren :)
'
trysunda
'
lilla norge

'
ulvön

'
urkult

'
gissjö

'

'

'

'

//jonna.c

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0